Ingyenes lett az Ovi Maps a Nokia tulajdonosok részére!

Mától ingyenes az Ovi Maps. A nagy Fekete Herceg, a Google új navigációja ráijesztett minden gyártóra. Amerikában olyan árverseny indult, amiből nem lehet jól kijönni, némelyik gyártó 30 napos ingyenes szoftvert ad ki, pedig eddig nem volt szokása, és itthon is észrevenni a halvány félelmet a kereskedők szemében… Így hát a Nokia is lépett egy nagyot, és ingyenessé tette a Nokia navigációt.

Mától a világ 70 országában, 46 nyelven (köztük persze Magyarul is), nyújt offline, tehát készülékre letöltött térképek alapján ingyenes megoldást. Amennyiben mégis hagyjuk online kapcsolódni akkor sok extra szolgáltatáshoz juthatunk. Vezetés közben a valósidejű forgalmi adatokat is megkaphatjuk, de akár a térképünket is folyamatosan frissen tarthatjuk.

Gyalogos módban, a helyi időjárási adatok, de akár a koncert vagy színházműsor is elérhető. A szoftver jelenleg a Nokia E52, E55, E72, N97 Mini, 6710 Navigátor, 6730 Classic, 5800 Navigation Edition, 5800 XPressMusic, és a Nokia 5230-as készülékre elérhető. A beépített GPS vevővel rendelkező korábbi modellek számara, a szoftver néhány héten belül lesz letölthető.

Amennyiben elérhetővé teszik a Nokia 6110 Navigátorra is, úgy tesztünket ugyanitt olvashatjátok.

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.