Navigon 2010 Q2. Megjelent

Megjelent a Navigon 2010 Q2. A szerencsésebbek e-mail-ben értesülhettek ról, egyébként pedig már a Navigon magyar oldalán is van rá utalás. Az új verzióban, a magyar térkép lefedettsége ~99% (182.633km)-os, és 68 kategóriában, ~75.000 POI áll rendelkezésünkre.

Érdemes figyelni a kétéves frissítés árát is. A 99 euros ár, 8 frissítést tartalmaz, ami 12.5 euros, alkalmankénti frissítést takar. Szerintem ez már elgondolkodtató, lévén hogy a Navigon tényleg az elsők között adja ki a negyedéves térkép update-eket.

28 hozzászólás érkezett
 1. avatar
  Pietro68

  Igen, én is ezt használom már. Sajnos van egy rossz hírem is. A TMC-t használóknak még nem jött el a kánaán. Még mindig az elavult 1-es lokációs táblával megy. Ez azt eredményezi, hogy az események 50-60%-a jelenik meg. A Navigon csak most kezdi elismerni, hogy Magyarországon van TMC, és ők azt mondják, hogy a 2510-es, most megjelenő készülék lesz az első, amin lehet használni a magyar TMC-t. Ez persze tudjuk, nem igaz, mert azért megy-megyeget a szolgáltatás.

 2. avatar
  csizi65

  Üdv Most vettem egy 4310 max-ot.felhasználoi véleményeket keresek. Volt egy kis probléma a frissitéssel /30 napos első/irtam a magyorsz képviseletnek és 2 órán belül segitettek. gratula és küszönet az ilyen ügyfélszolgálatnak. Majd irok tapasztalatokat ha van akit érdekel.

 3. avatar
  csizi65

  üdv első órás tapasztalat: az igo 8-nak szebb a grafikája,ez egy kicsit szürke és kevésbé jól látható a környező utca nevek.Tetszett hogy az utvonal keresésnél 3 lehetőséget felajánl. A menü szokatlan igo után de biztos hamar megtanulható.
  Holnap irány a Balcsi. Majd utána írok hosszabb tapasztalatról.
  REMÉLEM beválik a készülék

 4. avatar
  csizi65

  tmc? vanbenne majd meglátom hogy müködik

 5. avatar
  csizi65

  üdv! Szabi letelt ugy itt az első tapasztalatok:
  3-4 nap elteltével a rögzitő tapadokorongja leesett.Ha minden igaz holnap gariba cserélik/remélem/Menet közben kiderült hogy az első frissités nem sikerült.Majd holnap a szervizben segitenek. a tmc nem mutat semmilyen adatot.

Szólj hozzá te is a cikkhez!