Navigon 2010 Q2. Megjelent

Megjelent a Navigon 2010 Q2. A szerencsésebbek e-mail-ben értesülhettek ról, egyébként pedig már a Navigon magyar oldalán is van rá utalás. Az új verzióban, a magyar térkép lefedettsége ~99% (182.633km)-os, és 68 kategóriában, ~75.000 POI áll rendelkezésünkre.

Érdemes figyelni a kétéves frissítés árát is. A 99 euros ár, 8 frissítést tartalmaz, ami 12.5 euros, alkalmankénti frissítést takar. Szerintem ez már elgondolkodtató, lévén hogy a Navigon tényleg az elsők között adja ki a negyedéves térkép update-eket.

28 hozzászólás érkezett
 1. avatar
  csizi65

  az 5. ker-ben az uj sétáló utcák vagy egyirányusitások. tényelg káosz vagy pl hogy most már az üllöi belemegy a kálvin térbe és a baross vége nem

 2. avatar
  csizi65

  üdv tegnap jártam a belvárbam 13 ora körül vittem a gyereket éretségi felkészitőre. beütööttem papnevelde utca a cél és elindultam. a Kálvin térig minden oké. de aztán semmi nem stimmel. előszőr azt hittem hogy csak a Kálvin tér megváltozott forgalma nincs rajta de kiderült az egész 5.ker nem stimmel.pedig a Q3 frissités van rajta gépen.lehet hogy ez is 1 mod a P+R rávezetésére?

 3. avatar
  csizi65

  Üdv nem raktam be a kártyát csak nem tettem fel minden térképet pl. anglia igy elfért vas memoriában
  Hol és hogyan tudnék letölteni poi-kat? kéne egy kis segitség mert nem vagyok nagy pc guru köszi

 4. avatar
  csizi65

  ÜDV mindenkinek! sikerült megvásárolni a két éves frissitést.Majd telepiteni Q3 frissitést. kb 2,5-3 ora a telepités probléma hogy ha a készülékbe berakom a msd kártyát a gép 2-5 percenként ujra inditja magát,ezért a térképek közül szelektáltam , hogy ráférjen a memoriára. viszont nagyszerü a tmc azonnal müködött és küdte az adatokat. Avval nem vagyok tisztában hogy a tmc mindig automatikusan frissiti-e magát

  • avatar
   Gyurci

   @ csizi Szia. Hogyha a memóriából tettél át térképet a kártyára, az ott nem fog működni szvsz, mert nincs licensze.

 5. avatar
  csizi65

  és a torrent letőltés?

 6. avatar
  csizi65

  Szia A Q2 Most látttam hogy szoltál hogy van Q3
  Van akcios kuponom csak az abaj hogy bank kártyával lehet fizetni. most találtam torrnten Q3-as letöltést szerinted?

 7. avatar
  csizi65

  ÜDV. Nem sokan irnak ide de azért egy kis tapasztalat 4310 max készülékről. remekül működik,oda visz ahova kell ,nem visz be az erdőbe talán a grafikái lehetnének nagyobbak.TMC. Fixre van állitva a 94,8-ra és a gép folyamatosan jelzi hogy kész a vételre.Sajnos 3 hónap alatt csak egyszer jött tmc információ az adatok amit közölt azok korrektek voltak de nem teljes körű. hát ennyi üdv mindenkinek

 8. avatar
  csizi65

  Üdv. Na szóval egy kis összefoglaló: a márka szervizben a tartót szó nélkül kicserélték.Tegnap este 11-re sikerült a frissitést befejezni.Ma már ki is próbáltam 4 uticél keresésével.Remekül dolgozott.nagyon jó hogy több utvonal lehetőséget is felkinál,a figyelmeztetések is jó idöben jönnek a megfelelő helyen.A grafika lehetne gazdagabb de igy sem rossz,jól áttekinthető. TMC a tmc nem müködik.A hivatalos márka szervizben azt a tájékoztatást adták,hogy a Navigon tmc-je magyarországon nem müködik. EZ BIZTOS???? Ha igen akkor miért érttékesitenek olyan készüléket ami nálüunk csak részben használható ki??? Ez ügyben valakinek valami ötlet???

 9. avatar
  csizi65

  Már 2 órája megy a frissités. Elötte le kellett törölni a meglévő térképeket mert nem volt elég hely.Még kb 2 óra a frissités. Egyébként a frissités máskép müködik mint a kézikönyvben le van irva.És nem értem hogy a tmc miért nem müködök. automatikus frekvencia keresésen van,a tmc vevő a táp kábelbe van integrálva.Tudja valaki mi lehet a probléma?
  Pozitivumok: a figyelmeztetések nagyon hasznosak jobb mint az eddigi gps-emnél,a menüt könnyü volt megtanulni.Na most ennyi jutott eszembe.

 10. avatar
  csizi65

  most sikerült elinditanom a frissitést. remélem sikerül.

Szólj hozzá te is a cikkhez!

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.