Ismét új Star Wars hang, a TomTom készülékeire.

Ahogy a TomTom készülékeknél már megszokhattuk, hogy egyedi hangokat tölthetünk le hozzájuk. Már beszámoltunk róla, hogy a Star Wars különböző szereplőinek hangjait is használhatjuk néhány TomTom készüléken. Elsőnek Darth Vader’s nagyúr kölcsönőzte hangját.

Most Yoda mester hangjára navigálhat az, aki néhány dollárral akarja a TomTom-ot, illetve rajtuk keresztül a Lucasfilm Ltd.-t támogatni. A hang ára a már megszokott 13 dollár, és a GOX40 és X50 készülékekkel kompatibilis.

Persze Yoda mester ingyen is a gps készülékünkre költözhet, igaz csak indulóképen, de így is nagyon ütős lesz a gép tőle… És, hogy milyen amikor Yoda mester navigál? Íme:

Jó szórakozást!

2 hozzászólás
 1. avatar
  matt

  Szia!

  Nem terveztem ma hsz-t, de most mégis.

  Számomra elképesztő, hogy egy navis cég ilyenekkel foglalkozik.
  Hogy Yoda meg Marylin Monroe, meg még talán Marylin Manson, esetleg Rob Halford, vagy Madonna.
  Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyenekkel foglalkoznak, (mert egy nyelvtanilag magyarul helyes utasítást hónapokig tartott összerakni nekik ), miközben sok-sok felhasználó kényszerül kőkemény kompromisszumokra az európai navigációt illetően.
  A magyar felhasználóktól beszélek.
  Zónák.

  • avatar
   Gyurci

   @ matt Ez azért van, mert nem mi vagyunk az igazi célközönség. Itt még nagyon sok energia ráfordítással is, csak kevés készüléket adnak el Nyugat Európához, és Amerikához képest. Ezért a mi igényeinket, mintha kevésbé vennék figyelembe. Azonban a bécsi út túlfelén lehet, hogy poén az egyre újabb, és újabb navigációs hang, pl. a fiatalok körében. És 13 dollár is másképpen hangzik azon a tájékon…

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.