Három hasznos program Androidra

Három programot mutatnék be nektek, kettő a hasznos programok, míg a harmadik a szórakozás kategóriáját erősíti. Utóbbit mióta megláttam, alig “játszom” mással. Nagyon szórakoztató. Valami ehhez hasonlót láttam már a Sony Ericsson készülékein is.

Kezdjük talán az Adobe közelmultban megjelent programjával, amely ingyenes megoldás nyújt a *.pdf fájlok megtekintésére. Bizonyára nektek is van rengeteg leírásotok, kezelési útmutatótok, vagy doksitok, amit pdf fájlként mentettetek el. Ezek használatához nagy segítség ez az ingyenes program.

A következő hasznos programot azoknak ajánlom, akik a custom romok konfigurálása közben, használnak valamilyen terminal programot. Például az a2sd+ aktiválására. eddig a better terminalt használtam nagy megelégedéssel, de meglepődve vettem észre, hogy demó program volt, és lejárt. Gondoltam mielőtt kiadok érte 4 dollárt, előbb körülnézek a “halpiacon”. A Google Marketban találtam egy ingyenes alkalmazást, amely ugyanolyan jó a fenti célra. Ez a Terminal Emulator.

Végül, de nem utolsósorban egy Magyar program, amelyet az ekezet.com készített, és innen tudsz letölteni. Csak a kártyán lévő zenéid könyvtárát kell megadod, ezután a szoftver ezek közül válogat. Egy és három másodperc közé tudod állítani a zenei részlet hosszát, majd ennek lejátszása után négy válasz közül kell kiválasztanod azt, amelyet helyesnek gondolsz. Egy játékba, tíz számra kell tippelned. Jó szórakozást!

1 hozzászólás érkezett
  1. avatar
    llaszlo

    Android okosságok és egyéb nyalánkságok :)
    llaszlo.wordpress.com

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.