Mio S605. Már magyarországi TMC-vel

Már nagyon régen írtunk Mio készülékről az oldalon, de most kaptunk egy friss hírt, ami említésre méltó. Megjelent a Mio S605, amely már Magyarországon is képes használni a TMC szolgáltatást.

“A Mio Moov termékcsalád tagjaként a Mio Moov S605 modell is tartalmazza a Mio More szolgáltatáscsomagját, és szintén a díjnyertes, könnyen kezelhető Mio Spirit navigációs felületen működik. Ennek következtében a felhasználók ezen a készüléken is élvezhetik – a TMC mellett – a Spirit szoftver többi, magabiztos vezetést elősegítő funkcióját.”

“A Mio Moov S605 a valós idejű forgalmi információkat egy FM-alapú rádiójelen, a RDS (Radio Data System) szolgáltatáson keresztül fogadja, majd értesíti a vezetőt a közlekedési eseményekről a kijelzőn megjelenő üzenetek formájában. A TMC-rendszer ingyenes forgalmi információival a felhasználó folyamatosan figyelemmel kísérheti a közlekedési eseményeket, így mindig a legkevésbé forgalmas útvonalon haladhat, hogy biztonságosan és gyorsan elérje úticélját. A Mio-készülék az útvonal újraszámítására is figyelmeztetheti a vezetőt, de képes automatikusan is újratervezni az útvonalat, hogy az adatok feldolgozásával a lehető legjobb, stresszmentes és biztonságos alternatívát kínálja az úticél eléréséhez.”
A Mio Moov S605 2010 szeptemberében kerül forgalomba Magyarországon.

Forrás: EUROLEX Consulting

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.