A Sygic Aura próbaverzió letöltése és telepítése

Ahogy az előző cikkünkből már kiderült, az Android Marketből letölthető a Sygic Aura tesztverziója. 7 napig használhatjuk, ami alatt el kell döntenünk, hogy megvásároljuk, avagy nem. Sajnos azt már most látni, hogy a gyengébb készülékeken nem fog futni…

Az első próbálkozások nem akartak sikerülni, a T-Mobile G1-en nem indult el, míg a Vodafone 845-ön nem is látszik a Marketben a szoftver… Még szerencse, hogy itt egy Galaxy S (by sklave) is… Az alábbiakban bemutatom nektek, hogy hogyan tudjátok letölteni és telepíteni programot.

A képen jól látható, hogy a szoftver 7 napos trial változat, és csak Android 2.x-es operációs rendszer alatt fut. Tehát a régebbi készülékek, amiket nem tudtatok megfrissíteni valamilyen okból (Android 1.5-1.6), kimaradnak ebből a lehetőségből.

A programok között két Aura ikon fog megjelenni, az elsővel nem lesz dolgotok egyelőre, ez majd a telepített program indítását fogja szolgálni. Az Aura Downloads ikonnal fogjuk feltelepíteni a térképeket a készülékünkre. Javasolt a WLAN hálózaton át történő telepítés, lévén a letöltendő fájl közel 220 MB. Amikor az alaptérképet feltelepítettük, akkor válasszuk ki a letölteni kívánt térképet.

Én a Magyarország térképet töltöttem le, ami nagyjából 31 megabájt. Ezután lépjünk ki a telepítőböl, és indítsuk el a programot az Aura ikon megnyomásával.

Van GPS jel is, készen vagyunk. Sok sikert! Írjátok meg mik azok a készülékek, amin NEM fut a szoftver. Segítsünk másoknak. Köszönöm!

21 hozzászólás érkezett
  1. avatar
    xerxesz

    A downloader elindult és megy a letöltés.

    HTC Hero, FroydVillain (2.2)

Szólj hozzá te is a cikkhez!