Napi app for iPhone. IKEA katalógus

Az oldalunkon megjelenő cikkek, tesztek többsége elsősorban a férfiaknak jelent hasznos tartalmat. Nemrégiben megjelent egy szoftver, amely véleményem szerint a hölgyek megtisztelő figyelmére is számot tarthat. Ez lenne az…

…IKEA katalógus. Nagyon sokan szeretjük az IKEA által forgalmazott bútorokat – termékeket, legjobban talán az egyedi design, és talán az ára miatt is (azt meg sem említettem, hogy milyen finom kajákat ebédelhetünk az áruházakban). Az IKEA mostanra nem csak egy név, inkább egy életérzés amit kifejez. Az iPhone készülékekre letölthető egy katalógus, amely kiválthatja az IKEA újság súlyát, amely sokszor húzza a hölgyek táskáját.

Természetesen a katalógus magyar nyelvű, és kereshető. A letöltendő fájl mérete 47 MB, és a 3GS-en az első betöltés kicsit nyögvenyelősen indul, de a keresés már elfogadható gyorsasággal történik.

A kiválasztott termék adatlapja megosztható e-mail-ben, Facebook-on, vagy akár a Twitteren is. Így minden barátunkkal megoszthatjuk az új szerzemény örömét. A szoftver innen tölthető le. Kompatibilis az iPhone, iPod Touch, iPad készülékekkel, és 3.2.1-es verziószámnál magasabban jegyzett oprendszer kell a használatához.

2 hozzászólás
Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.