Megérkezett a Sygic GPS Navigation Android

Tudjátok hogy ez a név mit takar? Hát persze, hogy a jól ismert Sygic Aura szoftvert. És miért lett ebből hír? Főképpen az ára miatt. De hogy mennyi ez az ár, arról egy kicsit később.

Kezdjük az elején. Néhány napja megvásárolható a szoftvert aktiváló licence kód, amellyel a Google Marketről letöltött 7 napos Trial verziót aktiválni tudjátok. Ne az Aura megszokott ikonjait keressétek, mert ezek is megváltoztak.

Amikor kipróbáltátok, és biztosak vagytok abban, hogy a telefonotok kompatibilis, és a szoftver is tetszik, akkor jöhet a kód. Az ára számomra meglepő volt, hiszen az Európa verzió ára bruttó 9.900 forint lett. Úgy gondolom, ez egy kifizethető összeg, és ennek kapcsán talán megint fogyhat egy picit a warezolók tábora.

Fontos még tudni, hogy a szoftver használatához 3D gyorsító szükséges, amely nem minden készülékben akad. Ezért mindenképpen a Trial változat telepítésével, és kipróbálásával kezdjétek. A telepítéshez itt kaptok segítséget.

Akik a WayteQ Libra telefon mellett döntenek, azoknak jó hír, hogy a szoftver felára csak bruttó 5 ezer forint lett. Így az offline navigáció kérdése is megoldódik a készülék és a szoftver segítségével. A Sygic GPS Navigation Android innen letölthető.

Forrás: sygic.hu

Kapcsolódó cikkek:

http://navigyurci.hu/2012/01/18/komoly-valtozasok-a-sygic-haza-tajan/
http://navigyurci.hu/2011/10/09/sygic-gps-navigation-for-android-11-2/
http://navigyurci.hu/2010/11/30/sygic-aura-for-wince-inditsuk-el/
http://navigyurci.hu/2010/11/09/sygic-aura-for-android-gyorsteszt/
http://navigyurci.hu/2010/11/08/a-sygic-aura-probaverzio-letoltese-es-telepitese/
http://navigyurci.hu/2010/11/07/sygic-aura-for-android-letoltheto-a-marketbol/

24 hozzászólás érkezett
 1. avatar
  Sancho

  A Market link miért maradt le? :) A Sygic oldalra mutató link is alig észrevehető.

 2. avatar
  Matula

  Mit lehet tudni az online “TMC” szolgáltatás minőségéről? A próba időszak alatt is működik? Az éves 10 euróért mit adnak?

  • avatar
   Gyurci

   @ Matula Bocs a kései válaszért, de elő kellett túrnom a levelezésemet, és ez elég lassan ment. Április körül volt erre vonatkozó kérdés, akkor utánajártam és nam a Trafficnav szolgáltatta az adatokat. Valószínűsíthető, hogy a saját gyűjtésű, vagy/és flottaadatokat árulnak.

   Biztos ami biztos, megint rákérdezek.

 3. avatar
  Sancho


  Gyurci:

  @ Sancho Csak megvártam amíg észrevételezed.

  :-D

Szólj hozzá te is a cikkhez!