Ismét működik a hírlevelek kiküldése

Közel két hónapja, az addig is betegeskedő hírlevélküldő alkalmazás feladta a harcot. Ahhoz hogy ismét üzemeljen, először is a WP motort kellett frissíteni, és csak ezután jöhetett a levelezőrendszer frissítése. Igaz, hogy még nem teljes kapacitással, de már működik.

Nagyjából a hírlevelet megrendelő felhasználók felét tudtuk eddig újraaktiválni, de természetesen hamarosan mindenki a postaládájában olvashatja a friss híreket. Lássuk mire számíthattok:

A regisztráció után kaptok egy e-milt, amiben egy link segítségével meg kell erősítenetek, hogy valóban Ti regisztráltatok.

Hírlevelet kaphattok naponta, hetente és havonta is. Ha valakinek nem sikerül módosítani, vagy lemondani, dobjon egy mélt és segítek. Regisztrálni a Főoldalon, a Bejelentkezés ablak alatt, a Hírlevél felirat alatt tudtok. Egy e-mail címet, és egy nicknevet kell megadnotok.

Lemondani pedig a Hírlevél alján, középen található linken keresztül: Manage your subscriptions (remélem a fotó alapján könnyen kiismeritek magatokat).

Elnézést kérünk a hosszú technikai szünetért. Jó szórakozást!

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.