Frissítsd most az iGO primo appot, hogy ne vesszen el adatod!

Frissítsd most az iGO primo appot, hogy ne veszhessen el adatod! Mint azt már bizonyára tapasztaltad, folyamatosan újabb és újabb funkciók és térképfrissítések kiadásával igyekszünk az iGO primo app által nyújtotta navigációs élmény tökéletesítésére.

A nemrégiben megjelent 2.1.5-ös frissítés különösen fontos, hiszen hatással van magára, az alkalmazás működésére is! Az Apple úgy döntött, hogy módosítja a felhasználói készülékek azonosításának a módját – s ezt nekünk is követnünk kell.

Ha in-app vásárlással (pl. sebességmérő kamerák vagy közlekedési információk vásárlásával) akár csak egyszer is bővítetted a programot, kérjük, hogy a lehető leghamarabb, de mindenképpen a következő, az október végén megjelenő legújabb frissítés kiadása előtt töltsd le az iGO primo app frissítését. Ellenkező esetben a vásárolt in-app tartalmak kompatibilitását nem tudjuk garantálni!

Töltsd le az iGO primo app frissítését MOST*. Az iPhone és az iPad készülékek értesíteni fognak, ha van új, letöltésre váró frissítés. Köszönjük a figyelmedet!

Forrás: igomyway.com

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.