Becker Transit 50 videók

Bár már többször is írtam a Becker Transit 50 különféle tulajdonságairól, de a működés közbeni bemutatása rövidre sikerült. Ez tulajdonképpen sklave asztala lenne, de mostanában nem elérhető. Ezért arra gondoltam…

…hogy készítek nektek néhány videót amelyen meg tudjátok nézni az esetleges vásárlás előtt, mire számíthattok. Igyekeztem szimulálni, hogy milyen helyzetben-milyen feliratok, táblák jelennek meg. A legtöbb üzletben nem lehet kipróbálni a készülékeket vásárlás előtt, vagy ahol mégis, ott pont a számunkra érdekes készülék nincsen. Sajnos a hangutasítások egyik videón sem hallhatóak, mert a 2x-es berepülés módban már nem volt ilyen. A valós idejű bemutató mérete pedig túl nagy lett volna.

Íme a három videó, amelyet a Becker Transit 50 működéséről készítettem:

Az első videó a Belvárosba kalauzol el benneteket, az Alagúton keresztül, a Lánchídon át, a József Attila utcába. Jól látható, hogy az iGO primo Truck -nak azt a kezdeti hibáját, amelyet többször is jeleztetek, miszerint nem tervez kamion számára elérhetetlen területre, a Beckerben már megszüntették.

A második videó a Budaörsi Média Markt parkolójában végződik, míg a harmadikon elindulunk Bécs felé. Remélem hasznosnak találjátok a videókat, jó szórakozást!

A készüléket az NNG biztosította számunkra, ezúton is köszönjük!

kapcsolódó cikkek:

http://navigyurci.hu/2012/03/18/a-becker-transit-50-es-a-navigacio/
http://navigyurci.hu/2012/03/03/becker-transit-50-kicsomagolas/
http://navigyurci.hu/2012/03/08/becker-transit-50-nehany-mert-adat-es-osszhasonlitas/
http://navigyurci.hu/2012/03/15/becker-transit-50-kezdjuk-egy-gyors-frissitessel/

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.