Trafficnav App már Szlovéniában is

Néhány napja elérhető a TrafficNav alkalmazás, már nem csak a magyarországi és az írországi, de a szlovén verzió is. A most megjelent szoftverben láthatjuk a körülöttünk lévő forgalmi eseményeket, illetve a…

…sebességmérő kamerákat is. Az új program néhány órán belül, vezető helyet szerzett a Navigációs kategóriában. Az AppStore-on keresztül ingyenesen letölthető alkalmazás, néhány másodpercen belül képes megmutatni a körülöttünk lévő forgalmat. Könnyen bejelenthetjük az új eseményeket, amelyeket a Facebook-on és a Twitteren is megoszthatunk barátainkkal…

A TrafficNav, Magyarország vezető forgalmi adat szolgáltatója, amely folyamatosan bővíti, és korszerűsíti szolgáltatásait. A lehető legnagyobb megbízhatóságra törekszik, és innovatív megoldásokat alkalmaz.

Szlovéniában az adatokat a TrafficNav, Radio Si és RTV SLO együttműködésén keresztül kaphatjuk meg. Az alkalmazás letölthető innen.

Kompatibilitás: iPhone, iPod Touch és iPad. Az egyetlen kikötés az iOS 4.2-es verzió, vagy annál frissebb szoftver megléte.

Kapcsolódó cikkek:

http://navigyurci.hu/2012/03/13/napi-app-for-iphone-trafficnav_hu/

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.