A TomTom adja a navigációt a Mercedes me apphoz

Navigáció – GPS. A TomTom november 2-án bejelentette, hogy navigációs szolgáltatásai ezentúl a Daimler által nemrég kiadott Mercedes me applikációban is elérhetőek lesznek. A Mercedes me alkalmazás különböző netalapú funkciókat kínál…

merci_cme

…például távoli állapotlekérdezést és karbantartás-menedzselést, de a TomTom-nak köszönhetően ezentúl a forgalmi akadályok előrejelzése és érkezés várható időpontjának közzététele is a szolgáltatásai közé tartozik majd.

– Tisztában vagyunk azzal, hogy az autógyárak igyekeznek az autón és annak beépített infotainment-rendszerén túlmutató felhasználói élményt nyújtani a járművezetőknek. Ebben úgy segítjük őket, hogy navigációs portálok és okostelefonos kiegészítő applikációk kifejlesztéséhez szükséges komponenseket szállítunk nekik – mondta a bejelentés alkalmából Jan-Maarten de Vries, a TomTom Automotive temékmarketingért felelős alelnöke.

Videó

A Mercedes me app ingyen letölthető az iTunes-ból és a Google Play áruházból, azonban az útvonaltervezési szolgáltatásait csak azok tudják igénybe venni, akiknek az autójában már működik a Mercedes connect me és a Live Traffic Information rendszer.

Forrás: gpsbusinessnews.com
Fordítás: Zsolto

Szólj hozzá te is a cikkhez!

A hozzászóláshoz jelentkezz be. Nem vagy még tag? Regisztrálj!


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.