| Felhasználó |
Hozzászólás |
|
11:01 2012, április 14,
|
|
Nidan
|
|
|
|
|
|
New Member
|
|
hozzászólások1
|
|
|
|
|
Sziasztok! Nekem egy 3790T készülékem van. Próbáltam rá Japán térképet feltenni, de nem jött össze:( Ráadásul azóta nem látszódnak a 3D-s épületek, és a 3D felszín. Most lenne időm kijavítani, csak ötletem nincs hogyan, mert a hivatalos frissítés után sem látom 3D-ben a dolgokat. Minden segítséget előre is köszönök.
|
|
|
16:26 2011, július 6,
|
|
deathroww
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások37
|
|
|
|
|
@karta.
Szia.
Itt nem arról szólt a történet hogy csak a rosszat írja meg az ember a Nüvi 3790-ről.
Én leirtam a saját tapasztalatómat ami velem történt az ügyfélszólgálaton ” amit talán én is külsősként nehezen hinném el “.
De azért ez elég nevetséges hogy tavaly december óta elteltt 6 hónap ,és csak most javittoták ki ezt a komoly hibát !!!!
Ez vicc!!!!!!!!!
Mondjuk itt attól is függ hogy ki mit vár el navijától.
Én 100000 ft-ért elvárom hogy minden tökéletesen müködjön,nemhogy még 6 hónapot várjak.
Ne haragudj de nem esek hasra ettől az infórmációtól.
Örülök hogy kijavitották ezt a hibát.
Remélem sokáig hibamentesen tudod majd használni.
Üdv Imre
|
|
|
15:47 2011, július 6,
|
|
karta
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások3
|
|
|
|
|
Hogy ne csak a rosszat mondjuk el…A GARMIN kijavította a hibát, még e-mailt is küldött a javításról, rendesen működik a gép
|
|
|
11:56 2011, március 14,
|
|
karta
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások3
|
|
|
|
|
Remélem valóban megoldódik a probléma -és másoké is, azért úgy gondolom többet árt a GARMIN hírnevének egy ilyen malőr, mintha kicsit később jönnek ki valami működöképes termékkel. Ráadásul a hiba alapszolgáltatást érint és nem valami extra szolgáltatást, nem kell szuper tesztmérnök ahhoz, hogy ez még a fejlesztési fázisban kiderüljön. Ez egyáltalán nem válik a cég dicsőségére! A szervizeseket pedig sajnálom, mert ők magyarázkodhatnak a cég slendriánságáért.>
|
|
|
11:19 2011, március 10,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ karta Maximálisan megértem az elkeseredésedet. Véleményem szerint ez azért volt lehetséges, mert nagyon nagy a verseny, és ha nem elég gyorsak, akkor egy bizonyos megoldással más jön ki előbb (esetleg). Persze ez nem mentség, viszont több példa is akad ilyen-olyan hiányosságokkal megjelent készülékekre.
Remélem hamar kijavítják.
|
|
|
10:17 2011, március 9,
|
|
karta
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások3
|
|
|
|
|
Sajnos a “légvonalban tervezés” nem az egyetlen hiba! Ha az azonnali tervezési módot választom ragyogó lézersóban lesz részem (a leírásban ez nem szerepel, mint szolgáltatás…) -az útvonal tervezése helyett a kiindulási ponttól színes mozgó egyenes vonalak kavalkádja következik. A szervíz gyorsan és udvariasan reagált, elnézést kértek a szoftverhibáért, tudnak a jelenségről… De: egy csúcskészülékként aposztrofált készülék á. 100eFt-ért ne csináljon ilyet! Olcsó noname készülékemmel semmi problémám nem volt, míg a konyhaabrosszal ki nem rázták az ablakon. Így utólag, lehet ismét olyat kellett volna vennem!
|
|
|
10:03 2011, március 4,
|
|
vainsteins
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Hangutasításokról van valakinek tapasztalata?
Lehet azt valamennyire használni, annak ellenére, hogy “magyar nyelven nem érhető el”?
|
|
|
21:01 2011, március 1,
|
|
hompakker
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Köszönöm, furcsa is lett volna…
|
|
|
14:50 2011, március 1,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ hompakker Az Naviguide 5.6-ban is van Magyar TMC.
|
|
|
9:28 2011, február 27,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ homepakker Hétfőn utánakérdezek.
|
|
|
9:46 2011, február 24,
|
|
hompakker
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Helló!
Kijött a 2011.40 Európa térkép, már végre rajta az M6-os. Viszont azt az infót kaptam, hogy a NaviGuide Hungary 5.6-ból kivették a TMC támogatást, mondván, hogy az Európai térkép úgyis tudja… Valaki ezt megerősíteni tudja?
|
|
|
6:49 2011, január 19,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
18:20 2011, január 17,
|
|
papesz
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Bocs hogy beleszólok én is frissitettem a 2011.20-ast 32-re és tökéletesen működik tovább nincs semmilyen gondom vele
|
|
|
13:39 2011, január 17,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
Szia Sajnálom hogy így jártál. :(
|
|
|
12:11 2011, január 16,
|
|
deathroww
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások37
|
|
|
|
|
@tonio
Szia.
Amit itt leírtam az ügyfélszolgálatukon történt eseményekről az mind igaz.
Engem az bosszantott fel hogy hülyének akartak nézni ,sokkal korrektebb lett volna ha elismerték volna a hibát.
Ők erre nem voltak hajlandók sőt ők szerintük egy problémás ügyfél vagyok (voltam ) .
Én meg 95000ft-os készüléknél nem fogok arra várni hogy a garmin mikor fogja kijavítani ezt a hibát.
Inkább a szoftvereik fejlesztéseire többet kéne fordítaniuk és ezeket a hibákat kilehetne küszöbölni.
Annak azért örülök hogy már nem csak én vagyok vagyok akinek ezek a hibák előjöttek ,és ha minél több ” problémás ügyfél “jelezni fogja a szervizbe a hibát akkor talán nem próbálják majd a szőnyeg alá söpörni .
|
|
|
10:14 2011, január 16,
|
|
Tonio
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Kipróbáltam NaviGuide v5.6-os térképpel, és azzal nem csinálja, tehát nem lehet a TMC szolgáltató hibája!
|
|
|
9:21 2011, január 16,
|
|
Tonio
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy sok éve navigálok Garminnal, (én dolgozom vele, nem keveset) eddig elégedett voltam vele. Azt a friss cucc hibájának tartom, és szépen kivárom a következő frissítést, amikor is ismerve őket, a hiba meg fog szűnni.
|
|
|
9:08 2011, január 16,
|
|
Tonio
|
|
|
|
|
|
Vendég
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Nekem egy 3760T készülékem van, és a frissítés óta teljesen ugyan ez a hiba van nálam is. Nem egyedi a problémád!
|
|
|
18:40 2011, január 13,
|
|
deathroww
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások37
|
|
|
|
|
@Gyurci.
Szia.Azért nem tudtam visszarakni a régi térképet mivel a szervizben csinálták a frissitést.
Láttad a képeket ezáltal a szerviz válasza hogy ez a hiba a Trafficnav hibája nem állja meg a valóságot.
Te szerinted hogy láttad a képeket ,te mit mondanál ?
Ez tipikus szoftver hiba.
Mivel már volt szerencsém hozzájuk a nüvi 765-ös navimmal ( ami egy rakás ….. volt ) ,és ott sem tudtak megetetni a válaszaikkal.
Ezáltal így nekik egyszerűbb volt lezárni ezt a problémát,és visszaadták a pénzemet.
Ezért írtam meg ezt a levelemet is hogy más is megtudja ezeket a problémákat evvel a típussal kapcsolatban.
|
|
|
8:02 2011, január 13,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ deathroww Szia. Úgy látom a TMC van megkeveredve, más eseményeket ad fel, mint amit a kijelzőn látsz. Esetleg a mentést vissza lehetett volna tenni (csak szoftver), szerintem utána megint jó lett volna. A képeket megkaptam köszönöm.
Azért csodálkozom, mert én nem ezt a hozzáállást ismerem a Visegrádi utcában, sőt az egyik legnagyobb előnye a Garminnak számomra, éppen a szerviz minősége volt.
|
|