Ha tartalmat szeretnél beküldeni be kell kapcsolnod a JavaScript-et.

Zárolt Fórum – csak olvasható
Felhasználó: Vendég
Bejelentkezés
Kérlek regisztrálj
Fórum keresés:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Helyettesítő jel használata:
*  tetszőleges számú karakter    %  pontosan egy karakter

Garmin nüvi 3790 t

Nincsenek címkék
Felhasználó Hozzászólás

11:01
2012, április 14,

Nidan

New Member

hozzászólások1

Sziasztok! Nekem egy 3790T készülékem van. Próbáltam rá Japán térképet feltenni, de nem jött össze:( Ráadásul azóta nem látszódnak a 3D-s épületek, és a 3D felszín. Most lenne időm kijavítani, csak ötletem nincs hogyan, mert a hivatalos frissítés után sem látom 3D-ben a dolgokat. Minden segítséget előre is köszönök.

16:26
2011, július 6,

deathroww

Member

hozzászólások37

@karta.
Szia.
Itt nem arról szólt a történet hogy csak a rosszat írja meg az ember a Nüvi 3790-ről.
Én leirtam a saját tapasztalatómat ami velem történt az ügyfélszólgálaton ” amit talán én is külsősként nehezen hinném el “.
De azért ez elég nevetséges hogy tavaly december óta elteltt 6 hónap ,és csak most javittoták ki ezt a komoly hibát !!!!
Ez vicc!!!!!!!!!
Mondjuk itt attól is függ hogy ki mit vár el navijától.
Én 100000 ft-ért elvárom hogy minden tökéletesen müködjön,nemhogy még 6 hónapot várjak.
Ne haragudj de nem esek hasra ettől az infórmációtól.
Örülök hogy kijavitották ezt a hibát.
Remélem sokáig hibamentesen tudod majd használni.
Üdv Imre

15:47
2011, július 6,

karta

Member

hozzászólások3

Hogy ne csak a rosszat mondjuk el…A GARMIN kijavította a hibát, még e-mailt is küldött a javításról, rendesen működik a gép

11:56
2011, március 14,

karta

Member

hozzászólások3

Remélem valóban megoldódik a probléma -és másoké is, azért úgy gondolom többet árt a GARMIN hírnevének egy ilyen malőr, mintha kicsit később jönnek ki valami működöképes termékkel. Ráadásul a hiba alapszolgáltatást érint és nem valami extra szolgáltatást, nem kell szuper tesztmérnök ahhoz, hogy ez még a fejlesztési fázisban kiderüljön. Ez egyáltalán nem válik a cég dicsőségére! A szervizeseket pedig sajnálom, mert ők magyarázkodhatnak a cég slendriánságáért.>

11:19
2011, március 10,

Gyurci

Admin

hozzászólások717

@ karta Maximálisan megértem az elkeseredésedet. Véleményem szerint ez azért volt lehetséges, mert nagyon nagy a verseny, és ha nem elég gyorsak, akkor egy bizonyos megoldással más jön ki előbb (esetleg). Persze ez nem mentség, viszont több példa is akad ilyen-olyan hiányosságokkal megjelent készülékekre.

Remélem hamar kijavítják.

10:17
2011, március 9,

karta

Member

hozzászólások3

Sajnos a “légvonalban tervezés” nem az egyetlen hiba! Ha az azonnali tervezési módot választom ragyogó lézersóban lesz részem (a leírásban ez nem szerepel, mint szolgáltatás…) -az útvonal tervezése helyett a kiindulási ponttól színes mozgó egyenes vonalak kavalkádja következik. A szervíz gyorsan és udvariasan reagált, elnézést kértek a szoftverhibáért, tudnak a jelenségről… De: egy csúcskészülékként aposztrofált készülék á. 100eFt-ért ne csináljon ilyet! Olcsó noname készülékemmel semmi problémám nem volt, míg a konyhaabrosszal ki nem rázták az ablakon. Így utólag, lehet ismét olyat kellett volna vennem!

10:03
2011, március 4,

vainsteins

Vendég

Hangutasításokról van valakinek tapasztalata?
Lehet azt valamennyire használni, annak ellenére, hogy “magyar nyelven nem érhető el”?

21:01
2011, március 1,

hompakker

Vendég

Köszönöm, furcsa is lett volna…

14:50
2011, március 1,

Gyurci

Admin

hozzászólások717

@ hompakker Az Naviguide 5.6-ban is van Magyar TMC.

9:28
2011, február 27,

Gyurci

Admin

hozzászólások717

@ homepakker Hétfőn utánakérdezek.

9:46
2011, február 24,

hompakker

Vendég

Helló!

Kijött a 2011.40 Európa térkép, már végre rajta az M6-os. Viszont azt az infót kaptam, hogy a NaviGuide Hungary 5.6-ból kivették a TMC támogatást, mondván, hogy az Európai térkép úgyis tudja… Valaki ezt megerősíteni tudja?

6:49
2011, január 19,

Gyurci

Admin

hozzászólások717

@ papesz Köszönjük.

18:20
2011, január 17,

papesz

Vendég

Bocs hogy beleszólok én is frissitettem a 2011.20-ast 32-re és tökéletesen működik tovább nincs semmilyen gondom vele

13:39
2011, január 17,

Gyurci

Admin

hozzászólások717

Szia Sajnálom hogy így jártál. :(

12:11
2011, január 16,

deathroww

Member

hozzászólások37

@tonio

Szia.
Amit itt leírtam az ügyfélszolgálatukon történt eseményekről az mind igaz.
Engem az bosszantott fel hogy hülyének akartak nézni ,sokkal korrektebb lett volna ha elismerték volna a hibát.
Ők erre nem voltak hajlandók sőt ők szerintük egy problémás ügyfél vagyok (voltam ) .
Én meg 95000ft-os készüléknél nem fogok arra várni hogy a garmin mikor fogja kijavítani ezt a hibát.
Inkább a szoftvereik fejlesztéseire többet kéne fordítaniuk és ezeket a hibákat kilehetne küszöbölni.
Annak azért örülök hogy már nem csak én vagyok vagyok akinek ezek a hibák előjöttek ,és ha minél több ” problémás ügyfél “jelezni fogja a szervizbe a hibát akkor talán nem próbálják majd a szőnyeg alá söpörni .

10:14
2011, január 16,

Tonio

Vendég

Kipróbáltam NaviGuide v5.6-os térképpel, és azzal nem csinálja, tehát nem lehet a TMC szolgáltató hibája!

9:21
2011, január 16,

Tonio

Vendég

Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy sok éve navigálok Garminnal, (én dolgozom vele, nem keveset) eddig elégedett voltam vele. Azt a friss cucc hibájának tartom, és szépen kivárom a következő frissítést, amikor is ismerve őket, a hiba meg fog szűnni.

9:08
2011, január 16,

Tonio

Vendég

Sziasztok! Nekem egy 3760T készülékem van, és a frissítés óta teljesen ugyan ez a hiba van nálam is. Nem egyedi a problémád!

18:40
2011, január 13,

deathroww

Member

hozzászólások37

@Gyurci.
Szia.Azért nem tudtam visszarakni a régi térképet mivel a szervizben csinálták a frissitést.
Láttad a képeket ezáltal a szerviz válasza hogy ez a hiba a Trafficnav hibája nem állja meg a valóságot.
Te szerinted hogy láttad a képeket ,te mit mondanál ?
Ez tipikus szoftver hiba.
Mivel már volt szerencsém hozzájuk a nüvi 765-ös navimmal ( ami egy rakás ….. volt ) ,és ott sem tudtak megetetni a válaszaikkal.
Ezáltal így nekik egyszerűbb volt lezárni ezt a problémát,és visszaadták a pénzemet.
Ezért írtam meg ezt a levelemet is hogy más is megtudja ezeket a problémákat evvel a típussal kapcsolatban.

8:02
2011, január 13,

Gyurci

Admin

hozzászólások717

@ deathroww Szia. Úgy látom a TMC van megkeveredve, más eseményeket ad fel, mint amit a kijelzőn látsz. Esetleg a mentést vissza lehetett volna tenni (csak szoftver), szerintem utána megint jó lett volna. A képeket megkaptam köszönöm.

Azért csodálkozom, mert én nem ezt a hozzáállást ismerem a Visegrádi utcában, sőt az egyik legnagyobb előnye a Garminnak számomra, éppen a szerviz minősége volt.

Nincsenek címkék

Válasz:
Garmin nüvi 3790 t

Vendég Néve (Kötelező):

Vendég EMail (Kötelező):

Beküldöm!

Guest URL (required)

Kötelező Matek!
Mennyi:
7 + 12

A Navigálj Gyurcival! Fórumról

Fórum címeEurope/Budapest

A valaha volt legtöbb felhasználó online:
15

Online Felhasználók:

10 Vendég

Jelenleg a Téma -t böngészed:

1 Vendég

Fórum statisztikák:

Csoportok:10
Fórumok39
Témák180
Hozzászólások2131

Tagság:

2460 tag
81 vendég

3 adminisztrátor

Top hozzászólók:

uckertr – 88
Dzsotti – 84
ficko – 69
lautnermark – 61
matt – 39

Legfrissebb tagokdrams, povyno, lukacs82, Ancsa, kokocskaroli30

Adminisztrátorok:Gyurci (717 Hozzászólások), Admin Gyurci (9 Hozzászólások), efrud (0 Hozzászólások)