| Felhasználó |
Hozzászólás |
|
19:54 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
BTooth/FMtraszmitter nem fog menni, 660-ban még nincs hardver ezekhez a funkciókhoz, én úgy tudom. A 750-ben már van.
Segédprogiban volt BT gomb, de csak a gyári tárcsázót hozta elő, amivel semmire sem csatlakozott… ki is vettem belőle, ne zavarjon.
Nálad elindult az BT és FM trasmitter a 750-es romjával?
Mármint úgy, hogy működött is rendesen?
igen-vagyis nem:)ez a te eredeti romod amit lementettél:)
csinálom a regedit mentést:)olyat nem tudsz véletlen-a gyári menüjébe egy uj bluetooth ikont varázsolnék-az megoldhato?
és a regedit mentése:)
|
|
|
19:49 2011, október 5,
|
|
lefkosia
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások16
|
|
|
|
|
Dzsotti Mondta
lefkiosa.még mindig nem tudom mi az a tfat:)én egy az egyben igy a romokat szoktam rátolni és nem kell hozzá más semmi.ha elmondod mi az nagyon szivessen.Dzsotti-várom acuccot és neked is szivessen:)1 dolog cseszi a csöröm.Ma tesztelgettem a gépet és tökéletessen teszi a dolgát.Fel sem tünt hogy a föképernyö tetején(valoszinü a n750es rom gyárija)a bluetooth és a transzmitter ikonom eltünt:(azokat szerinted vissza lehet varázsolni?a bue-val voltak még gondok de a transzmitter néha jol jött és hiányzik:)
Mail még nem jött.
lefkiosa.a linkröl a 660romot letöltöd.kicsomagolod a benne lévö fájlokat az sd-re.megnyomod a bekapcsologombot-nyomvatartod és nyomsz egy resetet.a bekapcsolo gombot akkor engeded el amikor a telepitöje elindul.
Na most leszedem ezt is, kiváncsi vagyok rá, de a 660-on azért nem índítom el míg nem szükséges :-)
csak megnézem, hogy meg legyen, ha valakinek megint kell. Ha ez így megy akkor ez is kipipálva :-)
A letöltött n660 boot rom-ot kicsomagoltam, és az sd kártyára tettem, majd reset, és bekapcsoló gomb, de a 1/1 frissítésnél 0% megáll., és nem mozdul. Arra gondoltam, hogy a .img file-t tenném vissza, de sajnos nem tudom, hogyan kell.
|
|
|
19:47 2011, október 5,
|
|
csiko
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások11
|
|
|
|
|
csiko Mondta
Dzsotti Mondta
Csiko!
Lejött a N660_boot.
Csak érdeklődésként kérdezem ebben már az én N660/ROM-om van átdolgozva?
:-)
csinálom a regedit mentést:)olyat nem tudsz véletlen-a gyári menüjébe egy uj bluetooth ikont varázsolnék-az megoldhato?
és a regedit mentése:)
|
|
|
19:38 2011, október 5,
|
|
csiko
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások11
|
|
|
|
|
Dzsotti Mondta
Csiko!
Lejött a N660_boot.
|
|
|
19:25 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
Csiko!
Lejött a N660_boot.
|
|
|
19:19 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
lefkiosa.még mindig nem tudom mi az a tfat:)én egy az egyben igy a romokat szoktam rátolni és nem kell hozzá más semmi.ha elmondod mi az nagyon szivessen.Dzsotti-várom acuccot és neked is szivessen:)1 dolog cseszi a csöröm.Ma tesztelgettem a gépet és tökéletessen teszi a dolgát.Fel sem tünt hogy a föképernyö tetején(valoszinü a n750es rom gyárija)a bluetooth és a transzmitter ikonom eltünt:(azokat szerinted vissza lehet varázsolni?a bue-val voltak még gondok de a transzmitter néha jol jött és hiányzik:)
Mail még nem jött.
lefkiosa.a linkröl a 660romot letöltöd.kicsomagolod a benne lévö fájlokat az sd-re.megnyomod a bekapcsologombot-nyomvatartod és nyomsz egy resetet.a bekapcsolo gombot akkor engeded el amikor a telepitöje elindul.
Na most leszedem ezt is, kiváncsi vagyok rá, de a 660-on azért nem índítom el míg nem szükséges :-)
csak megnézem, hogy meg legyen, ha valakinek megint kell. Ha ez így megy akkor ez is kipipálva :-)
|
|
|
19:12 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
Csikó/Bejelentkező!
Gmailra is elküldtem.
Itt a regedit linkje:
http://data.hu/get/4290960/Regedit.zip
Nem értem a datáról küldve miért nem kapod meg…
Köszi!
D.
|
|
|
18:57 2011, október 5,
|
|
csiko
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások11
|
|
|
|
|
csiko Mondta
Dzsotti Mondta
csiko!
Ez nagyon érdekes… ROM-om egy másik N660-on tökéletesen működik.
Így mostmár nagyon kiváncsi lettem az enyémben mi van így letiltva, vagy mi okozza a gubanccot.
Így viszont most én szeretném el kérni a regisztri beállításaidat, ha lehetséges…
Du. küldök egy regisztri mentő progit és csak az álltala készített imiget kérném el.
lefkosia!
Du. küldöm a tfat-ot is, ha megtalálom, hogyan kell :-)
D.
Mail még nem jött.
|
|
|
18:29 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
Csiko!
Nem import az export… rosszul írtam, majd nekem kell importálnom :-)
D.
|
|
|
17:18 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
Csiko!
Regedit csomag ment… SD-ről elindítod / file/import…
Lefkosia!
Valahogy az SD-re kellene kicsomagolva feltenni a N660-as romját, hátha bebútolna róla és ezután a működő rendszerrel a helyére is feltenni… elméletben szerintem így lehet valahogy… gyakorlatot még mindig passzolom…
|
|
|
14:21 2011, október 5,
|
|
csiko
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások11
|
|
|
|
|
Dzsotti Mondta
csiko!
Így mostmár nagyon kiváncsi lettem az enyémben mi van így letiltva, vagy mi okozza a gubanccot.
Így viszont most én szeretném el kérni a regisztri beállításaidat, ha lehetséges…
Du. küldök egy regisztri mentő progit és csak az álltala készített imiget kérném el.
lefkosia!
D.
|
|
|
10:48 2011, október 5,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
csiko!
lefkosia!
D.
|
|
|
4:20 2011, október 5,
|
|
lefkosia
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások16
|
|
|
|
|
csiko Mondta
nos kedves Dzsotti!nagyon köszönöm agyári eredeti Romot.Végre hangom is van és a gyári 128megám is megvan! Itt a link ( http://www.megaupload.com/?d=NT0BU91G ) azoknak akiknek kellhet-köszönet érte ablbd-nek aki telepithetövé varázsolta:)
Viszont Dzsotti-téged el kell keseritselek-a te lementett romodat nálam felrakva,van film,e-book,képek és zene ikon amik müködnek is! Ezekszerint nálad van valami gubanc:(
Egy tfat-ot is kérhetnék hozzá?
|
|
|
20:34 2011, október 4,
|
|
csiko
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások11
|
|
|
|
|
nos kedves Dzsotti!nagyon köszönöm agyári eredeti Romot.Végre hangom is van és a gyári 128megám is megvan! Itt a link ( http://www.megaupload.com/?d=NT0BU91G ) azoknak akiknek kellhet-köszönet érte ablbd-nek aki telepithetövé varázsolta:)
Viszont Dzsotti-téged el kell keseritselek-a te lementett romodat nálam felrakva,van film,e-book,képek és zene ikon amik müködnek is! Ezekszerint nálad van valami gubanc:(
|
|
|
18:53 2011, október 3,
|
|
csiko
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások11
|
|
|
|
|
Remélem az általad adott mentéssel feltudom kelteni álmából a n480-at:)
Köszönöm még 1x a segítségedet!!
Megkaptam az .img filet, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
sajnos még nem kaptam meg az instrukciokat én sem hogy az .img fájllal mit tegyek.egyenlörre tárolom a gépen és várom hogy kiokositson valaki…
|
|
|
18:37 2011, október 3,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ Mindenki Nagyon figyelek, de amíg magánban bonyolítjátok, és a térképeket nem buheráljátok szerintem nem lesz baj. A készülék helyreállítása egymás között szerintem nem főbenjáró bűn… :)
|
|
|
17:58 2011, október 3,
|
|
lefkosia
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások16
|
|
|
|
|
Bejelentkezö Mondta
Szia Bejelenkező!
Email ment.
ROM másolást még nem csináltam, de a menetét szerintem ki lehetne ide is írni… mi kell hozzá, hogyan stb. szerintem ez nem minősül vareznek, hogy hozzám hasonló amatőr buherátorok is tudjonak saját mentést készíteni róla, baj esetén meg visszaállítani.
Ha meg nem szabad, Gyurci majd kitörli :-)
Köszi!
A ROM-mentés menete:
Innen ( http://www.megaupload.com/?d=AZQ7GQA0 ) letöltöd ndumpce6 progit, sd-re másolod és a jó gépben elinditod.
Ekkor:
1. store-nál DSK1:-et választod ki
2. ráböksz “partition”-ra, a megjelenő listából part00-t válaszod ki
3. “read”
Part00.img-t tömörited és felteszed valahová.
Szia!
Segítségedet kérném. Dzsotti fórumtárs sokat segített, de most elakadtam. Remélem tudsz segíteni. Navon n480 készülékem van. Drága testvérem letörült róla mindent, csak fekete kép fogad. A n480 boot-ot is leszedtem, de sajnos 3% leáll. N660 rom mentést kaptam, de nem értek, hogy a megkapott .img-el mit kell tegyek.
Előre is köszönöm
|
|
|
12:13 2011, október 3,
|
|
Dzsotti
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások84
|
|
|
|
|
Na ez az amihez nem tudok hozzászólni már. Teljesen halott gépnél sajnos lövésem sincs hogyan kell :-(
Amit letöltöttem a linkről progi is az SD-ről indítva készítette el a patriciómentést és onnan is tudja visszatenni.
Hát ezt most én passzolom Valaki csak jön és leírja mit-mivel-hogyan tovább.
D.
|
|
|
12:00 2011, október 3,
|
|
lefkosia
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások16
|
|
|
|
|
lefkosia Mondta
Dzsotti Mondta
ttibor1977@gmail.com
Köszönöm a segítségedet!
Linkek mentek erre a címre, elküldtem a segédprogit is.
D.
|
|
|
11:46 2011, október 3,
|
|
lefkosia
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások16
|
|
|
|
|
Dzsotti Mondta
ttibor1977@gmail.com
Köszönöm a segítségedet!
Linkek mentek erre a címre, elküldtem a segédprogit is.
D.
|
|