| Felhasználó |
Hozzászólás |
|
17:48 2011, november 14,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ hunterlaci Eredeti a program?
|
|
|
16:01 2011, november 14,
|
|
hunterlaci
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások5
|
|
|
|
|
Sziasztok ismét problémám van!
Beszereztem egy SygFleet v 8.30- as programot. Felraktam a gépemre és működött is rendesen másnap bekapcsolom és megint azt írja ki hogy nincs aktiválva a program aktiváljam újra de nem ír ki Device ID kódot. így nem tudom aktiválni mit tudok ilyen esetben tenni?
|
|
|
18:43 2011, október 29,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ hunterlaci Nagyon szìvesen!
|
|
|
17:52 2011, október 29,
|
|
hunterlaci
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások5
|
|
|
|
|
Köszi szépen megpróbálkozom a Sygic Tuck -al
|
|
|
17:36 2011, október 29,
|
|
DM43
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások7
|
|
|
|
|
A “3 kis pötty”-ös betallózásra csak akkor jön fel valamelyik (vagy mindkettő) meghajtó – residentflash vagy sdmmc – ha azon a gép által futtatható program, tipikusan exe file van. Nem tudom, hogy mivel próbálkozol (bár sejtésem azért van :-)), de a te kártyádon nyilván nincs ilyen.
|
|
|
16:50 2011, október 29,
|
|
hunterlaci
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások5
|
|
|
|
|
És a kártyán nem lehet semmi más csak a térkép mert a Navigációs program választása menüpont alatt rányomok a “3 kis pöttyre” gondolom ez a tallózás és ott nem ad ki semmit hiába van bent a kártya.Ilyenkor mi a teendőm? Szervíz vagy csak én vagyok hozzá buta?
|
|
|
10:12 2011, október 29,
|
|
Gyurci
|
|
|
|
|
|
Admin
|
|
hozzászólások717
|
|
|
|
|
@ hunterlaci Hivatalosan a Sygic Drive, a Sygic Truck és az UtiNavi térképét tudod rá/beletenni. Bedugod a kártyát a helyére, megadod az elérési útvonalat, és használod.
|
|
|
9:21 2011, október 29,
|
|
hunterlaci
|
|
|
|
|
|
Member
|
|
hozzászólások5
|
|
|
|
|
Sziasztok most vásároltam egy Wayteq x960bt térkép nélkül.
Szeretném megtudni hogy hogy lehet rátelepíteni térképet? előre is köszönöm a segítséget
|
|