Állapotsor furcsaságai
- This topic has 4 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 11 years, 9 months telt el by
kzoli73.
- SzerzőBejegyzés
- 2012. február. 21. kedd-18:27 #23991
kzoli73
FelhasználóHelló! GO630-asom van v875.3613 verziószámmal. Nem vettem meg az új térképet,de azért a HOME-ra fel szoktam menni térképjavítási megosztás miatt. Így tettem a minap is. Közben megjelent a 2.8-as verzió a HOME-ra (letöltöttem).
A problémám: megváltozott az Állapotsor alul és ha “Útvonal előkészítése” menüpontban akarok navigációval eljutni A-ból B-be,akkor az elejétől kezdve végig kiírja,hogy mennyi az idő az érkezésig és az út hossza sem csökken. Pl. van egy A-B pont közötti távolság 27km és az útnak megtételéhez 30 percre van szükségem,akkor azelőtt folyamatosan fogyott az idő,mikor mentem s ezáltal az út is. Nyilván ez a természetes. Nos,most sem az idő,sem az út nem csökken menet közben. Viszont….. Ha a “Navigálás” menüpontban írom be,hogy A-ból B-be mennék,akkor ez teljesen tökéletesen működik. Járt valaki így? Mi lehet ennek az oka?
2012. február. 22. szerda-07:52 #25878Gyurci
Adminisztrátor@ kzoli Szia. Ez CSAK a Home frissítés miatt nem lehetséges. Mit frissítettél még? Feltetted az új 9.400-as szoftvert?
2012. február. 24. péntek-09:32 #25881kzoli73
FelhasználóSzia Gyurci.
Igen.
2012. február. 29. szerda-07:07 #25884Gyurci
Adminisztrátor@ kzoli73 Szia, kipróbáltam egy TomTom XL-en. Tapasztaltam a hibát amit írsz, de néhány perc alatt meggondolta magát szoftver, és mutatta a km-t, és a hátralévő időt is rendesen. Neked egyáltalán nem indul el a visszaszámolás?
2012. március. 4. vasárnap-13:40 #25903kzoli73
FelhasználóTeljesen beragad,ha Útvonal előkészítés menüponttal akarok menni valahová.
Viszont,érdekes módon “Navigálás…” menüponttal pedig működik.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.