Általános kérdések (Becker)
Címkézve: active.5, egyedi ikonok, igo primo, ready 50 lmu, repülős térkép, software updates, szoftver frissítés
- This topic has 95 hozzászólás, 23 résztvevő, and was last updated 4 years, 9 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. szeptember. 9. kedd-07:02 #31027GyurciAdminisztrátor
Sajnálom. :( Sok sikert!
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 16. kedd-19:11 #31114Gery89FelhasználóÜdv.: Gyurci
Végül sikerrel jártam igo primo téren egy olyanba kérném segítséged hogy tmc vevőm jobbra balra szaladgál néha elkap egy két infót néha meg semmi!
jelenleg ez van beírva sys.txtbe
tmc]
port=”COM,1″
baud=38400
source=”gns”Megtudnád adni azt parancssort amivel sysbe beállítom hogy egy adott frekvencián álljon a tmc vevőm?!
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Gery2014. szeptember. 16. kedd-20:55 #31116GyurciAdminisztrátorMeg tudnád adni azt parancssort amivel sysbe beállítom hogy egy adott frekvencián álljon a tmc vevőm?!
Szia!
saved_last_frequency=”948″
Üdv:
Gyurci2014. október. 28. kedd-14:11 #31482karulFelhasználóSzia Gyurci
Pár napja vettem egy Becker activ.5 Imu navit,számla garancia van.Megtörtént a regisztrálás és a frissítés.A készüléket el kell adnom.Tudja e más is frissiteni egy új regisztrációval?
üdvözlettel karul2014. október. 28. kedd-17:49 #31485GyurciAdminisztrátorPár napja vettem egy Becker activ.5 Imu navit,számla garancia van.Megtörtént a regisztrálás és a frissítés.A készüléket el kell adnom.Tudja e más is frissiteni egy új regisztrációval?
Szia!
A Becker Content Managerben változtasd meg az e-mail címet (vagy regisztrálj egy újat, vagy add meg a vevőét). Onnantól azzal fog tudni belépni. A felhasználónevet viszont “oda kell adnod neki”. Az nem megváltoztatható.
Az élettartam frissítést regisztráltátok? Azt külön kell!
Üdv:
Gyurci2014. október. 28. kedd-21:20 #31486karulFelhasználóSzia Gyurci
Először is nagyon köszönöm a gyors válasz.
Még nincs rá meg az új vevő.
Az élettartam frissítést elvégeztem rajta.üdv.karul
2014. október. 29. szerda-07:19 #31494GyurciAdminisztrátorElőször is nagyon köszönöm a gyors válasz.
Még nincs rá meg az új vevő. Az élettartam frissítést elvégeztem rajta.Szia Karul!
Szívesen, és sok sikert az eladáshoz!
Üdv:
Gyurci2014. október. 29. szerda-10:27 #31495karulFelhasználóSzia Gyurci
Van még egy kérdésem.Érdeklődtek a Becker activ5 lmu iránt,de azt mondta az illető hogy talán a Becker professzionál 5 tipus jobban megéri.Szerinted jól kihasználhatók a professzionálon található plussz funkciók?
üdv :karul
2014. október. 29. szerda-18:37 #31499GyurciAdminisztrátorVan még egy kérdésem.Érdeklődtek a Becker activ5 lmu iránt,de azt mondta az illető hogy talán a Becker professzionál 5 tipus jobban megéri.Szerinted jól kihasználhatók a professzionálon található plussz funkciók?
Szia, mindenütt mások az árak. Egy biztos, a bolti árak között durván 5 ezer forint körüli különbséget szerintem megéri, annál sokkal többet már nem biztos.
Üdv:
Gyurci2014. október. 29. szerda-19:46 #31500karulFelhasználóRendben,nagyon köszönöm a váaszt.
üdv karul2014. október. 30. csütörtök-06:40 #31501GyurciAdminisztrátorRendben,nagyon köszönöm a választ.
Nagyon szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. október. 31. péntek-09:15 #31517karulFelhasználóSzia Gyurci
Használom a becker activ 5 pluszt.Az írja hogy a magyarországi TMC vételhez kiegészítő kártya szükséges.Ezt külön kell megvenni?A profi széria már tudja ezt a funkciót?
A másik észrevételem,hogy nem lehet beállítani a telepített sebességmérő kamarák jelzését.Ez valóban így van ,és erre külön kell előfizetni?üdvözlettel karul
2014. október. 31. péntek-10:38 #31518GyurciAdminisztrátorHasználom a becker activ 5 pluszt.Az írja hogy a magyarországi TMC vételhez kiegészítő kártya szükséges.Ezt külön kell megvenni?A profi széria már tudja ezt a funkciót? A másik észrevételem,hogy nem lehet beállítani a telepített sebességmérő kamarák jelzését.Ez valóban így van ,és erre külön kell előfizetni?
Szia Karul!
– Hol írja a kiegészítő kártyát? A “sima” active.5-höz nem kellett, az működik anélkül:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/05/bact.5_nav9.png
– A kamerákat külön kell megvásárolni (ma még akciós áron van), de a Becker-ét nem érdemes, mert nincs benne Magyarország…:
http://shop.mobilenavigation.mybecker.com/en/Maps-Extras/Speed-Camera-Warning/Speed-Camera-Warning-for-5-6-2-7-inch-devices.html
Inkább a speedcams.hu-s verziót nézd meg.Üdv:
Gyurci2014. október. 31. péntek-11:23 #31519karulFelhasználóSzia Gyurci
Köszönöm a gyors válaszod és a segítséget.
A kiegészitő kártya részemről volt félreértés,régebbi készüléhez irták a Becker magyar honlapján.2014. november. 1. szombat-08:51 #31524GyurciAdminisztrátorKöszönöm a gyors válaszod és a segítséget. A kiegészítő kártya részemről volt félreértés,régebbi készüléhez irták a Becker magyar honlapján…
Szia!
Nagyon szívesen! Vannak az országban olyan pontok, ahol akkor sincs TMC vétel, ha amúgy minden rendben van.
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.