Általános kérdések (Becker)
Címkézve: active.5, egyedi ikonok, igo primo, ready 50 lmu, repülős térkép, software updates, szoftver frissítés
- This topic has 95 hozzászólás, 23 résztvevő, and was last updated 4 years, 9 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. május. 17. vasárnap-10:12 #33507GyurciAdminisztrátor
…az “Infodoboz” 3. adatmezője nem jelenik meg, hiába állítom be útvonallal vagy akár nélküle. Mi lehet a probléma? Köszi!
Szia!
Ha nem tud a szoftver három különböző utat kiszámítani, akkor nincs szükség a harmadik infodobozra sem.
Üdv,
Gyurci2015. május. 17. vasárnap-11:10 #33508zotyFelhasználóLehet hogy nem ugyanarra gondolunk… Menet közben a bal felső sarokban megjelenő infora gondolok (idő, távolság, sebesség stb.) Nekem itt csak 2 jelenik meg, hiába választok ki hármat.
2015. május. 17. vasárnap-16:45 #33509GyurciAdminisztrátorLehet hogy nem ugyanarra gondolunk… Menet közben a bal felső sarokban megjelenő infora gondolok (idő, távolság, sebesség stb.) Nekem itt csak 2 jelenik meg, hiába választok ki hármat.
Mintha úgy rémlene, hogy ha rákattintasz, akkor egyre több vagy kevesebb doboz lesz ott.
2015. május. 17. vasárnap-16:50 #33510zotyFelhasználó…és tényleg! Azt az egyet nem próbáltam! Köszi!
2015. május. 17. vasárnap-20:53 #33511GyurciAdminisztrátor…és tényleg! Azt az egyet nem próbáltam! Köszi!
Szívesen!
2015. május. 28. csütörtök-19:16 #33616raczgyorgyFelhasználóKedves Gyurci!
Először is engedje meg, hogy gratuláljak az oldalhoz! Mostanában így GPS vásárlás előtt nagyon sokat olvastam a cikkeit és beszámolóit és sok hasznos információhoz sikerült hozzájutnom.
Sikerült ráakadnom egy használt Becker Active.5 hirdetésre, amelyet viszonylag jó áron kínálnak, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.- Ha használtan veszek egy GPS-t, amelyet külföldön vásároltak, akkor a magyarországi szervizben ugyanúgy javítják mintha itthoni vásárlás lett volna? Névhez / vásárlóhoz kötött a garancia vagy a készülék sorozatszámához? (Lenovo laptopoknál un. világgarancia van bárhol javítják a garanciás időn belül…)
- Honnan tudom megállapítani, hogy a készülékhez él a Lifetime update? (A 30 napos határidőn belül már beregisztrálták.)
- Mit tanácsol mire figyeljek oda használt GPS vásárláskor?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel: Rácz György
2015. május. 28. csütörtök-19:46 #33620GyurciAdminisztrátorElőször is engedje meg, hogy gratuláljak az oldalhoz! Mostanában így GPS vásárlás előtt nagyon sokat olvastam a cikkeit és beszámolóit és sok hasznos információhoz sikerült hozzájutnom.
Sikerült ráakadnom egy használt Becker Active.5 hirdetésre, amelyet viszonylag jó áron kínálnak, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.- Ha használtan veszek egy GPS-t, amelyet külföldön vásároltak, akkor a magyarországi szervizben ugyanúgy javítják mintha itthoni vásárlás lett volna? Névhez / vásárlóhoz kötött a garancia vagy a készülék sorozatszámához? (Lenovo laptopoknál un. világgarancia van bárhol javítják a garanciás időn belül…)
- Honnan tudom megállapítani, hogy a készülékhez él a Lifetime update? (A 30 napos határidőn belül már beregisztrálták.)
- Mit tanácsol mire figyeljek oda használt GPS vásárláskor?
Kedves György!
Köszönöm az elismerést mindannyiunk nevében!
– Jelen pillanatban nem tudok magyarországi hivatalos Becker szervizt. A magyarországi forgalmazó a Hungaroflotta Kft., és az általuk eladott készülékeket javítják is (tudomásom szerint), de az idegen készülékeket nem.
– A LifeTime Update aktiválását (használatát) a licencek között megtalálja (Beállítások/Rendszerbeállítások/Információk/License (A Becker Lifetime Update szerepel a szóösszetételben)
– Fontos, hogy meg legyen benne minden ország, elfogadható időn belül pozicionáljon, és a külseje is sokat elárul az eddig használatról. Ezen kívül ne vegyen meg olyan terméket, ami mellé csak egy tartó és egy töltő tartozik.Üdvözlettel és sok sikert kíván,
Borza György (Gyurci)2015. május. 28. csütörtök-21:13 #33621supertwin01FelhasználóSzia!
Pár éve vásároltam egy Becker Ready45 LMU készüléket. Rögtön regisztráltam is a Content Manager segítségével.
A problémám az, hogy abszolut nem tudom frissíteni a készülékemet, már párszor megszívtam vele, hogy nem ismert egy friss autópályát, vagy új utakat. Tudnál nekem segíteni, hogy miként frissítsek?Üdv
Bolla Szabolcs2015. május. 29. péntek-06:19 #33622GyurciAdminisztrátorPár éve vásároltam egy Becker Ready45 LMU készüléket. Rögtön regisztráltam is a Content Manager segítségével.
A problémám az, hogy abszolut nem tudom frissíteni a készülékemet, már párszor megszívtam vele, hogy nem ismert egy friss autópályát, vagy új utakat. Tudnál nekem segíteni, hogy miként frissítsek?Szia Szabolcs!
Nem működik az élettartam frissítés lehetősége, vagy technikailag nem tudod hogyan kell?
Üdv,
Gyurci2015. június. 8. hétfő-15:29 #33748supertwin01FelhasználóSzia!
Valószínű nem működik az élettartam frissítés. Mikor megvettem a készüléket rögtön regisztráltam, így ez nem lehet gond. Őszintén szólva elég nehézkes a szoftver kezelése a számítógépen. Lehet, hogy csak amiatt van mert XP-t használok?
Frissítéssel kapcsolatban mit javasolsz, hogy tudom orvosolni a problémát?Üdv,
Szabolcs2015. június. 8. hétfő-18:19 #33749GyurciAdminisztrátorSzia Szabolcs!
De, elvileg lehet. Az élettartam frissítést KÜLÖN is regisztrálni kellett, mégpedig úgy, hogy megvásároltad a katalógus menüben mint egy terméket, nulla forintért. HA nem így csináltad, akkor valószínűleg nincs élő lifetime frissítésed.
Ezt ember nem tudja neked aktiválni, kivéve a nagy Becker. Nekik írj egy levelet, és talán méltányossági okokból újraindítják. De fogadni nem mernék rá.
Üdv,
Gyurci2015. július. 13. hétfő-13:06 #34103hotibi65FelhasználóKedves Gyurci!
Van egy Becker Ready 70 LMU navigációm, de a gyári töltő nincs meg, egy utángyártott TMC-s töltőt vettem hozzá. A menüben ott van a TMC, de a jelerősség folyamatosan 0, és mindig azt írja ki, hogy nincs TMC üzenet. A szoftvert frissítettem, a TMC mappában ott van a Hungary TMC is, de sehogy sem működik a funkció. Mi lehet a probléma? Kell hozzá valami külön dolog is,vagy én rontok el valamit? Esetleg a töltő nem jó hozzá?
Előre is köszönöm a segítségedet!
Tibi2015. július. 13. hétfő-13:14 #34104GyurciAdminisztrátorVan egy Becker Ready 70 LMU navigációm, de a gyári töltő nincs meg, egy utángyártott TMC-s töltőt vettem hozzá. A menüben ott van a TMC, de a jelerősség folyamatosan 0, és mindig azt írja ki, hogy nincs TMC üzenet. A szoftvert frissítettem, a TMC mappában ott van a Hungary TMC is, de sehogy sem működik a funkció. Mi lehet a probléma? Kell hozzá valami külön dolog is,vagy én rontok el valamit? Esetleg a töltő nem jó hozzá?
Kedves Tibi!
Csak az eredeti Becker TMC-s töltővel fog működni.
Üdvözlettel,
Gyurci2015. július. 13. hétfő-15:36 #34105hotibi65FelhasználóKedves Gyurci!
Köszönöm a választ, megrendeltem hozzá a neten. Olyan kérdésem lenne még, hogy külön kártya kell-e hozzá, mert valahol azt olvastam, hogy kell külön TMC kártya hozzá Magyarországon. Valóban kell, vagy a töltővel már működni fog?
Előre is köszönöm!
Tibi2015. július. 13. hétfő-16:20 #34106GyurciAdminisztrátorKöszönöm a választ, megrendeltem hozzá a neten. Olyan kérdésem lenne még, hogy külön kártya kell-e hozzá, mert valahol azt olvastam, hogy kell külön TMC kártya hozzá Magyarországon. Valóban kell, vagy a töltővel már működni fog?
Kedves Tibi!
Legjobb tudomásom szerint a Becker Ready 70 LMU esetében nem szükséges kiegészítő kártya a magyarországi TMC vételéhez.
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.