Általános kérdések (Becker)
Címkézve: active.5, egyedi ikonok, igo primo, ready 50 lmu, repülős térkép, software updates, szoftver frissítés
- This topic has 95 hozzászólás, 23 résztvevő, and was last updated 4 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. július. 13. hétfő-21:04 #34107hotibi65Felhasználó
Kedves Gyurci!
Készítettem egy pár képet a TMC menüről, hogyan tudnám elküldeni? Hátha azok alapján tudna segíteni, mert kipróbáltam a Becker által forgalmazott töltőt, de azzal is ugyanaz az eredmény. A most vásárolt töltőfejen nincs rajta a Becker jelzés a világító négyzeten, 1,5A a kimenete és a szivargyújtó fejről hiányzik a fekete matrica, amin a kuka van áthúzva. A csomagoláson viszont minden eredeti jelzés rajta van. Hamisítványt adtak?
Előre is köszönöm!
Tibi2015. július. 14. kedd-06:19 #34108GyurciAdminisztrátorKészítettem egy pár képet a TMC menüről, hogyan tudnám elküldeni? Hátha azok alapján tudna segíteni, mert kipróbáltam a Becker által forgalmazott töltőt, de azzal is ugyanaz az eredmény. A most vásárolt töltőfejen nincs rajta a Becker jelzés a világító négyzeten, 1,5A a kimenete és a szivargyújtó fejről hiányzik a fekete matrica, amin a kuka van áthúzva. A csomagoláson viszont minden eredeti jelzés rajta van. Hamisítványt adtak?
Szia!
Az info (kukac) navigyurci.hu-ra el tudod küldeni, de inkább azt nézd meg, hogy a Beállítások/Rendszerbeállítások/Információk/Szervizinformációk/Content/TMC mappában benne van-e Magyarország.
Helyileg merre laksz? Biztos hogy ott elérhető a TMC vétel?
Üdv,
Gyurci2016. augusztus. 26. péntek-11:58 #36293ateeFelhasználóSziasztok!
Vásároltam egy Becker transit 6 lmu készüléket!
Content manegerben frissítettem is. Kell még ezen kívűl valamit csinálni vele, regisztrálni valahol, hogy a life time térkép frissítés rendben legyen?Köszönöm!
2016. augusztus. 26. péntek-12:59 #36294GyurciAdminisztrátorSzia!
Itt tudod aktiválni:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/12/prof6_reg_14.pngÜdv,
Gyurci2016. augusztus. 26. péntek-17:01 #36295ateeFelhasználóSzia!
Itt tudod aktiválni:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/12/prof6_reg_14.pngÜdv,
GyurciHa jól értelmezem akkor a sárga és zöld szemet kiszúró aktivate LMU now gombon kéne valami linknek bejönnie.
Nekem azokon nem jelenik meg semmi. Vagyis látszik de nem lehet kattintani!2016. augusztus. 26. péntek-17:58 #36298ateeFelhasználóEzt látom!
Ez így ok ha ezt látom a manegerben?
Igaz ezt nem a főmenű linkjén keresztül értem el.
Nem kéne akkor a kezdőlapról eltünnie az aktiválásra való figyelmeztetésnek?2016. augusztus. 27. szombat-17:56 #36300GyurciAdminisztrátorEzt látom!
Ez így ok ha ezt látom a manegerben? Igaz ezt nem a főmenű linkjén keresztül értem el. Nem kéne akkor a kezdőlapról eltünnie az aktiválásra való figyelmeztetésnek?
Becker Content Manager/Főoldal/Tranzakciótörténet.
2016. augusztus. 27. szombat-22:04 #36302ateeFelhasználóKöszönöm!
Elvileg ott van a történetben (Becker Link2Live Pro Services , FREE Lifetime Map Updates* TRUCK)
2016. augusztus. 29. hétfő-07:53 #36315GyurciAdminisztrátorAkkor elvileg jó.
2016. október. 10. hétfő-15:21 #36651supertwin01FelhasználóSzia Gyurci,
Van egy Becker ready 45 LMU típusú navim.
Nemrég tettem szert pilóta jogosításra, az volna a kérdésem, hogy ezen készülékre lehet repülős navigációs szoftvert telepíteni?
Ha igen mi a menete?Üdv,
szabi2016. október. 10. hétfő-17:01 #36654GyurciAdminisztrátorVan egy Becker ready 45 LMU típusú navim. Nemrég tettem szert pilóta jogosításra, az volna a kérdésem, hogy ezen készülékre lehet repülős navigációs szoftvert telepíteni?
Szia Szabi!
WinCE-s megoldást nem tudok (amúgy is kár lenne a Beckert tönkretenni), viszont Androidra van több féle is:
https://navigyurci.hu/2014/08/14/repulos-terkepek-mar-androidra-is/Üdv,
Gyurci2016. október. 10. hétfő-22:41 #36655supertwin01FelhasználóKöszönöm az infót!
Ha nem mobilos navigációt szeretnék, hanem kifejezetten erre a célra fejlesztett eszközt és szoftvert akkor mit ajánlasz?2016. október. 11. kedd-08:48 #36656GyurciAdminisztrátorSzívesen! Ez nem az én pályám, a Garminnak vannak repülős termékei itt nézz körül:
http://www.pilotshop.hu/index.php?main_page=index&cPath=68_772016. november. 21. hétfő-13:21 #36889flaciFelhasználóÜdv!
Becker 6 active készülékem van, a legfrissebb szoftverrel. Töltöttem le POI-kat, sikerült is felmásolni, mutatja a térképen. Az ikonokat hogy tudom módosítani?
Előre is köszi
Laci
2016. november. 21. hétfő-13:53 #36890GyurciAdminisztrátorBecker 6 active készülékem van, a legfrissebb szoftverrel. Töltöttem le POI-kat, sikerült is felmásolni, mutatja a térképen. Az ikonokat hogy tudom módosítani?
Szia Laci!
Tudomásom szerint sehogy.
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.