Általános kérdések (Becker)

Kezdőlap Fórumok Becker Általános kérdések (Becker)

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 96
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci!
    Készítettem egy pár képet a TMC menüről, hogyan tudnám elküldeni? Hátha azok alapján tudna segíteni, mert kipróbáltam a Becker által forgalmazott töltőt, de azzal is ugyanaz az eredmény. A most vásárolt töltőfejen nincs rajta a Becker jelzés a világító négyzeten, 1,5A a kimenete és a szivargyújtó fejről hiányzik a fekete matrica, amin a kuka van áthúzva. A csomagoláson viszont minden eredeti jelzés rajta van. Hamisítványt adtak?
    Előre is köszönöm!
    Tibi

Adminisztrátor

Készítettem egy pár képet a TMC menüről, hogyan tudnám elküldeni? Hátha azok alapján tudna segíteni, mert kipróbáltam a Becker által forgalmazott töltőt, de azzal is ugyanaz az eredmény. A most vásárolt töltőfejen nincs rajta a Becker jelzés a világító négyzeten, 1,5A a kimenete és a szivargyújtó fejről hiányzik a fekete matrica, amin a kuka van áthúzva. A csomagoláson viszont minden eredeti jelzés rajta van. Hamisítványt adtak?

Szia!

Az info (kukac) navigyurci.hu-ra el tudod küldeni, de inkább azt nézd meg, hogy a Beállítások/Rendszerbeállítások/Információk/Szervizinformációk/Content/TMC mappában benne van-e Magyarország.

Helyileg merre laksz? Biztos hogy ott elérhető a TMC vétel?
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Vásároltam egy Becker transit 6 lmu készüléket!
    Content manegerben frissítettem is. Kell még ezen kívűl valamit csinálni vele, regisztrálni valahol, hogy a life time térkép frissítés rendben legyen?

Köszönöm!

Adminisztrátor
    Felhasználó

Szia!

Itt tudod aktiválni:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/12/prof6_reg_14.png

Üdv,
    Gyurci

Ha jól értelmezem akkor a sárga és zöld szemet kiszúró aktivate LMU now gombon kéne valami linknek bejönnie.
    Nekem azokon nem jelenik meg semmi. Vagyis látszik de nem lehet kattintani!

b

Felhasználó

Ezt látom!

content manager

Ez így ok ha ezt látom a manegerben?
    Igaz ezt nem a főmenű linkjén keresztül értem el.
    Nem kéne akkor a kezdőlapról eltünnie az aktiválásra való figyelmeztetésnek?

Adminisztrátor

Ezt látom!

content manager

Ez így ok ha ezt látom a manegerben? Igaz ezt nem a főmenű linkjén keresztül értem el. Nem kéne akkor a kezdőlapról eltünnie az aktiválásra való figyelmeztetésnek?

Becker Content Manager/Főoldal/Tranzakciótörténet.

Felhasználó

Köszönöm!

Elvileg ott van a történetben (Becker Link2Live Pro Services , FREE Lifetime Map Updates* TRUCK)

Adminisztrátor

Akkor elvileg jó.

Felhasználó

Szia Gyurci,

Van egy Becker ready 45 LMU típusú navim.
    Nemrég tettem szert pilóta jogosításra, az volna a kérdésem, hogy ezen készülékre lehet repülős navigációs szoftvert telepíteni?
    Ha igen mi a menete?

Üdv,
    szabi

Adminisztrátor

Van egy Becker ready 45 LMU típusú navim. Nemrég tettem szert pilóta jogosításra, az volna a kérdésem, hogy ezen készülékre lehet repülős navigációs szoftvert telepíteni?

Szia Szabi!

WinCE-s megoldást nem tudok (amúgy is kár lenne a Beckert tönkretenni), viszont Androidra van több féle is:
    https://navigyurci.hu/2014/08/14/repulos-terkepek-mar-androidra-is/

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm az infót!
    Ha nem mobilos navigációt szeretnék, hanem kifejezetten erre a célra fejlesztett eszközt és szoftvert akkor mit ajánlasz?

Adminisztrátor

Szívesen! Ez nem az én pályám, a Garminnak vannak repülős termékei itt nézz körül:
    http://www.pilotshop.hu/index.php?main_page=index&cPath=68_77

Felhasználó

Üdv!

Becker 6 active készülékem van, a legfrissebb szoftverrel. Töltöttem le POI-kat, sikerült is felmásolni, mutatja a térképen. Az ikonokat hogy tudom módosítani?

Előre is köszi

Laci

Adminisztrátor

Becker 6 active készülékem van, a legfrissebb szoftverrel. Töltöttem le POI-kat, sikerült is felmásolni, mutatja a térképen. Az ikonokat hogy tudom módosítani?

Szia Laci!

Tudomásom szerint sehogy.

Üdv,
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 96
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás