Általános kérdések (Becker)
Címkézve: active.5, egyedi ikonok, igo primo, ready 50 lmu, repülős térkép, software updates, szoftver frissítés
- This topic has 95 hozzászólás, 23 résztvevő, and was last updated 4 years, 11 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2017. március. 29. szerda-07:19 #37434CsuriFelhasználó
Szia Gyurci!
Van egy Becker Active navim amit nagy megelégedéssel használok is. Régebben sikerült feltelepíteni-rá számomra fontos POI-kat, de ezeket frissíteni aktualizálni szeretném.
Kérdésem, ha ugyanúgy elindítom a frissebb adatokkal a kml telepítést a Content Managerből a régit felülírja vagy duplikálódik. Duplázódás esetén mit kell letörölni telepítés előtt, és azt hol találom?Üdv.:
csuri2017. március. 29. szerda-12:01 #37435GyurciAdminisztrátorVan egy Becker Active navim amit nagy megelégedéssel használok is. Régebben sikerült feltelepíteni-rá számomra fontos POI-kat, de ezeket frissíteni aktualizálni szeretném. Kérdésem, ha ugyanúgy elindítom a frissebb adatokkal a kml telepítést a Content Managerből a régit felülírja vagy duplikálódik. Duplázódás esetén mit kell letörölni telepítés előtt, és azt hol találom?
Szia Csuri!
Ha ugyanaz a neve a fájlnak akkor talán nem fog duplázni. Ha biztosra akarsz menni, az új fájlt nevezd át (pl. H-Buszsav2) és úgy töltsd fel. A Térképbeállítások között pedig vedd ki a pipát a régi (H-Buszsav) csoport elöl.
Üdv,
Gyurci2019. december. 25. szerda-10:39 #39596nemethka2FelhasználóÜdvözlöm!
Nem tudom látogat-e még erre, de megpróbálom. Hozzájutottam egy Becker Redy 50 ICE készülékhez. Első ránézésre pofásnak tűnik. Azt tudom, hogy iGO van rajta és a kérdésem is ehhez kapcsolódik. Meg tudom-e oldani, hogy egy iGO 2.4-est futtassak rajta. Azt látom, hogy a gép memóriájára biztosan nem fér rá, de mivel van búvítési lehetőség akkor rá tudom-e venni hogy azSD kártyán levó iGO 2.4-et indítsa?
Üdv:Károly2019. december. 25. szerda-12:37 #39597GyurciAdminisztrátorHozzájutottam egy Becker Redy 50 ICE készülékhez. Első ránézésre pofásnak tűnik. Azt tudom, hogy iGO van rajta és a kérdésem is ehhez kapcsolódik. Meg tudom-e oldani, hogy egy iGO 2.4-est futtassak rajta. Azt látom, hogy a gép memóriájára biztosan nem fér rá, de mivel van búvítési lehetőség akkor rá tudom-e venni hogy azSD kártyán levó iGO 2.4-et indítsa?
Kedves Károly!
Üdv, alószínüleg igen, de ez a lehetőség nem megengedett. Bár jelen esetben megértem a nem jogtiszta tartalom keresésének okát (térképfrissítésre vonatkozóan), de sajnos még ebben az esetben sem segíthetek a nem jogtiszta megoldás megtalálásában.
Üdvözlettel,
Gyurci2019. december. 25. szerda-14:55 #39598nemethka2FelhasználóKösz a gyors választ, és nem volt szándékomban szabálytalanségokra invitálni. Én csak azért kérdeztem mert maga a navi Windows CE operációs rendszert és az iGO 2.0 verziót használja Navteq térképpel, ami azonos a HERE-vel. és nekem még a Nokia Lumia 735-korból megmaradt az azon levő iGO HERE térképpel.
B.U.É.K. Károly2019. december. 25. szerda-18:07 #39600GyurciAdminisztrátorÉn csak azért kérdeztem mert maga a navi Windows CE operációs rendszert és az iGO 2.0 verziót használja Navteq térképpel, ami azonos a HERE-vel. és nekem még a Nokia Lumia 735-korból megmaradt az azon levő iGO HERE térképpel.
Nagyon szívesen! A Nokia Lumia Windows Mobile oprendszert használ, nem Windows CE-t. Nem vagyok biztos benne, hogy a telefon térképei kimenthetőek,és áttehetőek.
És véleményem szerinr el sem indulnának. A térképeket általában egy hardverhez liszenszelik, ami ugye a cserével változni fog.
Köszönöm a jókívánságot, neked is Boldog Újévet!
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.