Becker active 43 a rendszer nem indul

Kezdőlap Fórumok Becker Becker active 43 a rendszer nem indul

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

üdv. Van egy ilyen készülékem, nagyon szeretem, de pár napja rendszer indulásakor ki irja hogy init api, és itt megáll, van mód ennek az orvoslására? Hiába csatlakoztatom, a content manager fut, de háttértárként látja csak, és nem tudom átállitani mivel a rendszer nem indul el.
    Köszönök minden segitséget.
    üdv. Gyula

Adminisztrátor

…pár napja rendszer indulásakor ki irja hogy init api, és itt megáll, van mód ennek az orvoslására? Hiába csatlakoztatom, a content manager fut, de háttértárként látja csak, és nem tudom átállitani mivel a rendszer nem indul el.

Kedves Gyula!

Tudomásom szerint két okból lehet ilyen hiba:

– Nem megfelelő a licence (http://www.igo.hu/?module=82 – 4. pont)
    – Megsérült egy összetevő a szoftverben.

Első lépésben írnék egy levelet a Naviextras Ügyfélszolgálatra. Ha ez nem válik be akkor írj.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia, a licensel nincs baj, rendesen frissitett eddig is, a content manageren keresztül.
    A probléma ott van hogy az alaprendszer sem áll fel, tehát nem kilép a naviból, hanem már be sem tölti a rendszert ahol elindithatnék bármit is, a Becker logo után megáll, lehet félreérthetően fogalmaztam fentebb, úgy vélem magának a készüléknek az alapszoftvere sérült meg. Van biztonsági mentésem is, de így nem tölthető vissza.

Felhasználó

A probléma megoldodott, szervízben megjavítják a szoftvert. A topik törölhető, köszönök mindent.
    Üdv. Gyula

Adminisztrátor

Köszönjük a visszajelzést!
    Üdv,
    Gyurci

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás