Becker active 43 a rendszer nem indul
- This topic has 4 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 7 years, 5 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2017. március. 25. szombat-02:38 #37405K.GyulaFelhasználó
üdv. Van egy ilyen készülékem, nagyon szeretem, de pár napja rendszer indulásakor ki irja hogy init api, és itt megáll, van mód ennek az orvoslására? Hiába csatlakoztatom, a content manager fut, de háttértárként látja csak, és nem tudom átállitani mivel a rendszer nem indul el.
Köszönök minden segitséget.
üdv. Gyula2017. március. 25. szombat-08:38 #37406GyurciAdminisztrátor…pár napja rendszer indulásakor ki irja hogy init api, és itt megáll, van mód ennek az orvoslására? Hiába csatlakoztatom, a content manager fut, de háttértárként látja csak, és nem tudom átállitani mivel a rendszer nem indul el.
Kedves Gyula!
Tudomásom szerint két okból lehet ilyen hiba:
– Nem megfelelő a licence (http://www.igo.hu/?module=82 – 4. pont)
– Megsérült egy összetevő a szoftverben.Első lépésben írnék egy levelet a Naviextras Ügyfélszolgálatra. Ha ez nem válik be akkor írj.
Üdv,
Gyurci2017. március. 25. szombat-15:25 #37408K.GyulaFelhasználóSzia, a licensel nincs baj, rendesen frissitett eddig is, a content manageren keresztül.
A probléma ott van hogy az alaprendszer sem áll fel, tehát nem kilép a naviból, hanem már be sem tölti a rendszert ahol elindithatnék bármit is, a Becker logo után megáll, lehet félreérthetően fogalmaztam fentebb, úgy vélem magának a készüléknek az alapszoftvere sérült meg. Van biztonsági mentésem is, de így nem tölthető vissza.2017. március. 27. hétfő-10:55 #37421K.GyulaFelhasználóA probléma megoldodott, szervízben megjavítják a szoftvert. A topik törölhető, köszönök mindent.
Üdv. Gyula2017. március. 27. hétfő-11:09 #37422GyurciAdminisztrátorKöszönjük a visszajelzést!
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.