Becker térképfrissítés
Címkézve: becker, helyreállítás, hogyan csináld, how-to, lmu, megoldás, mentés, regisztráció, térképfrissítés
- This topic has 59 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 9 years, 5 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. június. 19. csütörtök-06:51 #29916GyurciAdminisztrátor
Szia Gyurci! Mindent úgy csináltam ahogy írtad, de még mindig ugyanaz a hibaüzenet és sikertelen a frissítés… Tivadar
Szia!
Ez a hiba még velem/nálam nem fordult elő. Még volna egy ötletem, de azt már csak magamnak próbálnám meg (sajnos nem tudtam készüléket szerezni, hogy ötleteljek). Kérlek ide írj, és jelezz vissza hogy mit “intéztél”:
helpdesk (kukac) mybecker.huAz alábbi adatokat/másolatokat küldd meg nekik:
– a készülék gyári számát (S/N)
– számlamásolatot
– a készüléken lévő license mappa tömörített másolatát
– a Becker Content Manager-ben regisztrált felhasználónevedet
– a hibaüzenetet pontosan, esetleg képernyőmentést ha készítettélÜdv:
Gyurci2014. június. 20. péntek-12:33 #29940GyurciAdminisztrátorMindent úgy csináltam ahogy írtad, de még mindig ugyanaz a hibaüzenet és sikertelen a frissítés
Szia, elküldted az általam javasolt adatokat a helpdeskes címre?
Üdv:
Gyurci2014. július. 21. hétfő-11:15 #30320b.lajosFelhasználóÜdv Gyurci!
Becker Active5 megrendelve, most várakozó állásponton vagyok, de addig is egy-két kérdés.
Ahogy nézem a magyarországi honlap nem a legfrissebb, keresgéltem a regisztrációs lehetőséget, de csak a shop menünél lehetséges. Bizonyára én vagyok naiv, de egyelőre nem találom hol és hogyan kell a készüléket regisztrálni, pici segítséget kérnék ez ügyben.
Köszönettel!
b.lajos2014. július. 21. hétfő-11:32 #30321GyurciAdminisztrátor…hogyan kell a készüléket regisztrálni, pici segítséget kérnék ez ügyben…
Szia!
Készült erről egy komplett leírás, még a Becker Revo kapcsán. A lépések ugyanazok, ez alapján meg tudod csinálni:
https://navigyurci.hu/2013/02/25/becker-revo-lmu-regisztracio-es-frissites/A jelenlegi legfrissebb térképek a Becker készülékekre a 2014 Q4-es verziószámmal tölthetőek le.
Üdv:
Gyurci2014. július. 21. hétfő-11:58 #30323b.lajosFelhasználóNagyon szépen köszönöm, egész felvilágosodtam :)
Most már csak a készülék hiányzok a láncból …
További szép napot!2014. július. 21. hétfő-12:03 #30324GyurciAdminisztrátorNagyon szépen köszönöm, egész felvilágosodtam :)
Szívesen, remélem az is meglesz hamarosan.
Köszi, és szép napot neked is:
Gyurci2014. július. 25. péntek-08:36 #30392b.lajosFelhasználóÜdv Gyurci!
Készülék megérkezett, első benyomás pozitív, tetszik, hogy nincs tele mindenféle csiri-csáréval.
Regisztráció sikeres volt, azonban a térkép frissítésnél rögtön kiírta, hogy nincs elég hely a készüléken, valóban 153MB szabad hely van. Ez így normális, rögtön SD kártya vásárlással kell kezdeni?
b.lajos2014. július. 25. péntek-09:15 #30393b.lajosFelhasználóKérdés nem aktuális, megy minden mint a karikacsapás :)
Most már csak a próba van hátra, ami a hétvégén létre is jön egy körülbelül 2000km-es úttal.
b.lajos2014. július. 25. péntek-12:14 #30394GyurciAdminisztrátorKérdés nem aktuális, megy minden mint a karikacsapás :)
Szia! Muszáj neki mennie, mert az active.5-ben már 8 GB belső memória van. Sok sikert az első próbához.
Üdv:
Gyurci2014. július. 25. péntek-12:58 #30395b.lajosFelhasználóHát pedig csak 4 GB belső memória van, lehet csak a legújabbakban van 8 GB(!?)
De azért sikerült, csak valahogy a térkép, pontosabban az útvonal tervezéssel bíbelődőm.2014. július. 25. péntek-14:56 #30396GyurciAdminisztrátorHát pedig csak 4 GB belső memória van, lehet csak a legújabbakban van 8 GB(!?)
Hm, nem. Én írtam el. Elnézést!
https://navigyurci.hu/2014/05/03/megjelent-a-becker-active-5-es-az-active-6/Tehát valóban 4 GB belső memóriája van.
2014. július. 26. szombat-09:14 #30399zotyFelhasználóBizony-bizony! Én ugyanígy jártam, a 4GB az 4GB a teljes térképfrissítéshez pedig plusz microSD kártya szükséges. A lényeg, hogy egy “addons” könyvtárat kellett rá létrehoznom és már működött is. Amúgy korrekt készülék, csak a körforgalmakban kell odafigyelni.
2014. július. 26. szombat-10:45 #30400b.lajosFelhasználóSzia zoty,
Az “addons” könyvtárat szó szerint érted, illetve a mikroSD kártyán hoztad létre?
Amúgy nekem frissített, csak ezek szerint elképzelhető, hogy nem a teljes térképet.Kösz és Üdv !
b.lajos2014. július. 26. szombat-11:31 #30401zotyFelhasználóNekem, amíg nem volt az említett könyvtár létrehozva, addig Content Manager nem látta (vagy én nem csináltam jól valamit) Most a bal alsó sarokban mind a 2 tárhely látható.
2014. július. 26. szombat-13:55 #30403GyurciAdminisztrátorSzia zoty,
Az “addons” könyvtárat szó szerint érted, illetve a mikroSD kártyán hoztad létre?
Az “addons” könyvtárat a Becker Content Manager magától hozza létre, hogyha a készülékben benne van a kártya.
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.