Becker térképfrissítés

Kezdőlap Fórumok Becker Becker térképfrissítés

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 60
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Két hete van meg a Active 5 és bejártam vele a Dunántúl nagy részét. Az új autó utak és az M0 -ás új szakaszai hiányosak erre figyeljen aki használja mert eléggé megtréfálhatja az embert.A két legjelentősebb:

M51-és M0 csomópont hiányzik az új M0 szakasz nincs rajta a térképen az M51 től az M5 ig.
    Szombathelyről az M86 (E65) már autó úttá átalakított szakasz hiányzik a térképről.

üdv: Lambi

Adminisztrátor

…az új autó utak és az M0 -ás új szakaszai hiányosak erre figyeljen aki használja mert eléggé megtréfálhatja az embert.A két legjelentősebb:

M51-és M0 csomópont hiányzik az új M0 szakasz nincs rajta a térképen az M51 től az M5 ig.
    Szombathelyről az M86 (E65) már autó úttá átalakított szakasz hiányzik a térképről…

Szia!

Köszönjük értékes visszajelzésedet. Kérlek ezután is oszd meg velünk tapasztalataidat! Nem tudom, hogy lehet-e még kapni ezt a kártyát:
    http://becker-navigacio.hu/kiegeszitok/terkepek/topmap-hun-frissitokartya-becker/

…de ha igen jó befektetés lehet, mert ezt az NNG készítette, és már a TopMap legfrissebb 2014 Q1-es térképe is elérhető rá. Az árban egy év (ingyenes) térképfrissítés is benne van.
    Jó utat, és üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Üdv!
    Próbáltam itt az oldalon olvasni a hozzászólásokat de nem találtam megoldást a kérdésemre ami a következő.
    Van egy Becker Z 100 -as készülékem(2 Gb ) térképet frissíteni csak a belső memóriára lehet vagy a memória kártyára is ?Tettem bele egy 8Gb-os mem.kártyát de nem igazán boldogulok vele!Vagy csak a 8Gb-osat nem ismeri?Valami ötlet esetleg?
    Válaszodat előre is köszönöm!
    Imre

Adminisztrátor

Van egy Becker Z 100 -as készülékem(2 Gb ) térképet frissíteni csak a belső memóriára lehet vagy a memória kártyára is? Tettem bele egy 8Gb-os mem.kártyát de nem igazán boldogulok vele! Vagy csak a 8Gb-osat nem ismeri? Valami ötlet esetleg?

Szia Imre!

Úgy emlékszem a Becker z100 Crocodile csak 2 GB-ig kezelte a kártyákat. És mielőtt beleteszed a kártyát, mindenképpen formázd meg!
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Köszi megpróbálom!

Adminisztrátor

Köszi megpróbálom!

Szívesen, és sok sikert!

Felhasználó

Kedves Gyurci
    Frissíteni szeretném a készülékemet,egy Becker LU 5-t.A Content Manager azt írja ki,hogy nincs elég hely a készüléken.Van benne egy 32 gb-és kártya.A készülékkel új korában tavaj összel 30 napon belül regisztráltam és frissítettem.Rendszer frissítést ajánl fel,de a készüléken csak 14,6 MB van.Tudnál e sgíteni,mi a teendő ilyenkor?

Üdvözlettel Karul

Felhasználó

Én ugyanígy jártam korábban. A rendszer nem készítette el automatikusan a szükséges könyvtárakat a kártyára, de ezt manuálisan pótoltam: egy “addons” mappát kellett rá létrehozni és már működik is.

Adminisztrátor

Frissíteni szeretném a készülékemet,egy Becker LU 5-t.A Content Manager azt írja ki,hogy nincs elég hely a készüléken.Van benne egy 32 gb-és kártya.

Kedves Karul!

Felismeri a 32 GB-os kártyát? Ha igen akkor azt a Becker Content Manager bal alsó sarkában látod:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/03/becker_sd.jpg

Ha nem, akkor formázd meg FAT 32-re a kártyát, tedd vissza a készülékbe, és kapcsold ki majd újra be a vasat. Ezután látni a kell a Content Manager szoftvernek is.

És térkép frissítést nem ajánl fel? Mikoriak a térképek (most 2014 Q3-nál járunk)? Az LMU frissítést is regisztráltad, vagy csak a készüléket? Előbbit a Katalógus menüben kellett, éppen úgy mintha térképet vásároltál volna, csak nem kellett érte fizetni:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/03/revo_reg10a.png

vagy pedig így:
    https://navigyurci.hu/2014/11/18/becker-lmu-regisztracio-fontosabb-mint-gondolnad/

Valamelyiket megcsináltad, anno?
    Üdvözlettel,
    Gyurci

Adminisztrátor

Én ugyanígy jártam korábban. A rendszer nem készítette el automatikusan a szükséges könyvtárakat a kártyára, de ezt manuálisan pótoltam: egy “addons” mappát kellett rá létrehozni és már működik is.

Ez is egy megoldás, de automatikusan is működnie kell.

Felhasználó

A kártyát felismeri.2014 Q3-as térkép van rajta.Kötelező rendszerfrissítést ír elő,és nem enged tovább,a telepítés gombra nem enged ráklikkelni.
    Térképfrissítést nem ajánl fel.Bejelentkezni nem enged,mindíg felugrik egy ablak.Lehet,hogy csak a készüléket regisztráltam,nem emlékszem pontosan.Végül is nem nagyon tudok rajta navigálni.Nem enged csinálni semmit.

Felhasználó

Azt írja,hogy hiányzik 5,4 MB a frissítéshez.

Adminisztrátor

A kártyát felismeri.2014 Q3-as térkép van rajta.Kötelező rendszerfrissítést ír elő,és nem enged tovább,a telepítés gombra nem enged ráklikkelni. Térképfrissítést nem ajánl fel.Bejelentkezni nem enged, mindíg felugrik egy ablak. Lehet,hogy csak a készüléket regisztráltam,nem emlékszem pontosan. Végül is nem nagyon tudok rajta navigálni. Nem enged csinálni semmit.

Ez elég érdekes így. 5,4 GB az még térképfrissítésnek is rengeteg. A gyári mentés az 3, 7 GB körül van. Nézd meg hátha a felugró ablakok tiltása zavar be, azután próbáld meg egy másik böngészőből, majd másik gépről. Ha sehogy nem sikerül, akkor keresd meg a szervizt (bár tudomásom szerint December óta nincsen).

Ha nem találod, akkor itt dobj egy e-mail-t és megnézem neked ha akarod:
    http://www.gpsfrissites.hu

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

5,4 MB-ot hiányol.A belső memória csak 4 GB van benne egy 32 GB-es kártya,azt látja is mégis kevés neki a hely.

Adminisztrátor

5,4 MB-ot hiányol.A belső memória csak 4 GB van benne egy 32 GB-es kártya,azt látja is mégis kevés neki a hely.

Ha azokat a lehetőségeket kipróbáltad amit az előző hozzászólásomban írtam, akkor nem tudok látatlanban segíteni. Látnom kellene ahhoz, hogy esetleg meg tudjam csinálni.

Üdv,
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 60
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás