Carminat TomTom (Renault beépített navi)

Kezdőlap Fórumok TomTom Carminat TomTom (Renault beépített navi)

5 bejegyzés megtekintése - 301-305 / 305
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

S…megnéztem az információs részben, 2017. márciusig érvényes az előfizetés. Ebben az esetben, ha van frissebb térkép, vagy verzió, akkor tudok frissíteni addig az időpontig?

Helló, szerintem igen.

Sajnos a frissítést nem engedte, azt írta lejárt a 90 napos időszak :(
    Próbáltam az ingyenes részt frissíteni, de itt meg kérte a tárolt email címhez kapcsolódó jelszót, amit vásárolt autó lévén, nem tudok. Próbaképpen új fiókot hoztam létre, így már, ha több lépcsőben is, de engedte frissíteni.
    A kérdés most az lenne, ha visszateszem a kocsiba az SD kártyát, ott továbbra is a régi mail cím szerepel, itt is meg kell változtatnom a most regisztrált adatokra?
    Köszönöm a választ.

Adminisztrátor

A kérdés most az lenne, ha visszateszem a kocsiba az SD kártyát, ott továbbra is a régi mail cím szerepel, itt is meg kell változtatnom a most regisztrált adatokra?

Szerintem igen.

Adminisztrátor

S…megnéztem az információs részben, 2017. márciusig érvényes az előfizetés. Ebben az esetben, ha van frissebb térkép, vagy verzió, akkor tudok frissíteni addig az időpontig?

Helló, szerintem igen.

Szerintem igen.

Felhasználó

Sziasztok!

Tavaly vettem egy Renault Latitude személyautót! Carminat Navigation V30.1 verzió van rajta, ezt szeretném frissíteni! Azonban csak DVD meghajtóm van az autóban, SD kártya foglalatom nincsen sajnos! Hogyan tudnám egy 2016 v. 2017-es térképre lefrissíteni? Tudnátok esetleg tippeket és ötleteket adni nekem? Lehet venni olyan beépített GPS modemet amiben alapból benne van az SD kártya olvasó? Ha igen esetleg nem tudja valaki, hogy hol? Minden féle tanácsot és segítséget előre is köszönök!

Köszönettel:
    Böröndi Balázs

Adminisztrátor

Carminat Navigation V30.1 verzió van rajta, ezt szeretném frissíteni! Azonban csak DVD meghajtóm van az autóban, SD kártya foglalatom nincsen sajnos! Hogyan tudnám egy 2016 v. 2017-es térképre lefrissíteni?

Szia!

Itt tudsz utánanézni:
    https://goo.gl/8P9148

Üdv,
    Gyurci

5 bejegyzés megtekintése - 301-305 / 305
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás