frissítés

Kezdőlap Fórumok Navigon frissítés

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van nekem egy 7110-es navigon készülékem, és 2009-es térkép van rajta, és szeretném frissíteni, de nem nem igazán találok hozzá új térképet csak a hivatalos fizetőset ami nem igazán olcsó. Ha valaki tudd nekem ebben segíteni  hogy hol illetve hogyan tudom ezt a frissíteni megcsinálni azt megköszönném. 

Adminisztrátor

@ vargag Szia. A térkép az olyan, hogy fizetni kell érte. Más megoldást Mi sem tudunk ajánlani.

Felhasználó

Sziasztok!
    Navigon 3310-es gps frissitése megoldható még? Nem találok térképet hozzá. 2009-es térkép van rajta :-(
    Mit lehet ilyenkor tenni?
    Köszönettel: Yomano

Adminisztrátor

Navigon 3310-es gps frissitése megoldható még? Nem találok térképet hozzá. 2009-es térkép van rajta

Szia, itt találsz hozzá hivatalos frissítést:
    http://www.navigon.com/portal/hu/shop/addons/produkt.html?produktFamilieId=15677&produktId=6882561

A legördülő menüből tudod kiválasztani a készülék típusát. Szerintem memóriakártyára is szükséged lesz.
    Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

test

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás