Hogyan rootold??

Kezdőlap Fórumok Android Hogyan rootold??

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor
    Felhasználó

Üdv . Tudom hogy nem ide tartozó téma, Alcor acess D786M szeretnék rootolni. de nem jön össze sehogy sem.

Adminisztrátor

Tudom hogy nem ide tartozó téma, Alcor acess D786M szeretnék rootolni. de nem jön össze sehogy sem.

Szia!

Ez az egyetlen utalás, hogy lehet rootolni. Itt a vroot progit ajánlják:
    http://prohardver.hu/tema/re_sokoldalu_3g-s_tablet_jo_aron_alcor_access_d78/hsz_60-60.html

Csak a saját felelősségedre!
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Üdv!
    Segítséget szeretnék kérni. Kaptam a lányomtól egy HTC Explorer telefont. Leejtette eltört a kijelző, de egyébként hibátlanul működik. Ki akarta dobni, gondoltam jó lesz nekem kísérletezni.Kingo segítségével rootoltam. A végén kíírta, hogy sikerült a superuser is megjelent az alkalmazások közt. Azonban nem indul el a superuser, csak bevillan egy másodpercre és kilép. Megpróbáltam másik superuser alkalmazást feltenni, de mindig azt írja hogy az alkalmazás váratlanul leállt. Esetleg kaphatnék valami ötletet mit kellene tennem? Arra kérem alapszinten írjanak, mert nagyon kezdő vagyok a témában.Felraktam a titanium backupot de amikor a root jogot kéri sokáig vár és hibaüzit küld. /lehet az a baj, hogy sem sim kártya sem memoria kártya nincs a készűlékban?/
    Választ Köszönöm elöre is

Adminisztrátor

…Kingo segítségével rootoltam. A végén kíírta, hogy sikerült a superuser is megjelent az alkalmazások közt. Azonban nem indul el a superuser, csak bevillan egy másodpercre és kilép. Megpróbáltam másik superuser alkalmazást feltenni, de mindig azt írja hogy az alkalmazás váratlanul leállt. Esetleg kaphatnék valami ötletet mit kellene tennem? Arra kérem alapszinten írjanak, mert nagyon kezdő vagyok a témában.Felraktam a titanium backupot de amikor a root jogot kéri sokáig vár és hibaüzit küld. /lehet az a baj, hogy sem sim kártya sem memoria kártya nincs a készűlékban?/

Kedves Albapan!

A telefonról root leírást itt találsz: http://onlytrikss.blogspot.in/2012/11/how-to-root-htc-explorer.html
    Úgy látom elég részletes, remélem ez alapján sikerül. Mielőtt elkezdenéd a rootolást, olvass bele a hozzászólásokba is!
    Én nem teszteltem, tehát csak a saját felelősségedre kezdj bele!!

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm

Adminisztrátor

Köszönöm

Szívesen

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás