IGO 8

Kezdőlap Fórumok Frissítések IGO 8

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 51
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Tölthető a 2009 Q4  kelet-európai frissítés. Vigyor

Adminisztrátor

Köszönöm! Kint a hír. Vigyor

Felhasználó

Tőlthető a javított 2009 Q4 kelet-európai térkép csomag. Vigyor A javítások tartalmáról még nincs információm.

Adminisztrátor

Nálam nem jelez semmi újat.

Felhasználó

Nekem a részletes tartalom alapján map és poi fixeket rakot fel a 2009 Q4-es kelet európai frissítéshez. A mérete különben ugyanakkora volt (229 Mb) mint a 2009 Q4 frissítésnek. Vigyor Működés közben semmi eltérést nem tapasztaltam az eddigiekhez képest, hacsak azt nem, hogy elment a MOL kút ikonja és úgy kellett újra megadni.  Rosszall A többi POI ikon rendben volt.

Adminisztrátor

Köszi az infót!

Felhasználó

Ma nekem frissítette a toolboxon kereszetül az R3-as PDA szoftvert 8.3.2.138649-es (2010.ápr.10.) verzióra. Vigyor2010 Q1 térkép sajnos még nincs. Rosszall

Adminisztrátor

Igen, csak a 2009.12 érhető el.

Felhasználó

Végre megjelent a 2010 Q1 kelet európai térkép. Vigyor Már letölthető a toolboxon keresztül.

Adminisztrátor

Köszi. Már ki is tettem! Vigyor

Felhasználó

Sziasztok,márciusban vásároltam Prestigio 777 Igo szoftverrel és élettartalm frissítéssel.Kérdésem az lenne,hogy elvileg melyik lenne a legújabb verzió most.Nekem a 2013.Q3 van fenn és a naviextrason se nagyon ajánl fel újabbakat,sőt a “javítócsomag navigációs tartalomhoz”-on kívül semmit nem ajánl fel.Ennek már csak az az érdekessége,hogy ha ezt ráengedem még hiányosabb lesz a magyar nyelvet pl. totál lefelejti úgy a hangoknál,mint a felületetnél.(tudom más tészta de pl. egy ismerősömnek a múlt héten jött meg automatikus frissítésben az almájára a 204.Q4 verzió. Tehát a kérdésem ,hogy valóban most ez a legfrissebb verzió androidra? Köszi!

Adminisztrátor

…márciusban vásároltam Prestigio 777 Igo szoftverrel és élettartalm frissítéssel.Kérdésem az lenne,hogy elvileg melyik lenne a legújabb verzió most….

Szia!

A Prestigio topikban válaszoltam:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/prestigio-geovision-7777-tablet-igo-primo-telepitese/#post-30472

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Ezt a helyet találtam a legalkalmasabbnak arra, hogy megkérdezzem, hogy PDA vonalon miért nem frissül az Igo Primo? Ez az utolsó verzió, amit találok bárhol nézem: IGO Primo 9.6.13.267029 (2.4), az androidos verzió jelenleg itt áll: iGO Primo Israel (2.4) v9.6.29.404739 – [16.jun.2014] Kérdésem az lenne, hogy milyen néven keressem a PDA verziót, mert kizártnak tartom, hogy nem frissül. Köszönöm válaszod.

Adminisztrátor

…hogy megkérdezzem, hogy PDA vonalon miért nem frissül az Igo Primo? Ez az utolsó verzió, amit találok bárhol nézem: IGO Primo 9.6.13.267029 (2.4) …Kérdésem az lenne, hogy milyen néven keressem a PDA verziót, mert kizártnak tartom, hogy nem frissül…

Szia.

Nem tudok olyanról, hogy “PDA” vonalon fejlesztenének. WinCE-re meg valahol akörül járhat, amit te is írsz. Amúgy pedig szerintem már nem is ez az elsőrendű fejlesztési irány:
    https://navigyurci.hu/2014/06/09/innovativ-navigacios-szoftver-az-nng-tol-ez-a-nextgen/

Üdv:
    Gyurci
    ui: külön nincsen megvásárolható iGO primo, csak készülékkel együtt. Azaz, ha a “bárhol nézem” verziót telepíted az warez.

Adminisztrátor

…hogy megkérdezzem, hogy PDA vonalon miért nem frissül az Igo Primo? Ez az utolsó verzió, amit találok bárhol nézem: IGO Primo 9.6.13.267029 (2.4)…

Az utolsó verzió 2012 decemberi és azóta a NextGen fejlesztése folyik.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 51
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás