igo
Címkézve: fehér képernyő, igo8, kalibrálás, képernyő felbontás, primo, warez, wayteq, x820
- This topic has 10 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 7 years, 6 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. november. 13. csütörtök-20:45 #31667
oreg01
FelhasználóSziasztok!
Van egy wayteq x820-as,amin térképet akartunk frissíteni.
Úgy döntöttünk(én és a fiam)hogy fúl europát rakunk rá.
Vettünk egy 8Gb os sd kártyát és rátettük a fórumból való
igo Navon 8.3.5. 231118-at ami erre a típusra lett optimalizálva.
Csak magyar térkép került bele.Kártya be a készülékbe egy kevés görcsölés
után betöltött a kártyáról a Navi.Azt nem mondom hogy tökéletesen de azért futott
rajta.
1-2 ki be kapcsolás után már nem látta a kártyát sőt a kártya eltávolítása után
a Wayteq autó bejelentkező képernyő után fehér képernyő és célkereszt valamint
a felirat angol ,hogy mozgassam a célkeresztet,majd folytatás következi. De nem
nincs folytatás,akár óráig sem.
Tehát csak annyi lenne a kérésem,mi lehet a jelenség? Miért nem töltődik be semmi.
Ja és a PC sem látja már.
Mentés van a régi igo my way-ről mivel az volt(van)rajta.2014. november. 14. péntek-07:13 #31668Gyurci
AdminisztrátorVan egy wayteq x820-as,amin térképet akartunk frissíteni. Úgy döntöttünk(én és a fiam)hogy fúl europát rakunk rá.
Vettünk egy 8Gb os sd kártyát és rátettük a fórumból való igo Navon 8.3.5. 231118-at ami erre a típusra lett optimalizálva. Csak magyar térkép került bele.Kártya be a készülékbe egy kevés görcsölés után betöltött a kártyáról a Navi.Azt nem mondom hogy tökéletesen de azért futott
rajta…Szia!
Ez a kérdés warez, amely a fórum szabályzatunk szerint tiltva van. A Wayteq x820-as készülékén jogtisztán nem futhat iGO szoftver. Ezért nem segíthetek neked megoldással.
Üdvözlettel:
Gyurci2014. november. 14. péntek-17:34 #31669Laczkovszki
FelhasználóKedves Gyuri!
Mozgássérült barátom kért meg, hogy egy kínai csoda (84H-3) készüléknél, amin igo primo fut(na) a képernyő felbontást kellene beállítani, mert a kijelzőről “lelóg” a felület. A készülék 800×480 felbontásban üzemel, a primo sys fil-ban ez a felbontás van beállítva. Van valami “orvosság” a problémára? Köszönettel John.2014. november. 14. péntek-18:58 #31670Gyurci
AdminisztrátorMozgássérült barátom kért meg, hogy egy kínai csoda (84H-3) készüléknél, amin igo primo fut(na) a képernyő felbontást kellene beállítani, mert a kijelzőről “lelóg” a felület. A készülék 800×480 felbontásban üzemel, a primo sys fil-ban ez a felbontás van beállítva. Van valami “orvosság” a problémára?
Szia! Ez is eléggé warez témának tűnik… Rossz verziót töltött le.
Üdv:
Gyurci2015. június. 1. hétfő-16:33 #33671HSz
FelhasználóSziasztok .
Remélem jó helyre írom a kérdésem :)
A porobléma .: A mobil GPS-e nem elég erős .
Megoldás : Külső bluetooth GPS
Tehát adott egy androidos mobil + HoluxGPSSlim236 +Bluetooth GPS + igo
Addig jutottam el hogy a bluetooth hoz párosítottam a HoluxGPSSlim236 -ot de a Bluetooth GPS bár látja az eszközt a Connect ikonra kattintva a “Connection failed (JSR82 ) .Connect: Connection is not ceated (failed or aborterd)” hibaüzenet jelenik meg .
Az igo meg semmi mást nem csinál mint sértődötten jelzi a kikapcsolt GPS-t .
Már jó ideje vacakolok ezzel és már nincs több ötletem .
Ha tudtok segítsetek .
Köszönöm2015. június. 1. hétfő-18:14 #33672Gyurci
AdminisztrátorRemélem jó helyre írom a kérdésem :) A porobléma .: A mobil GPS-e nem elég erős. Megoldás : Külső bluetooth GPS. Tehát adott egy androidos mobil + HoluxGPSSlim236 +Bluetooth GPS + igo. Addig jutottam el hogy a bluetooth hoz párosítottam a HoluxGPSSlim236 -ot de a Bluetooth GPS bár látja az eszközt a Connect ikonra kattintva a “Connection failed (JSR82 ) .Connect: Connection is not ceated (failed or aborterd)” hibaüzenet jelenik meg. Az igo meg semmi mást nem csinál mint sértődötten jelzi a kikapcsolt GPS-t.
https://navigyurci.hu/2013/10/29/navigalas-androidon-kulso-gps-vevovel/
Már jó ideje vacakolok ezzel és már nincs több ötletem. Ha tudtok segítsetek.
Szia!
Akkor próbáld meg ezt:
https://navigyurci.hu/2012/04/19/bluetooth-gps-hasznalata-android-eszkozok-eseten/Üdv,
Gyurci2017. szeptember. 4. hétfő-20:39 #37919lacikis
FelhasználóKedves Gyurci!
Nem találtam TMC vel kapcsolatos fórumot , ezért ezen a helyen teszem fel a kérdést
iGO8.3 PDA verzió (SD kártyáról fut)
2017 július óta nem jelennek meg a TMC információk a PDA-n
A térképek 2016 06 haviak
Az egyik TMC állomásnál (Petőfi) a CA-TMC olvasható Ez eddig nem volt látható csak a TMC felírat
Lemaradtam valamiről?
Válaszod előre is köszönöm
Üdvőzlettel, László2017. szeptember. 5. kedd-12:48 #37922Gyurci
AdminisztrátorNem találtam TMC vel kapcsolatos fórumot , ezért ezen a helyen teszem fel a kérdést iGO8.3 PDA verzió (SD kártyáról fut) 2017 július óta nem jelennek meg a TMC információk a PDA-n A térképek 2016 06 haviak Az egyik TMC állomásnál (Petőfi) a CA-TMC olvasható Ez eddig nem volt látható csak a TMC felírat Lemaradtam valamiről?
Kedves László!
Kipróbálni nem tudom (bár valahol még van PDA, meg jogtiszta iGO8 is), de ha nem jogtiszta térképek vannak a kütyün, akkor a hiba abban is lehet. Az iGO8 támogatása 2016 Májusának környékén megszűnt. Azaz a tiéd pont határeset. Akár egy rosszul megválasztott szkintől is lehet. Próbáltam utána járni a fórumokon, de nem találtam ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
Üdv,
Gyurci2017. szeptember. 5. kedd-12:52 #37923Gyurci
AdminisztrátorJa, az RDS TMC most az alábbi adókon elérhető: MR2, InfoRádió és a KékDuna rádió. Esetleg egy manuális keresés a frekvenciákra segíthet:
http://www.frekvencia.hu/fmlist-hng.htmÜdv,
Gyurci2017. szeptember. 5. kedd-21:56 #37932lacikis
FelhasználóKedves Gyurci !
Köszönöm a válaszodat
Az NNG-t is kérdeztem korábban a TMC vel kapcsolatban
Az ő válaszuk az volt hogy valószínüleg a támogatottság hiánya lehet az ok
Kissé bizonytalan volt a válaszoló a régebbi iGO verzióval kapcsolatban , ezért biztam benne ,hogy Te jobban emlékszel ezekre a dolgokra
Csak egy érdekesség ,hogy a MioMap V3.2 FEU SD kártyás és iGO2006 FEU SD kártyás verzióim TMC funkciói (ezeréves térképekkel) a mai napig (2017 augusztus) tökéletesen mükődnek külföldön itthon viszont nem
Köszönöm segítségedet
Üdvőzlettel,László2017. szeptember. 6. szerda-14:49 #37933Gyurci
AdminisztrátorAz NNG-t is kérdeztem korábban a TMC vel kapcsolatban Az ő válaszuk az volt hogy valószínüleg a támogatottság hiánya lehet az ok Kissé bizonytalan volt a válaszoló a régebbi iGO verzióval kapcsolatban , ezért biztam benne ,hogy Te jobban emlékszel ezekre a dolgokra. Csak egy érdekesség ,hogy a MioMap V3.2 FEU SD kártyás és iGO2006 FEU SD kártyás verzióim TMC funkciói (ezeréves térképekkel) a mai napig (2017 augusztus) tökéletesen mükődnek külföldön itthon viszont nem.
Kedves László!
Nagyon szívesen!
Az iGO8-ban külföldön sem érkeznek a TMC események? A mostani térképet a naviextras.com-ról frissítetted, legálisan? Itthon a manuális beállításokkal sem találta meg a TMC csatornák valamelyikét? A TMC kábel biztosan jó?Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.