igo

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!
    Van egy wayteq x820-as,amin térképet akartunk frissíteni.
    Úgy döntöttünk(én és a fiam)hogy fúl europát rakunk rá.
    Vettünk egy 8Gb os sd kártyát és rátettük a fórumból való
    igo Navon 8.3.5. 231118-at ami erre a típusra lett optimalizálva.
    Csak magyar térkép került bele.Kártya be a készülékbe egy kevés görcsölés
    után betöltött a kártyáról a Navi.Azt nem mondom hogy tökéletesen de azért futott
    rajta.
    1-2 ki be kapcsolás után már nem látta a kártyát sőt a kártya eltávolítása után
    a Wayteq autó bejelentkező képernyő után fehér képernyő és célkereszt valamint
    a felirat angol ,hogy mozgassam a célkeresztet,majd folytatás következi. De nem
    nincs folytatás,akár óráig sem.
    Tehát csak annyi lenne a kérésem,mi lehet a jelenség? Miért nem töltődik be semmi.
    Ja és a PC sem látja már.
    Mentés van a régi igo my way-ről mivel az volt(van)rajta.

Adminisztrátor

Van egy wayteq x820-as,amin térképet akartunk frissíteni. Úgy döntöttünk(én és a fiam)hogy fúl europát rakunk rá.
    Vettünk egy 8Gb os sd kártyát és rátettük a fórumból való igo Navon 8.3.5. 231118-at ami erre a típusra lett optimalizálva. Csak magyar térkép került bele.Kártya be a készülékbe egy kevés görcsölés után betöltött a kártyáról a Navi.Azt nem mondom hogy tökéletesen de azért futott
    rajta…

Szia!

Ez a kérdés warez, amely a fórum szabályzatunk szerint tiltva van. A Wayteq x820-as készülékén jogtisztán nem futhat iGO szoftver. Ezért nem segíthetek neked megoldással.

Üdvözlettel:
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyuri!
    Mozgássérült barátom kért meg, hogy egy kínai csoda (84H-3) készüléknél, amin igo primo fut(na) a képernyő felbontást kellene beállítani, mert a kijelzőről “lelóg” a felület. A készülék 800×480 felbontásban üzemel, a primo sys fil-ban ez a felbontás van beállítva. Van valami “orvosság” a problémára? Köszönettel John.

Adminisztrátor

Mozgássérült barátom kért meg, hogy egy kínai csoda (84H-3) készüléknél, amin igo primo fut(na) a képernyő felbontást kellene beállítani, mert a kijelzőről “lelóg” a felület. A készülék 800×480 felbontásban üzemel, a primo sys fil-ban ez a felbontás van beállítva. Van valami “orvosság” a problémára?

Szia! Ez is eléggé warez témának tűnik… Rossz verziót töltött le.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok .
    Remélem jó helyre írom a kérdésem :)
    A porobléma .: A mobil GPS-e nem elég erős .
    Megoldás : Külső bluetooth GPS
    Tehát adott egy androidos mobil + HoluxGPSSlim236 +Bluetooth GPS + igo
    Addig jutottam el hogy a bluetooth hoz párosítottam a HoluxGPSSlim236 -ot de a Bluetooth GPS bár látja az eszközt a Connect ikonra kattintva a “Connection failed (JSR82 ) .Connect: Connection is not ceated (failed or aborterd)” hibaüzenet jelenik meg .
    Az igo meg semmi mást nem csinál mint sértődötten jelzi a kikapcsolt GPS-t .
    Már jó ideje vacakolok ezzel és már nincs több ötletem .
    Ha tudtok segítsetek .
    Köszönöm

Adminisztrátor

Remélem jó helyre írom a kérdésem :) A porobléma .: A mobil GPS-e nem elég erős. Megoldás : Külső bluetooth GPS. Tehát adott egy androidos mobil + HoluxGPSSlim236 +Bluetooth GPS + igo. Addig jutottam el hogy a bluetooth hoz párosítottam a HoluxGPSSlim236 -ot de a Bluetooth GPS bár látja az eszközt a Connect ikonra kattintva a “Connection failed (JSR82 ) .Connect: Connection is not ceated (failed or aborterd)” hibaüzenet jelenik meg. Az igo meg semmi mást nem csinál mint sértődötten jelzi a kikapcsolt GPS-t.

https://navigyurci.hu/2013/10/29/navigalas-androidon-kulso-gps-vevovel/

Már jó ideje vacakolok ezzel és már nincs több ötletem. Ha tudtok segítsetek.

Szia!

Akkor próbáld meg ezt:
    https://navigyurci.hu/2012/04/19/bluetooth-gps-hasznalata-android-eszkozok-eseten/

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Nem találtam TMC vel kapcsolatos fórumot , ezért ezen a helyen teszem fel a kérdést
    iGO8.3 PDA verzió (SD kártyáról fut)
    2017 július óta nem jelennek meg a TMC információk a PDA-n
    A térképek 2016 06 haviak
    Az egyik TMC állomásnál (Petőfi) a CA-TMC olvasható Ez eddig nem volt látható csak a TMC felírat
    Lemaradtam valamiről?
    Válaszod előre is köszönöm
    Üdvőzlettel, László

Adminisztrátor

Nem találtam TMC vel kapcsolatos fórumot , ezért ezen a helyen teszem fel a kérdést iGO8.3 PDA verzió (SD kártyáról fut) 2017 július óta nem jelennek meg a TMC információk a PDA-n A térképek 2016 06 haviak Az egyik TMC állomásnál (Petőfi) a CA-TMC olvasható Ez eddig nem volt látható csak a TMC felírat Lemaradtam valamiről?

Kedves László!

Kipróbálni nem tudom (bár valahol még van PDA, meg jogtiszta iGO8 is), de ha nem jogtiszta térképek vannak a kütyün, akkor a hiba abban is lehet. Az iGO8 támogatása 2016 Májusának környékén megszűnt. Azaz a tiéd pont határeset. Akár egy rosszul megválasztott szkintől is lehet. Próbáltam utána járni a fórumokon, de nem találtam ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.

Üdv,
    Gyurci

Adminisztrátor

Ja, az RDS TMC most az alábbi adókon elérhető: MR2, InfoRádió és a KékDuna rádió. Esetleg egy manuális keresés a frekvenciákra segíthet:
    http://www.frekvencia.hu/fmlist-hng.htm

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci !

Köszönöm a válaszodat
    Az NNG-t is kérdeztem korábban a TMC vel kapcsolatban
    Az ő válaszuk az volt hogy valószínüleg a támogatottság hiánya lehet az ok
    Kissé bizonytalan volt a válaszoló a régebbi iGO verzióval kapcsolatban , ezért biztam benne ,hogy Te jobban emlékszel ezekre a dolgokra
    Csak egy érdekesség ,hogy a MioMap V3.2 FEU SD kártyás és iGO2006 FEU SD kártyás verzióim TMC funkciói (ezeréves térképekkel) a mai napig (2017 augusztus) tökéletesen mükődnek külföldön itthon viszont nem
    Köszönöm segítségedet
    Üdvőzlettel,László

Adminisztrátor

Az NNG-t is kérdeztem korábban a TMC vel kapcsolatban Az ő válaszuk az volt hogy valószínüleg a támogatottság hiánya lehet az ok Kissé bizonytalan volt a válaszoló a régebbi iGO verzióval kapcsolatban , ezért biztam benne ,hogy Te jobban emlékszel ezekre a dolgokra. Csak egy érdekesség ,hogy a MioMap V3.2 FEU SD kártyás és iGO2006 FEU SD kártyás verzióim TMC funkciói (ezeréves térképekkel) a mai napig (2017 augusztus) tökéletesen mükődnek külföldön itthon viszont nem.

Kedves László!

Nagyon szívesen!
    Az iGO8-ban külföldön sem érkeznek a TMC események? A mostani térképet a naviextras.com-ról frissítetted, legálisan? Itthon a manuális beállításokkal sem találta meg a TMC csatornák valamelyikét? A TMC kábel biztosan jó?

Üdv,
    Gyurci

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás