Kérdés.

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 35
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Nem tudom, de most már biztos, hogy visszük vissza. :(

Nincs valami módszer, hogy hogyan lehetne egyből készülékcserét kérni? (mármint ugyanilyen újra)

Adminisztrátor

Árpi Mondta

Nincs valami módszer, hogy hogyan lehetne egyből készülékcserét kérni? (mármint ugyanilyen újra)

Hmm… Szerintem sehogy. Mondjuk 3x-i fődarabcsere után? Talán. :(

Felhasználó

Helló Gyurci!

Azt hiszem, tartozok a történet végével.

Csak azért nem írtam le eddig, mert kivártam a végét, meg már elkiabálni is untam a dolgokat.

Összességében háromszor küldtük szervizbe az akkor még alig egy hónapos készüléket.

1. Állítólag szoftvert frissítetek = semmi nem változott

2. Állítólag mikrofont cseréltek + szoftvert frissítettek = a készülék minden téren sokkal rosszabb lett. Szoftveresen: folyton lefagyott / újraindult (nem igazán lehetett tudni mikor, előkapva PIN-t kért, kii tudja mióta volt ájult…), hardveresen a korábbi gondok mellé még a hangszórója is sz@rakodot a hangminőség mindkét irányba leírhatatlanul sz@r lett.

3. Állítólag hangszórót cseréltek + szoftvert frissítettek = a telefonon végre tényleg szoftvert frissítetek, gondolom a decemberi update-t kapta meg, gyorsabb lett, klasszisokkal érzékenyebb, szóval kezdtünk reménykedni a három a magyar igazságban, de hamar kiderült, hogy az eredeti hibát képtelenek voltak megszüntetni…

Ekkor jött az asztalra csapás. Több mint 12 éve folyamatos előfizető vagyok 2-3 előfizetéssel (most éppen kettő + egy USB mobilnet), garanciába készüléket utoljára egy 3210-es nokiát vittem, stb, nem ezt az bánásmódot érdemlem a “T”-től, minimum egy cserét kérek nekem ezt már ne javítgassák, kísérletezzenek laboratóriumban, ne rajtam…

Igazából, a fogyasztóvédelmi előírásoknak (még csak nem is törvény!!!) eleget tettek, mindig visszakaptam 15 napon belül, (egyszer még egy jegyzőkönyvet is mellékeltek, hogy ez aztán olyan jóóóó… ) szóval törvény szerint nem járt semmi, csak szerviz, vagy mehetek esetleg sírdogálva a fogyasztóvédelemhez egyedi elbírálásért, független bevizsgáló szakértőért, stb.

(Hozzá kell tenni a szombathelyi fő T-pont szervizes kollegája (talán a vezetője…) mindig és akkor is ténylegesen kedves, figyelmes, stb volt, és köszönöm is neki az ügyintézést.)

Ekkor kértek gondolkodási időt, majd két nap múlva kaptam a hívást, menjek be, teljes áron visszavásárolják a készüléket, azt veszek, amit akarok helyette (mondjuk ők a helyemben nem vennének újra Pulse-ot…)

Visszavittük, Hero-t (T-mobile G2 Touch) választottunk helyette és imádjuk. A kisebb kijelzőn kívül mindenben (!!!!!) több és jobb (senkit nem akarok bántani, ez szubjektív, a mi véleményünk!) mint a Pulse és mára már értem a 30 ezer Ft különbséget. (mondjuk a pénztárcám nem ilyen megértő :D )

Ez az egész eltartott december 9-től január végéig, azóta a Hero teszi a dolgát (lekopogtam :D ), ahogy illik.

Ennyi a történet, okuljon aki akar, ha van min.

Árpi.

Adminisztrátor

Gratulálok. :) Tényleg Király a Hero. De nincsenek is egy súlycsoportban. Használd egészséggel. :)

Felhasználó

Szia Gyurci,

Igo 8.3 és Dimka original skint-t használok, de nem tudom, hogy a kérdésem egyáltalán skin függő-e. A vezetés panelen (képernyőn) előre beállítható egyéni nagyítások közül egyet optimalizáltam nekem tetsző nagyításra és döntésre, majd elmentettem. Amikor azonban bármelyik menübe belépek (azaz eljövök a vezetés panelről), a beállításaim felülíródnak, azaz más nagyítást és döntést kapok vissza. Van ötleted, hogy lehet a problémát orvosolni, esetleg a sys.txt-be vagy a igo8pda.ini-ben kell valamit fixen beírni?

Létezik olyan leírás amely bemutatja a igo8pda.ini-ben beállított dolgokat, azaz részletes útmutatót ad ehhez a fájlhoz?

Előre is köszi a segítséged.

Adminisztrátor

Szia.

“Van ötleted, hogy lehet a problémát orvosolni, esetleg a sys.txt-be vagy a igo8pda.ini-ben kell valamit fixen beírni?”

Itt nézz körül, remélem találsz megoldást. Sajnos ilyen mélységben én sem ismerem.

http://tinyurl.com/ygfbkbf

Felhasználó

Üdv!

Meg lehet tudni,hogy a TT térképekre mikor fog felkerülni az M6/M60? (átadás: 2010.03.31. 15:30)

Köszi!

Adminisztrátor

Szia.

Sajnos erre nincs jó válasz! Tudok olyan hibáról, ami 3 hónap alatt a megjelent a térképen, és tudok olyanról ami egy év után sem… 

Felhasználó

Isten éltessen Gyurci ,névnapod alkalmából.Füled érjen bokáig………stb.

Adminisztrátor

Köszönöm szépen! Vigyor

Adminisztrátor

Sziasztok!

Szerettem volna regisztrálni, de nem megy sajnos.

Kitöltöm a nicknevet, e-mailt, jelölöm a hírleveleket, megoldom a matekot……..a password-nél gondolkodóba esem, hogy ki kell-e tölteni, vagy nem , mert alatta ott szerepel, hogy e-mailben kapom meg. No megpróbáltam mindkét módszert. egyszer kitöltöttem, egyszer nem.

Sajnos mindkét esetben a következő hibaüzenetet kapom:

Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /web/navigyurci/navigyurci.hu/wp-content/plugins/wordpress-password-register/wp-user-registration.php on line 289

No nem ragaszkodom a regisztrációhoz. Van valami jelentősége?

Adminisztrátor

@ fickó Azért megnézem mi lehetett a hiba. Elnézést a kényelmetlenségért..

Adminisztrátor

Köszönöm!

Adminisztrátor

@ fickó Szívesen!

Felhasználó

Szia @Gyurci!

Hova tünt a Carminatos fórum?….vagy csak én nem látom?

üdv.!

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 35
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás