Mi kell egy kezdőnek…?

Kezdőlap Fórumok Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? Mi kell egy kezdőnek…?

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 28
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci!

Navit vennék. Napok óta a webet böngészem, a Te oldaladon találtam a legtöbb hasznos infot, ezért Tőled kérek tanácsot.

Ahogy nézem, sw-ben és különösen térképekben az igo tűnik a legprofibbnak, ezt a Garmin által használt térképek közelítik még meg.

PNA-k közül nekem igen szimpatikusnak tűnik (árban is) a CNS Stylus, RoyalTech RTM-6000 TMC vevővel, igo8-cal, de erről a típusról Nálad nem látok véleményt. Egy  igen pozitív tesztet olvastam a Stylusról, de a TCM képességeiről nem írtak.

Kérdéseim:

1. Ésszerűnek tűnik-e ez a konfiguráció?

2. A RoyalTech TCM vevő alkalmas-e magyar, osztrák és német adók vételére?

3. A fényerő tesztben mutatott 84 lux (ami átlagosnak tűnik), azért elegendő-e napsütésben?

4. Az igo Európa térkép kelet-európai szekciója (Horvátország, Montenegró, Bosznia, Szerbia) ill. Görögország térképe utca szintű-e (ahogy látom, a Garminé nem)?

Ha valamiért a CNS ellenjavalt, milyen alternatívát javasolsz hasonló árkategóriában?

Köszönöm a segítséget.

Adminisztrátor

Szia.

Szerintem ez felállás teljesen jó. Már én is töröm az agyam egy hasonló összeállításon. Tavaly november óta a fényereje, és a hangja is jobb lett a Stylusnak. A tmc viszont Magyarországon nem működik, lévén Navteq alapanyagú a térkép. Ezt a TopMap Magyarország megvásárlásával tudod orvosolni (20 Euro).

A Royaltek tmc vevő az mindenütt fog neked forgalmi adatot fogadni, ahol ez valamilyen módon lehetséges.

A Kelet Európa térképek még tényleg jobbak mint a Garminnál, mert a Navteq még csak nagy léptekkel fejlődik ebben a régióban. Bár úgy gondolom nálunk már egészen jól állnak.

A CNS mellett szól még a 2 év garancia is.

Úgy gondolom jó vételt csinálsz.

Felhasználó

Gyurci Mondta

Szia.

Szerintem ez felállás teljesen jó. Már én is töröm az agyam egy hasonló összeállításon. Tavaly november óta a fényereje, és a hangja is jobb lett a Stylusnak. A tmc viszont Magyarországon nem működik, lévén Navteq alapanyagú a térkép. Ezt a TopMap Magyarország megvásárlásával tudod orvosolni (20 Euro).

A Royaltek tmc vevő az mindenütt fog neked forgalmi adatot fogadni, ahol ez valamilyen módon lehetséges.

A Kelet Európa térképek még tényleg jobbak mint a Garminnál, mert a Navteq még csak nagy léptekkel fejlődik ebben a régióban. Bár úgy gondolom nálunk már egészen jól állnak.

A CNS mellett szól még a 2 év garancia is.

Úgy gondolom jó vételt csinálsz.

Bocs, az igo nem TopMap alapú?

IdPezzo

Adminisztrátor

Csak a Magyarország térkép. A többi eddig Tele Atlas, iletve az EEU régión belül általában az ország térképgyártójától beszerzett térkép. A CNS Map8 tudomásom szerint Navteq alapanyagú.

Felhasználó

Gyurci Mondta

Csak a Magyarország térkép. A többi eddig Tele Atlas, iletve az EEU régión belül általában az ország térképgyártójától beszerzett térkép. A CNS Map8 tudomásom szerint Navteq alapanyagú.

hello gyurci

a tom tom is utca szintű teljes eu-ban vagy csak nyugat euban

Adminisztrátor

Szia. Leginkább Magyarországon, és Nyugat Eu-ban. A kelet európai térképek elég hiányosak.

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

Szia. Leginkább Magyarországon, és Nyugat Eu-ban. A kelet európai térképek elég hiányosak.

Szia Gyurci!

Szerettem volna CNS terméket venni MAp8 szoftverrel,de aforgalmazó azt közölte,hogy “összevesztek” az NNg vel és bevonták  a termékeket.

Miolyen hasonló pna-t tudsz ajánlani..Mennyire jó a Sygic itthon magyarországon ill.EU-ban összehasonlítva az igo val..

Üdv Lacy

Adminisztrátor

Szia.

Utánakérdeztem a kapcsolatomon keresztül, de ilyenről nem tud. Az elképzelhető, hogy egy üzletben elfogyott a kártya, de a CNS nem csak egyha helyen kapható. Szerintem ha ezt szeretnél, ne add fel.

Érdemes felhívni a Concorde kft., ajánljanak olyan helyet, ahol megkapod azt, amit kinéztél magadnak.

+361 372-7498

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

Szia.

Utánakérdeztem a kapcsolatomon keresztül, de ilyenről nem tud. Az elképzelhető, hogy egy üzletben elfogyott a kártya, de a CNS nem csak egyha helyen kapható. Szerintem ha ezt szeretnél, ne add fel.

Érdemes felhívni a Concorde kft., ajánljanak olyan helyet, ahol megkapod azt, amit kinéztél magadnak.

+361 372-7498

Voltunk a Concorde-nál,ott mondták,hogy bevonják az összes ZEN készüléket,mert nem jönnek ki az NNG-vel.

Tudsz olyan készüléket,amely 3,5 vagy 4,3-as,teljes eu fut rajta és bővíthető kártyával.Tetszik a tomtom is,de ha nem tudom bővíteni a belső memo gyorsan megtelik.EU ma kb 2Gb,mi lesz később..

Üdv Lacy

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

Szia.

+361 372-7498

Pontosítanék!

Mintha elfogyott volna a liszensz idő vagy darab..most tárgyalnak.Nem szeretnék sokat várni,minden javaslatot megfontolok.

Köszönettel Lacy

Adminisztrátor

Mit szólsz ehhez?

/2010/03/31/royaltek-mapmaster-az-elso-benyomasok/

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

Mit szólsz ehhez?

/2010/03/31/royaltek-mapmaster-az-elso-benyomasok/

Hol lehet kapni és hol van a gari szervíz?

Kösz Lacy

Adminisztrátor

@ Lacy E-mail ment.

Adminisztrátor

titkos? vagy miért nem írod ki? :)

kellene nekem egy olyan PNA, ami legalább:

-500 MHz proci

-128 MB RAM

-4GB ROM

-5″ TFT (480×272)

-beépített TMC vevő

létezik? :)

Adminisztrátor

Mi van sasszem? Király

Egy darabot tudok egyelőre a MapMasterből, azért nem írtam publikusba. Ha neked is kell, utánanézek, csak szólj! 

Az iconX A420 majdnem jó, de csak 2 gb flash van benne, viszont 16 gigáig bővíthető micro sd-vel.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 28
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás