Milyet vegyek?

Kezdőlap Fórumok A drágább-jobb is? Milyet vegyek?

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Nagyon amatőr vagyok a navigációban.Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy a Maxsat M760 HD típusú gps-t ismeritek-e?
    A Vaterán láttam. Mi a véleményetek róla? Autós navigációra és túrázásra/geoláda keresésre/szeretném használni.Sajnos az akkumulátora nem cserélhető,így nem tudom töltő nélkül meddig bírja.Vagy ha tudtok más készüléket ajánlani,kb 28000Ft-ig.
    Köszönöm!

Adminisztrátor

@ Dino Szia. Én sajnos nem ismerem, de biztos hogy a Vaterán akarsz GPS-t venni?

Felhasználó

Sziasztok.

Nem nagyon értek a navigációkhoz , de szükségem lenne egy kamionos GPS-re. Már néhány napja nézegetem a neten a WayteQ x960BT Truck modelt, és mondanak róla hideget – melege …………….. Tudtok esetleg ajánlani hasonló árkategóriában más navit?

Másik kérdésem: melyik a jobb , ha olyan navit veszek amihez adják a navigációs szoftvert is, vagy esetleg jobb ha külön – külön veszem meg és én rakom össze ………….

………… és ha ajánlotok navigációs szoftver ahoz ingyenes e a későbbiekben a frissités vagy esetleg azért is súlyosan a zsebbe kell majd nyúlni?

Előre is köszönet a válaszokért.

Adminisztrátor

@ Saggitarius Nálam volt az x960 elég hosszú ideig, nekem nem volt problémám vele. A Sygic Truckról pedig itt a kamionos vélemény: https://navigyurci.hu/2011/07/15/sklave-es-a-sygic-truck-frissites/

A második kérdésedre a válasz: a frissítésekért általában fizetni kell, és ráadásul ezzel a programmal pénzt keresel, és ezt a gyártó is tudja.

Felhasználó

Tisztelt Gyurci!

Tamásnak hívnak! Lenne egy kérdésem! Gps vásárlás előtt állok! Jelenleg Írországban élek, de hamarosan haza fogok kötözni! Olyat szeretnék amit van full európa térkép, tmc és sebességmérő kamera (mobil és fix) figyelmeztetés! Tomtom-okat néztem ezzel a live service-el, ahogy láttam csak ezek tudják ezt! Elég jónak tűnnek és árban is találtam egy két jót, Go 750 live(180 euro), via 120 live(210euro)! Egyetlen probléma van vele, hogy magyarországon nincs ennek a szolgáltatásnak lefedettsége! A garmin-okban amit néztem csak a tmc van! Amire kíváncsi lennék, hogy van-e kilátás a jövőben ennek a szolgáltatásnak a magyarországi lefedettségére?
    Itt kint nem lehet kapni ezeket a navon, navignon, waytech gépeket! Néztem ezt a Navon N750-et! Jók ezek?
    Válaszod előre is köszönöm!

Felhasználó

inkább vegyél CNS-t (akár primo-val, akár igo8-al) ;)

Felhasználó

Sziasztok. Tanácsot kérnék abban, hogy milyen kamionos navigációt vegyek. Számít az ár is,de a legfontosabb, hogy nagyon jó legyen.

Felhasználó

Sziasztok újra. Én a BECKER Z217-re gondoltam, de más tanácsot is várok. Fontos, hogy az ADR-t tudja.

Felhasználó

Mi a különbség a navignon n70-es terméknél live és a live nélküli modell között? mindkettőben írja a tmc-t és a trafipax figyelmeztetést! ez a kettő amit keresek!

Adminisztrátor

@ Miku A Live az Internet elérését jelenti. Azaz az őt használó alkalmazásokat, úgymint a Live Traffic, a Live Weather, a Google Search, …

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás