Minden ami Navigon – kérdezd meg itt!

Kezdőlap Fórumok Navigon Minden ami Navigon – kérdezd meg itt!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 29
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Kérdések és válaszok.

Felhasználó

Sziasztok!
    Vásároltam egy Navigon Easy 40-et, amiben 2005-ös térkép van. Létezik frissebb térkép?

Felhasználó

ervin0814 Mondta

Sziasztok!
    Vásároltam egy Navigon Easy 40-et, amiben 2005-ös térkép van. Létezik frissebb térkép?

Szia @ervin

Természetesen létezik, ha mostanában vásároltad akkor jár, a legfrissebb térkép garancia, jelenleg elérhető a 2011Q1-es adatbázis

Üdv Toti

Felhasználó

Üdv Toti!
    A számítógép szerint a legfrissebb verzió van rajta. A 2011Q1-est csak nyugat európát találtam. Nekem kelet európára volna szükségem.

Felhasználó

ervin0814 Mondta

Üdv Toti!
    A számítógép szerint a legfrissebb verzió van rajta. A 2011Q1-est csak nyugat európát találtam. Nekem kelet európára volna szükségem.

Kedves Edvin, kérlek küld el a fájlok listáját egy képben, próbáld meg ide csatolni, vagy küld el ide: navigon.hu(kukac)gmail.com. Meg kellene hogy nézzem.

Üdv Toti

Adminisztrátor

@ ervin0814 E-mailben légyszíves. Köszönöm.

Felhasználó

Hello!

Van egy Navigon 20 Plus cuccom.. Nemrég vettem, alig használtam, nem frissítettem térképet,nem úsztattam meg a dunában, szóval nem értem hogy mi a lehet a baja.. :( Tegnap este még használtam, nem volt gond.. Ma reggel beültem a kocsiba, próbáltam bekapcsolni semmi.. Reseteltem 2x is, semmi.. 2órán keresztül töltöttem az se hatotta meg.. :-/ Próbáltam szivargyujtóról üzemelteni, meg origi, de sehogy nem megy.. Nincs kép, meg hang se.. :S Valami tipp hogy miért lehet????

Előre is köszi,
    Üdv, KH

Felhasználó

KH Mondta

Hello!
    Van egy Navigon 20 Plus cuccom.. Nemrég vettem, alig használtam, nem frissítettem térképet,nem úsztattam meg a dunában, szóval nem értem hogy mi a lehet a baja.. :( Tegnap este még használtam, nem volt gond.. Ma reggel beültem a kocsiba, próbáltam bekapcsolni semmi.. Reseteltem 2x is, semmi.. 2órán keresztül töltöttem az se hatotta meg.. :-/ Próbáltam szivargyujtóról üzemelteni, meg origi, de sehogy nem megy.. Nincs kép, meg hang se.. :S Valami tipp hogy miért lehet????
    Előre is köszi,
    Üdv, KH

Kedves KH,

Először is próbáld meg teljesen lemeríteni a készüléket, majd újra feltölteni, ha akkor sem megy backup, ha, akkor sem mielőtt visszavinnéd, szólj privátban küldök új ROM-ot, és szoftvert.

Üdv Tamás

Felhasználó

toti Mondta

KH Mondta

Hello!
    Előre is köszi,
    Üdv, KH

Kedves KH,
    Először is próbáld meg teljesen lemeríteni a készüléket, majd újra feltölteni, ha akkor sem megy backup, ha, akkor sem mielőtt visszavinnéd, szólj privátban küldök új ROM-ot, és szoftvert.
    Üdv Tamás

Üdv, toti

A backup segített :) Köszönöm a segítséget :) legalább az új munkahelyemről ma kavarás nélkül, elsőre hazataláltam :D
    Egyébiránt nem tudom mik a tapasztalatok a Navigon magyarországi felügyeletének ügyfélszolgálatával kapcsolatban, de én próbáltam információt/segítséget kérni… a “látványos” sóhajtozáson kívül hogy felzaklattam a telefonos hölgy délutáni csendes pihenőjét semmi egyebet nem tudott produkálni/mondani a saját termékükkel kapcsolatban… wtf?! elég veszélyesnek találtam a helyezet, és inkább elköszöntem :D

KirkHammett

Adminisztrátor

@ KH Egy gyors technikai kérdés: hogyan lehet lementeni egy nem bekapcsoló készüléket?

Felhasználó

Sziasztok!

Nagy az én problémám,így találtam rátok s szeretném a segítségeteket kérni.Kedves kollégámtól kaptam egy Navigon 8450 live-ot,hogy frissitsem be rajta a térképeket.Gondoltam egyszerű dolog,de a nagy csodálkozás akkor kezdődött mikor rádugtam a gépre.
    A készülék a többnyelvű figyelmeztető szöveg után nem hajlandó tovább lépni.A benne levő memóriakártya amin ha jól értelmeztem a rövid ismertetőt a dobozban,rajta kellene ,hogy legyen a térképeknek,üres.Próbáltam regisztrálni a gépet a Navigon honlapján,de nem látja.Az aksit feltöltöttem,mert olvastam,hogy ez is gond lehet,de semmi változás.Olvastam a itt hogy még megoldás lehet a backup/biztonsági mentés/.Megprobálnám de mivel jó azt csinálni,s ha valaki szájbarágósan elmagyarázná azt megköszönném.A bajok forrása az lehet,hogy a kollégám felesége megpróbálta ezt még ujjonan frissíteni,s valószínű közben megszakadt a kapcsolat,az vágta haza szegény gépet.
    Segítséget előre is köszönöm.

Felhasználó

hello navigon 3310 max om van és et irja ki Startup error ! Please check setup . mitkéne tennem?

Felhasználó

KTomika26 Mondta

Kedves kollégámtól kaptam egy Navigon 8450 live-ot,hogy frissitsem be rajta a térképeket.Gondoltam egyszerű dolog,de a nagy csodálkozás akkor kezdődött mikor rádugtam a gépre.
    A készülék a többnyelvű figyelmeztető szöveg után nem hajlandó tovább lépni.A benne levő memóriakártya amin ha jól értelmeztem a rövid ismertetőt a dobozban,rajta kellene ,hogy legyen a térképeknek,üres.Próbáltam regisztrálni a gépet a Navigon honlapján,de nem látja.Az aksit feltöltöttem,mert olvastam,hogy ez is gond lehet,de semmi változás.Olvastam a itt hogy még megoldás lehet a backup/biztonsági mentés/.

Szia!

A leírásod néha nem teljesen egyértelmű, ezért haladjunk sorjában. Ugye letöltötted a Navigon honlapjáról a Navigon Fresh nevú programot, és azzal próbáltad regisztrálni/frissíteni az eszközt? Backup-ot is azzal kell készíteni.

Felhasználó

jani1005 Mondta

hello navigon 3310 max om van és et irja ki Startup error ! Please check setup . mitkéne tennem?

Szia, frissíteni kell a szoftvert. Update utána mennie kell

Üdv Toti

Felhasználó

Watt Mondta

KTomika26 Mondta

Kedves kollégámtól kaptam egy Navigon 8450 live-ot,hogy frissitsem be rajta a térképeket.Gondoltam egyszerű dolog,de a nagy csodálkozás akkor kezdődött mikor rádugtam a gépre.
    A készülék a többnyelvű figyelmeztető szöveg után nem hajlandó tovább lépni.A benne levő memóriakártya amin ha jól értelmeztem a rövid ismertetőt a dobozban,rajta kellene ,hogy legyen a térképeknek,üres.Próbáltam regisztrálni a gépet a Navigon honlapján,de nem látja.Az aksit feltöltöttem,mert olvastam,hogy ez is gond lehet,de semmi változás.Olvastam a itt hogy még megoldás lehet a backup/biztonsági mentés/.

Szia!
    A leírásod néha nem teljesen egyértelmű, ezért haladjunk sorjában. Ugye letöltötted a Navigon honlapjáról a Navigon Fresh nevú programot, és azzal próbáltad regisztrálni/frissíteni az eszközt? Backup-ot is azzal kell készíteni.

Wattnak jó a meglátása, ha nem megy szólj, illetve privatban írd meg hol vetted

Üdv Toti

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 29
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás