Minden ami Navigon – kérdezd meg itt!
- This topic has 28 hozzászólás, 11 résztvevő, and was last updated 13 years, 2 months telt el by Pietro68.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. március. 21. hétfő-10:51 #23918GyurciAdminisztrátor
Kérdések és válaszok.
2011. március. 24. csütörtök-20:30 #25231ervin0814FelhasználóSziasztok!
Vásároltam egy Navigon Easy 40-et, amiben 2005-ös térkép van. Létezik frissebb térkép?2011. március. 25. péntek-11:34 #25235totiFelhasználóervin0814 Mondta
Sziasztok!
Vásároltam egy Navigon Easy 40-et, amiben 2005-ös térkép van. Létezik frissebb térkép?Szia @ervin
Természetesen létezik, ha mostanában vásároltad akkor jár, a legfrissebb térkép garancia, jelenleg elérhető a 2011Q1-es adatbázis
Üdv Toti
2011. március. 25. péntek-12:09 #25236ervin0814FelhasználóÜdv Toti!
A számítógép szerint a legfrissebb verzió van rajta. A 2011Q1-est csak nyugat európát találtam. Nekem kelet európára volna szükségem.2011. március. 27. vasárnap-20:31 #25247totiFelhasználóervin0814 Mondta
Üdv Toti!
A számítógép szerint a legfrissebb verzió van rajta. A 2011Q1-est csak nyugat európát találtam. Nekem kelet európára volna szükségem.Kedves Edvin, kérlek küld el a fájlok listáját egy képben, próbáld meg ide csatolni, vagy küld el ide: navigon.hu(kukac)gmail.com. Meg kellene hogy nézzem.
Üdv Toti
2011. március. 31. csütörtök-15:31 #25261GyurciAdminisztrátor@ ervin0814 E-mailben légyszíves. Köszönöm.
2011. április. 12. kedd-10:00 #25275KHFelhasználóHello!
Van egy Navigon 20 Plus cuccom.. Nemrég vettem, alig használtam, nem frissítettem térképet,nem úsztattam meg a dunában, szóval nem értem hogy mi a lehet a baja.. :( Tegnap este még használtam, nem volt gond.. Ma reggel beültem a kocsiba, próbáltam bekapcsolni semmi.. Reseteltem 2x is, semmi.. 2órán keresztül töltöttem az se hatotta meg.. :-/ Próbáltam szivargyujtóról üzemelteni, meg origi, de sehogy nem megy.. Nincs kép, meg hang se.. :S Valami tipp hogy miért lehet????
Előre is köszi,
Üdv, KH2011. április. 13. szerda-20:25 #25280totiFelhasználóKH Mondta
Hello!
Van egy Navigon 20 Plus cuccom.. Nemrég vettem, alig használtam, nem frissítettem térképet,nem úsztattam meg a dunában, szóval nem értem hogy mi a lehet a baja.. :( Tegnap este még használtam, nem volt gond.. Ma reggel beültem a kocsiba, próbáltam bekapcsolni semmi.. Reseteltem 2x is, semmi.. 2órán keresztül töltöttem az se hatotta meg.. :-/ Próbáltam szivargyujtóról üzemelteni, meg origi, de sehogy nem megy.. Nincs kép, meg hang se.. :S Valami tipp hogy miért lehet????
Előre is köszi,
Üdv, KHKedves KH,
Először is próbáld meg teljesen lemeríteni a készüléket, majd újra feltölteni, ha akkor sem megy backup, ha, akkor sem mielőtt visszavinnéd, szólj privátban küldök új ROM-ot, és szoftvert.
Üdv Tamás
2011. április. 14. csütörtök-00:13 #25281KHFelhasználótoti Mondta
KH Mondta
Hello!
Előre is köszi,
Üdv, KHKedves KH,
Először is próbáld meg teljesen lemeríteni a készüléket, majd újra feltölteni, ha akkor sem megy backup, ha, akkor sem mielőtt visszavinnéd, szólj privátban küldök új ROM-ot, és szoftvert.
Üdv TamásÜdv, toti
A backup segített :) Köszönöm a segítséget :) legalább az új munkahelyemről ma kavarás nélkül, elsőre hazataláltam :D
Egyébiránt nem tudom mik a tapasztalatok a Navigon magyarországi felügyeletének ügyfélszolgálatával kapcsolatban, de én próbáltam információt/segítséget kérni… a “látványos” sóhajtozáson kívül hogy felzaklattam a telefonos hölgy délutáni csendes pihenőjét semmi egyebet nem tudott produkálni/mondani a saját termékükkel kapcsolatban… wtf?! elég veszélyesnek találtam a helyezet, és inkább elköszöntem :DKirkHammett
2011. április. 14. csütörtök-06:53 #25282GyurciAdminisztrátor@ KH Egy gyors technikai kérdés: hogyan lehet lementeni egy nem bekapcsoló készüléket?
2011. április. 20. szerda-12:03 #25291KTomika26FelhasználóSziasztok!
Nagy az én problémám,így találtam rátok s szeretném a segítségeteket kérni.Kedves kollégámtól kaptam egy Navigon 8450 live-ot,hogy frissitsem be rajta a térképeket.Gondoltam egyszerű dolog,de a nagy csodálkozás akkor kezdődött mikor rádugtam a gépre.
A készülék a többnyelvű figyelmeztető szöveg után nem hajlandó tovább lépni.A benne levő memóriakártya amin ha jól értelmeztem a rövid ismertetőt a dobozban,rajta kellene ,hogy legyen a térképeknek,üres.Próbáltam regisztrálni a gépet a Navigon honlapján,de nem látja.Az aksit feltöltöttem,mert olvastam,hogy ez is gond lehet,de semmi változás.Olvastam a itt hogy még megoldás lehet a backup/biztonsági mentés/.Megprobálnám de mivel jó azt csinálni,s ha valaki szájbarágósan elmagyarázná azt megköszönném.A bajok forrása az lehet,hogy a kollégám felesége megpróbálta ezt még ujjonan frissíteni,s valószínű közben megszakadt a kapcsolat,az vágta haza szegény gépet.
Segítséget előre is köszönöm.2011. április. 20. szerda-12:54 #25292jani1005Felhasználóhello navigon 3310 max om van és et irja ki Startup error ! Please check setup . mitkéne tennem?
2011. április. 21. csütörtök-07:54 #25293WattFelhasználóKTomika26 Mondta
Kedves kollégámtól kaptam egy Navigon 8450 live-ot,hogy frissitsem be rajta a térképeket.Gondoltam egyszerű dolog,de a nagy csodálkozás akkor kezdődött mikor rádugtam a gépre.
A készülék a többnyelvű figyelmeztető szöveg után nem hajlandó tovább lépni.A benne levő memóriakártya amin ha jól értelmeztem a rövid ismertetőt a dobozban,rajta kellene ,hogy legyen a térképeknek,üres.Próbáltam regisztrálni a gépet a Navigon honlapján,de nem látja.Az aksit feltöltöttem,mert olvastam,hogy ez is gond lehet,de semmi változás.Olvastam a itt hogy még megoldás lehet a backup/biztonsági mentés/.Szia!
A leírásod néha nem teljesen egyértelmű, ezért haladjunk sorjában. Ugye letöltötted a Navigon honlapjáról a Navigon Fresh nevú programot, és azzal próbáltad regisztrálni/frissíteni az eszközt? Backup-ot is azzal kell készíteni.
2011. április. 21. csütörtök-15:26 #25294totiFelhasználójani1005 Mondta
hello navigon 3310 max om van és et irja ki Startup error ! Please check setup . mitkéne tennem?
Szia, frissíteni kell a szoftvert. Update utána mennie kell
Üdv Toti
2011. április. 21. csütörtök-15:27 #25295totiFelhasználóWatt Mondta
KTomika26 Mondta
Kedves kollégámtól kaptam egy Navigon 8450 live-ot,hogy frissitsem be rajta a térképeket.Gondoltam egyszerű dolog,de a nagy csodálkozás akkor kezdődött mikor rádugtam a gépre.
A készülék a többnyelvű figyelmeztető szöveg után nem hajlandó tovább lépni.A benne levő memóriakártya amin ha jól értelmeztem a rövid ismertetőt a dobozban,rajta kellene ,hogy legyen a térképeknek,üres.Próbáltam regisztrálni a gépet a Navigon honlapján,de nem látja.Az aksit feltöltöttem,mert olvastam,hogy ez is gond lehet,de semmi változás.Olvastam a itt hogy még megoldás lehet a backup/biztonsági mentés/.Szia!
A leírásod néha nem teljesen egyértelmű, ezért haladjunk sorjában. Ugye letöltötted a Navigon honlapjáról a Navigon Fresh nevú programot, és azzal próbáltad regisztrálni/frissíteni az eszközt? Backup-ot is azzal kell készíteni.Wattnak jó a meglátása, ha nem megy szólj, illetve privatban írd meg hol vetted
Üdv Toti
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.