Mio moov 300

Kezdőlap Fórumok Mio Mio moov 300

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Tiszteletem és szép napot kívánok !

Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Több napja küzdöm az alábbi problémával:
    Van egy őslelet Mio moov 360 (N179) gps-em. Nem vágyom másikra, amire nekem kell, ahhoz tökéletes. Ritkán járok új helyeken kis országunkba, külföldön pedig szinte soha. Eltévedni itthon is tökéletesen szokott sikerülni :-)
    Kölcsön adtam jó barátomnak, és sajnos úgy kaptam vissza, hogy csak az USB csatlakoztatást nyöszörgi szegény készülékem. Ha PC-re dugom, sajnos nem ismeri fel. Gyanítom, sikerült letörölni az op rendszert róla. Több napja bújom a netet, sok megoldást olvastam, de a legtöbb úgy kezdődik, hogy másoljam sd kártyára a fájlokat, onnan pedig át lehet “varázsolni” pár karikával a készülék memóriába.
    A problémám, hogy nincs mentésem a készülékről, a hálón pedig nem találtam eféle anyagot.
    Kérésem/kérdésem az lenne, tudna e segíteni nekem talpra állítani a ketyerét, akár ötletet, akár anyagot szívesen fogadok.
    Várom válaszát, és előre is köszönöm :-)

Adminisztrátor

Több napja küzdöm az alábbi problémával: Van egy őslelet Mio moov 360 (N179) gps-em… Kölcsön adtam jó barátomnak, és sajnos úgy kaptam vissza, hogy csak az USB csatlakoztatást nyöszörgi szegény készülékem. Ha PC-re dugom, sajnos nem ismeri fel. Gyanítom, sikerült letörölni az op rendszert róla. Több napja bújom a netet, sok megoldást olvastam, de a legtöbb úgy kezdődik, hogy másoljam sd kártyára a fájlokat, onnan pedig át lehet “varázsolni” pár karikával a készülék memóriába. A problémám, hogy nincs mentésem a készülékről, a hálón pedig nem találtam eféle anyagot…

Kedves Attis!

Ha nincs mentésed akkor nem lesz egyszerű. Csak olyan tud ebben segíteni, akinek van gyári ROM-ja a készülékhez, de nekem sajnos nincsen. Esetleg meg lehet kérdezni a szervízt, mennyiért állítják helyre:

Mio telefonos ügyfélszolgálat
    06 (46) 500 380

Üdv,
    Gyurci

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás