Mio moov 300
Címkézve: 360, helyreállítás, mio, moov, recovery
- This topic has 1 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 7 years, 5 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2017. március. 20. hétfő-17:06 #37399AttisFelhasználó
Tiszteletem és szép napot kívánok !
Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Több napja küzdöm az alábbi problémával:
Van egy őslelet Mio moov 360 (N179) gps-em. Nem vágyom másikra, amire nekem kell, ahhoz tökéletes. Ritkán járok új helyeken kis országunkba, külföldön pedig szinte soha. Eltévedni itthon is tökéletesen szokott sikerülni :-)
Kölcsön adtam jó barátomnak, és sajnos úgy kaptam vissza, hogy csak az USB csatlakoztatást nyöszörgi szegény készülékem. Ha PC-re dugom, sajnos nem ismeri fel. Gyanítom, sikerült letörölni az op rendszert róla. Több napja bújom a netet, sok megoldást olvastam, de a legtöbb úgy kezdődik, hogy másoljam sd kártyára a fájlokat, onnan pedig át lehet “varázsolni” pár karikával a készülék memóriába.
A problémám, hogy nincs mentésem a készülékről, a hálón pedig nem találtam eféle anyagot.
Kérésem/kérdésem az lenne, tudna e segíteni nekem talpra állítani a ketyerét, akár ötletet, akár anyagot szívesen fogadok.
Várom válaszát, és előre is köszönöm :-)2017. március. 21. kedd-07:23 #37400GyurciAdminisztrátorTöbb napja küzdöm az alábbi problémával: Van egy őslelet Mio moov 360 (N179) gps-em… Kölcsön adtam jó barátomnak, és sajnos úgy kaptam vissza, hogy csak az USB csatlakoztatást nyöszörgi szegény készülékem. Ha PC-re dugom, sajnos nem ismeri fel. Gyanítom, sikerült letörölni az op rendszert róla. Több napja bújom a netet, sok megoldást olvastam, de a legtöbb úgy kezdődik, hogy másoljam sd kártyára a fájlokat, onnan pedig át lehet “varázsolni” pár karikával a készülék memóriába. A problémám, hogy nincs mentésem a készülékről, a hálón pedig nem találtam eféle anyagot…
Kedves Attis!
Ha nincs mentésed akkor nem lesz egyszerű. Csak olyan tud ebben segíteni, akinek van gyári ROM-ja a készülékhez, de nekem sajnos nincsen. Esetleg meg lehet kérdezni a szervízt, mennyiért állítják helyre:
Mio telefonos ügyfélszolgálat
06 (46) 500 380Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.