Mio Spirit 7670 Truck

Kezdőlap Fórumok Mio Mio Spirit 7670 Truck

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 17
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

T. NaviGyurci, forumtársak!

Milyen szinten van egy Mio Spirit Truck 7676 tmc-je egy Tomtom illetve Garminhoz képes itt Magyarországon illetve külföldön?
    Köszönöm a választ! Laci

Adminisztrátor

Milyen szinten van egy Mio Spirit Truck 7676 tmc-je egy Tomtom illetve Garminhoz képes itt Magyarországon illetve külföldön?

Kedves Laci!
    Ez egy hosszabb lélegzetű dolog, kis türelmedet kérem.

Üdv, Gyurci

Adminisztrátor

Szia Laci,
    addig is nézd meg ezt a tesztet, Gyurci túrta elő neked. Egy Mio TMC-jével kapcsolatban elég sok infót találsz majd benne:

https://navigyurci.hu/2011/12/01/mio-spirit-687-meruljunk-el-a-reszletekben/

Üdv:
    Zsolto

Felhasználó

Köszönöm a tesztet, arra lennék kíváncsi, hogy megéri kiadni kb. 40 ezer forinttal több pénzt Garmin Dezl 570-re v TT 6000 trucker-ra.

Adminisztrátor

Köszönöm a tesztet, arra lennék kíváncsi, hogy megéri kiadni kb. 40 ezer forinttal több pénzt Garmin Dezl 570-re v TT 6000 trucker-ra.

A TT GO 6000 Truck-ot felejtsd el. Sok a panasz rá.

Felhasználó

Akkor marad az olcsóbb megoldás, a Mio Truck. Meggyőzött a tmc-s teszt, köszönöm még egyszer.

Adminisztrátor

Akkor marad az olcsóbb megoldás, a Mio Truck. Meggyőzött a tmc-s teszt, köszönöm még egyszer.

Szívesen! A TomTom Live TMC-je nagyon jó (bár tagadhatatlan, hogy erre a Waze jobb), de a GO 6000 Truck kamionos tulajdonságai nem meggyőzőek.

Üdvözlet,
    Gyurci
    ui: várjuk a tapasztalataidat a Mio kamionos készülékével kapcsolatban. :)

Felhasználó

Szívesen! A TomTom Live TMC-je nagyon jó (bár tagadhatatlan, hogy erre a Waze jobb), de a GO 6000 Truck kamionos tulajdonságai nem meggyőzőek.

Üdvözlet,
    Gyurci
    ui: várjuk a tapasztalataidat a Mio kamionos készülékével kapcsolatban. :)

A Garmin 570-es -ről nem sok tesztet, tapasztalatot olvastam. Vajon megéri az árát? Gyurci szerinted?

Adminisztrátor

A Garmin 570-es -ről nem sok tesztet, tapasztalatot olvastam. Vajon megéri az árát? Gyurci szerinted?

Nagyon régen volt a látószögünkben ilyen készülék: https://navigyurci.hu/2012/05/01/draga-es-finom-garmin-dezl-560-kamionos-navigacio/

Ez egy több éves teszt, de aki írta az azóta is kamionos (Sklave). Gondolom a készülék azóta csak jobb lett. De konkrét tapasztalatom nincs róla.

Adminisztrátor

Halihoo!
    Akkoriban megerte az arat.Lehet,hogy azota is.Aki hasznalja, csak egyre panaszkodik.Minel tovabb hasznalja,annal lassabb a keszulek.Vannak opciok,amik “memoriafalok” Ki lehet kapcsolni ugyan,de nemsokat segitett. Anno a Sygc Truck utan, ez volt a legjobb ar-ertek aranyu. Azota volt “szerencsem” eg Tomtom-hoz… Sirni tudtam volna,ha nincs nalam egy hasznalhato progi… :-)

Adminisztrátor

Szevasz elveszett! Köszönjük!

Adminisztrátor

Hali! Annyira azertnem vesztem el ..:-)

Adminisztrátor

Szai! Akkor jó. :)

Felhasználó

Sziasztok!
    Szerintetek nagy különbség van a ” Mio Spirit 7670 Truck FE LM GPS ” és a ” Mio Spirit 8670 LM Truck EU GPS ” között.
    Nem tudok dönteni,hogy melyik lenne nekem a jobb.
    Elvileg mindkettő TMC-s és elérhető áron van,eu-s kamionozáshoz kellene.
    Köszi a segítséget.

Adminisztrátor

Nem tudok dönteni,hogy melyik lenne nekem a jobb.

Szia, úgy látom az utóbbiban az 5″-os kijelző helyett 6,2″-at kapsz és Bluetooth is van benne. Az előbbiben a z alagút módot sem látom feltüntetve.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 17
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás