Navon N660

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N660

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 199
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Örülök :-)

Az ini file a leleke… itt mindent át tudsz módosítani kedved szerint! A játékoknál nekem már elfogyott a türelem ezért van sok kicsi ceruza icon :-)
    BT-vel mi a helyzet? Gondolom Nálad sem indul…
    Egyelőre ennyi futó alkalmazást találtam, de szeretnék még szótárt is szerezni rá, de lehet ez reménytelen, ha esetleg valaki tud valamit kérem ne titkolja :-)

Még annyit azért hozzátennék: ha már a winCE felületet eléred ugrott a készülékre a garancia, térképre ez nem vonatkozik.
    Eddig azt mivel érted el?
    Skin extráival?

nicola62 Mondta

Üdv Dzsotti!
    Megkaptam a progit és ki is próbáltam.
    Eddig tökéletesen működik és a legtöbb alkalmazást ki is próbáltam.
    Egy ikont szerkesztettem át mert más progit akartam futtatni, és az is jó lett.
    Eddig csak a Win ce felületet tudtam elérni, de nem sikerült semmit telepítenem, de most már sokkal barátibb lett a készülék.
    Mégegyszer kössz a segítséget, tényleg ügyes vagy!
    Üdv
    Nicola62

Adminisztrátor

Üdv Dzsotti!
    A bt. nem működik, de én még egyetlen specifikációban sem olvastam, hogy az N660-ban benne lenne a hardver.
    A mobilom sem látja, ha új eszközt keresek.
    A Win shell felületet egyébként ugyan úgy értem el, ahogy itt Gyurci blogján olvastam, csak én egy másik, 4kb-os exe filét másoltam a mobilenavigátor mappába. Ezután, ha az eredeti navigáció ikonra kattintottam, bejött a win asztal és stratmenü.
    Az explorerrel ezután már el tudtam indítani a fent lévő alkalmazásokat, sőt az sd. karin lévő egyéb progikat, akár parancsikont is tudtam készíteni a start menübe, de a készülék ujraindítása után a win-ben történt módosítások törlődtek.
    Azért örülök a programodnak, mert ha kiveszem az sd karit a gép ugyan úgy működik, ahogy megvettem, ha berakom akkor pedig a felturbózott extra funkciókkal, plussz még amit én hozzátettem.
    Dzsotti Mondta

Örülök :-)
    Az ini file a leleke… itt mindent át tudsz módosítani kedved szerint! A játékoknál nekem már elfogyott a türelem ezért van sok kicsi ceruza icon :-)
    BT-vel mi a helyzet? Gondolom Nálad sem indul…
    Egyelőre ennyi futó alkalmazást találtam, de szeretnék még szótárt is szerezni rá, de lehet ez reménytelen, ha esetleg valaki tud valamit kérem ne titkolja :-)
    Még annyit azért hozzátennék: ha már a winCE felületet eléred ugrott a készülékre a garancia, térképre ez nem vonatkozik.
    Eddig azt mivel érted el?
    Skin extráival?
    nicola62 Mondta

Üdv Dzsotti!
    Megkaptam a progit és ki is próbáltam.
    Eddig tökéletesen működik és a legtöbb alkalmazást ki is próbáltam.
    Egy ikont szerkesztettem át mert más progit akartam futtatni, és az is jó lett.
    Eddig csak a Win ce felületet tudtam elérni, de nem sikerült semmit telepítenem, de most már sokkal barátibb lett a készülék.
    Mégegyszer kössz a segítséget, tényleg ügyes vagy!
    Üdv
    Nicola62

Felhasználó

nicola62!

Ha van más működő alkalmazásod (azokon kívűl amik benne voltak az én csomagomban) azokat, ha elküldenéd megköszöném.
    Sajnos én már kifogytam az ötletekből több százat letöltöttem, kipróbáltam, de egyiket sem tudtam elindítani… azokon kívül.

BT. én is úgy tudom nincs hardver, de itt valaki írta, hogy felismerte a telefonja winCe6-ként… lehet a szomszédban volt egy másik valami, rendszeresen fogom én is a szomszédom cuccait (ruter-wifi, BT) pedig vidéken lakom :-)

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Ez nem Bluetooth-os szerintem, benne van van a vezérlő szoftver, de a hardver hiányzik hozzá.
    Ha valaki máshogy tudja kérem szóljon!

Szia!

Erdekelne a dolog! :)

A babarci msn (.) com cimre kuldheted :)
    Ezzel csak igo 8-at lehet kulso kartyarol inditani? :D

Udv. core2

Felhasználó

Szia core2!

Elküldtem az alkalmazást.
    Ezzel azt a térképet tudod elindítani ami eredetileg a GPS-en van.
    Ez az alkalmazás csak kiegészítés, kapsz egy plusz menüt (egy halom alkalmazással, amik eredetileg nincsenek benne).
    Emilben van a bővebb infó mit, hogyan kell csinálni, hogy megfelelően működjön.
    Sok sikert hozzá!
    Dzsotti

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Szia core2!
    Elküldtem az alkalmazást.
    Ezzel azt a térképet tudod elindítani ami eredetileg a GPS-en van.
    Ez az alkalmazás csak kiegészítés, kapsz egy plusz menüt (egy halom alkalmazással, amik eredetileg nincsenek benne).
    Emilben van a bővebb infó mit, hogyan kell csinálni, hogy megfelelően működjön.
    Sok sikert hozzá!
    Dzsotti

Szia!

Sajnos nem erkezett meg, elkeveredett az informacios szupersztradan. :/
    Itt egy masik cim: g.bozsik [kukac] upcmail [pont] hu

OFF: Elnezest a formaert, ilyen formaban talan nem ontenek el spammel :D

Felhasználó

Core2!

Letöltő link ment mind a két címre, freemail nem ismeri fel a upc-t… azt monda ez nem létezik :-)

Spamok tömegesével még engem nem találtak meg, pedig sok helyre kiírom a címem rendesen… csak olyan helyeről jönnek ahol kérték a címet, cserében valamiért, lehet igazad van jobb félni…. de “z”-vel kezdeni sem rossz, kifagynak a feltörő progik mire ide juttnak :-)

Majd szólj, hogy így sikerült e, jól fejtetem e meg a címed?
    Üdv. Dzsotti

Felhasználó

Core2!

Ha így sem ment el, klikk a MEMBER-emre és az ott látott címre küldj egy “privát” emailt.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Core2!
    Ha így sem ment el, klikk a MEMBER-emre és az ott látott címre küldj egy “privát” emailt.

Szia!

Megjott, tokjo,. koszi!
    Holnap kiprobalom!

Most ezzel mit kezdjek? :D Hogy/hoba telepitsem, hasznaljam? :O
    Nagy a kaosz a fejemben, kerlek irj valamit a hasznalataval kapcsolatban :D

Udv.

Felhasználó

Core2!

Bocsi, levél ment a tanácsokkal!
    D.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Core2!
    Bocsi, levél ment a tanácsokkal!
    D.

Koszi, megkaptam, jelentkezem ha valami van.
    Na most olyanra nem tudsz megoldast, hogy hogy inditsak kulso SD kartyarol navigacios szoftvert? :)
    Mit adjak meg a sys.txt-ben? :)

Udv.

Felhasználó

Sziasztok!

@Dzsotti
    , akkor ha jol ertelmeztem akkor a te probramodnal folyamatosan bent kell lennie a kulso kartyanak. magyarul a videolejatszasnak igy semmi ertelme az en ertzelmezesem szerint. :/

@tobbiek: Van valami mod a keszulekbe rejtett videolejatszok elohozni? csak ebook olvasom van. :/

Udv.

Felhasználó

Na most olyanra nem tudsz megoldast, hogy hogy inditsak kulso SD kartyarol navigacios szoftvert? :)
    Udv.

Core2!

Kettő térképet akarsz felrakni rá?
    Gondolom az eredetit akarod meghagyni a belsőmemóriáján (Mo.) és egy másikat az SD-re (Full Eu-val).
    Én ezt nem modelleztem le (nekem full van a belsőn), de elvileg megoldható a segédprogival:
    0. A belső memóriát úgy hagyod ahogy van.
    1. Az SD-re tedd fel a progit kicsomagolás után, de a plusz térkép még ne legyen itt!
    2. Készíts egy új mappát az SD-re, ne mobilnavigator legyen a neve, hanem pl. terkep.
    3. Másold ide a pót térképet.
    4. Ha már a kártya a PC-ben van (térképmásolás címszóval) át kell írni a segédprogi mobilnavigator mappában található desktop.ini file-ban, az IGO-8 alatt az elérési utat:
    Command = ResidentFlashMobilenavigatorMobilenavigator.exe-t az általad elnevezettre pl. :
    Command = ResidentFlashMobilenavigatorTerkepMobilenavigator.exe -re!
    Így csak ez a térkép fog működni!
    Ha mind kettőt szeretnéd, hogy elérhető legyen (pót menüből kiválasztod melyik induljon), akkor további mókolásra lesz szükséged.
    Fel kell áldozni valamelyik alkalmazást, amelyikre nincs szükséged és annak a helyére beírni az eredeti IGO8 elérési útját. Ha az ikont is ki akarod cserélni arra is van lehetőséged… mindent az desktop.ini-ben… meg fogod érteni gyorsan!
    5. Az eredeti sys-t nem bántjuk!
    6. Csak az SD-n buherálunk… ha nem sikerül valami kiveszed és minden az eredeti állapotban működik!

Remélem tudtam segíteni, ha megakadsz kérdezz! Biztonsági mentés jó ha van! Garancia az ugrik, azzal gondolom tisztában vagy!
    De a végén lesz egy frankó GPS-ed!
    Sok sikert!
    D.

Felhasználó

Core2!

Igen, folyamatosan bent kell hagyni az SD-t, más megoldást én nem találtam (video, zene, stb. alkalmazás lejátszása miatt).
    Ha az eredetiből hiányoznak ezen funkciók, nem lehet semmivel előhozni (a beégetett ROM-ot nem tujuk változtatni). Ha bármit megváltoztatsz a rendszerben, újra indítás uttán visszaáll az eredetire.
    Az írható belső memóriával vigyázz, ahol a térkép van, mert azt tudod változtatni, törölni stb. és az nem áll helyre újraindítás után… csak biztonsági mentéssel hozható vissza!

“ha jol ertelmeztem akkor a te probramodnal folyamatosan bent kell lennie a kulso kartyanak. magyarul a videolejatszasnak igy semmi ertelme az en ertzelmezesem szerint”
    ezt nem érem… nem fér el rajta 10,5Mb vagy miért?
    SD-ről indul a video lejátszó exe (és minden plusz alkalmazás), Te megadod neki hol van a film (zene stb) és filmezzel (zenét hallgatsz, játszol, stb.) ennyi.
    D.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Udv.

Core2!
    Kettő térképet akarsz felrakni rá?
    Gondolom az eredetit akarod meghagyni a belsőmemóriáján (Mo.) és egy másikat az SD-re (Full Eu-val).
    Én ezt nem modelleztem le (nekem full van a belsőn), de elvileg megoldható a segédprogival:
    0. A belső memóriát úgy hagyod ahogy van.
    1. Az SD-re tedd fel a progit kicsomagolás után, de a plusz térkép még ne legyen itt!
    2. Készíts egy új mappát az SD-re, ne mobilnavigator legyen a neve, hanem pl. terkep.
    3. Másold ide a pót térképet.
    4. Ha már a kártya a PC-ben van (térképmásolás címszóval) át kell írni a segédprogi mobilnavigator mappában található desktop.ini file-ban, az IGO-8 alatt az elérési utat:
    Command = ResidentFlashMobilenavigatorMobilenavigator.exe-t az általad elnevezettre pl. :
    Command = ResidentFlashMobilenavigatorTerkepMobilenavigator.exe -re!
    Így csak ez a térkép fog működni!
    Ha mind kettőt szeretnéd, hogy elérhető legyen (pót menüből kiválasztod melyik induljon), akkor további mókolásra lesz szükséged.
    Fel kell áldozni valamelyik alkalmazást, amelyikre nincs szükséged és annak a helyére beírni az eredeti IGO8 elérési útját. Ha az ikont is ki akarod cserélni arra is van lehetőséged… mindent az desktop.ini-ben… meg fogod érteni gyorsan!
    5. Az eredeti sys-t nem bántjuk!
    6. Csak az SD-n buherálunk… ha nem sikerül valami kiveszed és minden az eredeti állapotban működik!
    Remélem tudtam segíteni, ha megakadsz kérdezz! Biztonsági mentés jó ha van! Garancia az ugrik, azzal gondolom tisztában vagy!
    De a végén lesz egy frankó GPS-ed!
    Sok sikert!
    D.

Szia!

Au bazz… Ertem mar a programod lenyeget, na most ki is probalom :DD

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 199
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás