Prestigio Geovision 7777 tablet csatlakozás OTG kábellel
Címkézve: fényképezőgép, otg kábel, pendrive, prestigio geovision 7777, usb
- This topic has 8 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 10 years, 1 month telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. augusztus. 11. hétfő-19:16 #30677GyurciAdminisztrátor
Milyen eszközöket csatlakoztathatunk az OTG kábelen keresztül?
2014. augusztus. 11. hétfő-19:40 #30678ExpersFelhasználóNekem még csak 4napja van meg az eszköz de nagyon tetszik wifin is próbáltam böngésztem letöltöttem néhány alkalmazást is GooglePlay-ről Frissítve is van az enyémen már a 2013 Q4 Primo van.Most akarok rá tükröződés mentes fóliát venni mert nem szeretem ezt a fényes kijelzőt.OTG-n eddig csak pendrive-ot csatlakoztattam gyári hozzáadott OTG kábelen keresztül amin zenék meg videók,képek vannak tökéletesen működött még gondoltam,hogy billentyűzetet is érdemes volna kipróbálni.
2014. augusztus. 11. hétfő-19:55 #30679GyurciAdminisztrátorOTG-n eddig csak pendrive-ot csatlakoztattam gyári hozzáadott OTG kábelen keresztül amin zenék meg videók,képek vannak tökéletesen működött még gondoltam,hogy billentyűzetet is érdemes volna kipróbálni…
Szia, köszönjük! Hány GB-os a Pendrive?
2014. augusztus. 11. hétfő-20:08 #30680ExpersFelhasználó8GB volt.Holnap kipróbálom fényképezőm is rádugom (Panasonic DMC-FZ38)
2014. augusztus. 11. hétfő-20:22 #30681GyurciAdminisztrátor8GB volt.Holnap kipróbálom fényképezőm is rádugom (Panasonic DMC-FZ38)
Köszönjük szépen!
2014. augusztus. 11. hétfő-21:54 #30682OldMikeFelhasználóAkkor most már itt írnék a fénykép letöltésről. Úgy emlékszem, hogy a fényképezőt és a tabletet úgy kötöttem össze, hogy a tablet már be volt kapcsolva, a fényképezőt meg utána kapcsoltam be. Ezután a tableten megjelent a fényképlista, és kiválasztottam a letöltendőket. Tehát a fényképező passzív volt, a tableten meg nem kellett telepíteni semmit. Viszont a tabletnek olyanja van, hogy a letöltött képekből négyet megjelenít a kezdőképernyőn. Ez engem eléggé zavart, lassította is a működést, ezért valahogy leirtottam onnan, de nem volt egyszerű.
2014. augusztus. 12. kedd-06:30 #30683GyurciAdminisztrátorÚgy emlékszem, hogy a fényképezőt és a tabletet úgy kötöttem össze, hogy a tablet már be volt kapcsolva, a fényképezőt meg utána kapcsoltam be. Ezután a tableten megjelent a fényképlista…
Biztos? Megnéznéd még egyszer? Köszi!
2014. augusztus. 12. kedd-08:59 #30692OldMikeFelhasználóSzia, megnéztem most, valóban így működik. A részletek korábbról nem maradtak meg, ezért leírom:
Az összekapcsolás után a fényképezőt bekapcsolva a tableten megjelennek a képtárak. Ezekből a bal felső az Importálás nevű, ahol már látszott a fényképezőn lévő kép (most éppen csak egy darab volt rajta). Ezt kiválasztottam, és a jobbra fent lévő Importálás feliratra kattintva rövid idő után kiírta, hogy az importálás sikeres volt. Ennyi.
(a fotómasina egy Nikon D5100)2014. augusztus. 12. kedd-09:40 #30693GyurciAdminisztrátorAz összekapcsolás után a fényképezőt bekapcsolva a tableten megjelennek a képtárak. Ezekből a bal felső az Importálás nevű, ahol már látszott a fényképezőn lévő kép (most éppen csak egy darab volt rajta). Ezt kiválasztottam, és a jobbra fent lévő Importálás feliratra kattintva rövid idő után kiírta, hogy az importálás sikeres volt (a fotómasina egy Nikon D5100)…
Szia, köszönöm hogy pontosan megnézted/leírtad!
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.