Prestigio Geovision 7777 tablet csatlakozás OTG kábellel

Kezdőlap Fórumok Prestigio Prestigio Geovision 7777 tablet csatlakozás OTG kábellel

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Milyen eszközöket csatlakoztathatunk az OTG kábelen keresztül?

Felhasználó

Nekem még csak 4napja van meg az eszköz de nagyon tetszik wifin is próbáltam böngésztem letöltöttem néhány alkalmazást is GooglePlay-ről Frissítve is van az enyémen már a 2013 Q4 Primo van.Most akarok rá tükröződés mentes fóliát venni mert nem szeretem ezt a fényes kijelzőt.OTG-n eddig csak pendrive-ot csatlakoztattam gyári hozzáadott OTG kábelen keresztül amin zenék meg videók,képek vannak tökéletesen működött még gondoltam,hogy billentyűzetet is érdemes volna kipróbálni.

Adminisztrátor

OTG-n eddig csak pendrive-ot csatlakoztattam gyári hozzáadott OTG kábelen keresztül amin zenék meg videók,képek vannak tökéletesen működött még gondoltam,hogy billentyűzetet is érdemes volna kipróbálni…

Szia, köszönjük! Hány GB-os a Pendrive?

Felhasználó

8GB volt.Holnap kipróbálom fényképezőm is rádugom (Panasonic DMC-FZ38)

Adminisztrátor

8GB volt.Holnap kipróbálom fényképezőm is rádugom (Panasonic DMC-FZ38)

Köszönjük szépen!

Felhasználó

Akkor most már itt írnék a fénykép letöltésről. Úgy emlékszem, hogy a fényképezőt és a tabletet úgy kötöttem össze, hogy a tablet már be volt kapcsolva, a fényképezőt meg utána kapcsoltam be. Ezután a tableten megjelent a fényképlista, és kiválasztottam a letöltendőket. Tehát a fényképező passzív volt, a tableten meg nem kellett telepíteni semmit. Viszont a tabletnek olyanja van, hogy a letöltött képekből négyet megjelenít a kezdőképernyőn. Ez engem eléggé zavart, lassította is a működést, ezért valahogy leirtottam onnan, de nem volt egyszerű.

Adminisztrátor

Úgy emlékszem, hogy a fényképezőt és a tabletet úgy kötöttem össze, hogy a tablet már be volt kapcsolva, a fényképezőt meg utána kapcsoltam be. Ezután a tableten megjelent a fényképlista…

Biztos? Megnéznéd még egyszer? Köszi!

Felhasználó

Szia, megnéztem most, valóban így működik. A részletek korábbról nem maradtak meg, ezért leírom:
    Az összekapcsolás után a fényképezőt bekapcsolva a tableten megjelennek a képtárak. Ezekből a bal felső az Importálás nevű, ahol már látszott a fényképezőn lévő kép (most éppen csak egy darab volt rajta). Ezt kiválasztottam, és a jobbra fent lévő Importálás feliratra kattintva rövid idő után kiírta, hogy az importálás sikeres volt. Ennyi.
    (a fotómasina egy Nikon D5100)

Adminisztrátor

Az összekapcsolás után a fényképezőt bekapcsolva a tableten megjelennek a képtárak. Ezekből a bal felső az Importálás nevű, ahol már látszott a fényképezőn lévő kép (most éppen csak egy darab volt rajta). Ezt kiválasztottam, és a jobbra fent lévő Importálás feliratra kattintva rövid idő után kiírta, hogy az importálás sikeres volt (a fotómasina egy Nikon D5100)…

Szia, köszönöm hogy pontosan megnézted/leírtad!
    Üdv:
    Gyurci

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás