SD kártyával új térkép

Kezdőlap Fórumok TomTom SD kártyával új térkép

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

TomTom Start 60 készülék, már mindent végigpróbáltam (vagy mégsem):

1. Szereztem 4GB-os és 8GB-os kártyát.
    2. Amikor beteszem a készülékbe, rögtön felajánlja a formázást, elfogadom, sikeren befejezi.

3. A MyConnect a készüléket megtalálja és látni, hogy a belső memória majdnem teli van, a kártya üres (logikus formázás után).
    4. De ennél többet nem tudok kezdeni vele, mert nem lehet böngészni se a belső, se a külső memóriát a MyConnect-el.
    5. Átrakom a kártyát számítógépbe, azt írja hogy tele van, 0 byte szabad. Megnézem, van rajta 2 rejtett fájl, ami minden helyet elfoglal a kártyán.
    6. Ha letörlöm a fájlokat és visszateszem a készülékbe, a MyConnect ugyanazt mutatja és tudja (üres kártya).
    7. Ha számítógépen rámásolom a friss térképet (2016-os, 2.7GB), majd visszateszem a készülékbe, akkor az rögtön azzal fogad, hogy formázni kell a kártyát. Visszamásolom a két rejtett fájlt, akkor a készülék szerint rendben van, nem kell formázni.
    Tehát hiába másolom fel a fájlokat, nem telepít róla, és le akarja formázni a készülék.

8. A számítógép nem ismeri fel a tomtom60-at, azaz nem jelenik meg a meghajtók közt, így nem tudom böngészni.
    9. Létrehoz egy hálózati eszközt, ami a 169.254.x.1 címen van, de ennyi…

10. a TomTom HOME nem látja a készüléket, hiába csatlakoztatom, nem veszi észre. Pedig ennek a programnak a menürendszere elég érdekesnek tűnik, de semmit nem lehet vele csinálni, amíg nincs csatlakoztatva.

Szóval csak annyit szeretnék, hogy a 2016-os térképemet had másoljam a készülékre. Akár SD kártyán keresztül, akár közvetlenül a belső memóriába.
    De hogyan????

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás