Segitség

Kezdőlap Fórumok Wayteq Segitség

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 67
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Ha valaki tudna segiteni !
    Van egy WayteQ x950BT HD készülékem amin IGO primot szeretnék futatni, a program indul is de a képernyőn ha valamire
    szeretnék nyomni egy fél centivel fölé kell ahoz hogy működjön. Felbontás hiba lenne? Hol lehet azt be állitani ?
    Előre is köszi !

Adminisztrátor

@nbarna76
    Szerintem, vidd vissza a boltba( a primot)) Ott biztosan segítenek megoldani a hibát garanciába. Ha nem boltba vetted, akkor…..
    Ez varez téma, amihez itt nem kapsz segítséget, de a Google a barátod.

Adminisztrátor

Sziasztok

Adott egy új wayteq x960bt sygic truck 8.30-as progival és egy RTA-3000 tmc vevővel.
    A vevőt nagy nehezen sikerült működésre bírni. Megtalálja a petőfit, a térképen zölden világít a tmc, de eseményt egyet sem mutat, és a Forgalom menüben is csak az opciók és a hangoló ikon aktív.
    Valakinek valami ötlete, hogy hogyan tovább?

Felhasználó

ötlet van persze.
    ki is van írva a Sygic honlapján:
    “Csak a szolgáltatást díjmentesen biztosító országokban érhető el, így Magyarországon nem.”

Adminisztrátor

pfff…
    (akkor kimegyek osztriába)

Felhasználó

ott jónak kell lennie.

Felhasználó

Hello.hát ez durva.Nekem jó a 960-ason minden.Javaslom a kalibrálás funkciót ha még nem próbáltad.Ha akkor sem jó akkor valami a szofttal lehet.Talán le kellene szedni és újra felrakni.Nem hiszem ,hogy készülékeddel van a baj.

Felhasználó

borati Mondta

Hello.hát ez durva.Nekem jó a 960-ason minden.Javaslom a kalibrálás funkciót ha még nem próbáltad.Ha akkor sem jó akkor valami a szofttal lehet.Talán le kellene szedni és újra felrakni.Nem hiszem ,hogy készülékeddel van a baj.

bocs ezt benéztem…

Felhasználó

Szia Gyurci,

Segítségedet szeretném kérni, remélem tudsz valami bíztatót mondani. Van egy Wayteq X960BT HD és egy Interphone F4-es motoros sisakbeszélő. Blutooth-on sikeresen párosítom az eszközöket, de ha bármit elindítok, akkor a hang a Wayteqből szól, nem pedig az Interphone hangszórójából. Kapcsolódásnál megjelenik egyéd szolgáltatásnál szürkén egy icon, de mikor rányomok, kiírja, hogy “failed to activate a2dp service”, pedig ha jól kutakodtam idáig, akkor nekem pont ez a szolgáltatás hiányzik. Válaszod előre is köszönöm.

Felhasználó

Üdv.

Vettem egy wayteq xtab 7x android sygic-kel ,mitől van az hogy hol talál jelet és megy ezerrel hol el dobja és gondolkodik ? néha nem az úton megyek hanem mellette ?
    vettem rá igó primót az meg nem tudja követni a sebességet késik és az is néha az út mellé tesz a képernyőn.
    tele van már a t… egy navont adtam vissza ezt kaptam cserébe mert az meg percekig nem talált jelet 3 db vittem vissza.

Adminisztrátor

Szia Gyurci,

Segítségedet szeretném kérni, remélem tudsz valami bíztatót mondani. Van egy Wayteq X960BT HD és egy Interphone F4-es motoros sisakbeszélő. Blutooth-on sikeresen párosítom az eszközöket, de ha bármit elindítok, akkor a hang a Wayteqből szól, nem pedig az Interphone hangszórójából…

Szia!

A Wayteq-ben a Bluetooth csak kihangosítóként tud funkcionálni, ezért nem fogod tudni a sisakszetten keresztül hallani a hangját. Az egyetlen megoldás (tudomásom szerint) az FM Transmitter funkcióval átadni a hangot egy rádióra, és annak a hangszóróján hallgatni. Persze ez motoron csak elég nehezen kivitelezhető.

Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

Üdv.

Vettem egy wayteq xtab 7x android sygic-kel, mitől van az hogy hol talál jelet és megy ezerrel hol el dobja és gondolkodik? néha nem az úton megyek hanem mellette ?

Az, hogy nem az úton mész a nem pontos GPS vevő hozadéka, ilyenkor akár az is előfordulhat, hogy egy másik utcában mutatja a helyzetedet? Nincsen fűthető (fémgőzölt) szélvédőd? Mert attól is lehet akár. Ha a mobilnet működik, akkor is ilyen rossz a helyzet? Nincs hozzá letölthető frissítés? Utána sem lett jó?

Üdv:
    Gyurci
    ui: a neten is csak egy felhasználói panaszt találtam a Wayteq saját fórumában. Végszükségben próbáld meg a gyári visszaállítást, de előtte készíts mentést!

Felhasználó

Köszönöm a gyors választ.
    pl: Kőbányai úton megyek és azt mutatja hogy a síneken megyek.

sima a szélvédő nem gőzölt ,akkor a simet kikapcsolom menet közben úgy próbálom ki. nincs azt írja a legfrissebb szoftver van rajta, sygic voucher only ennek kellene menet közben is net ??

Csak az a szomorú amíg volt egy media-tech gps-em nem volt semmi bajom,sem a nevesincs gps-el ,most vettem 2 márkásat is és gagyi az egész , bocsi de hát akkor mi értelme becsületesnek lenni ha ilyen sz… a készülékek. ???

Adminisztrátor

Köszönöm a gyors választ… Csak az a szomorú amíg volt egy media-tech gps-em nem volt semmi bajom,sem a nevesincs gps-el ,most vettem 2 márkásat is és gagyi az egész , bocsi de hát akkor mi értelme becsületesnek lenni ha ilyen sz… a készülékek. ???

Szívesen, és van értelme. Csak érdemes céleszközt venni, és ez pont nem az okostelefon és a tablet (bár lehet ezeket is navigációra használni, de inkább csak estelegesen). Bár lehet valami jó (nekem a Nokia Lumia 520 a Suziban az ülésre behajítva is navigál). Vidd vissza oda ahol vásároltad, mondd el hogy ez a bajod vele, vagy fáradj be vele az Elektrodokihoz. Lehet, hogy egy romfrissítés megoldja a GPS jel problémát.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm.

már írtam is nekik.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 67
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás