Segitség

Kezdőlap Fórumok Wayteq Segitség

7 bejegyzés megtekintése - 61-67 / 67
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

A TMC képességről szeretném a szakmai véleményedet kikérni, a 995-ös, illetve a 985-ös esetén. Mindkettőnél működik? Az eddigi 965-nél megelégedéssel használtam.

Szia Zotya!

Az Android esetében a különféle navigációs szoftverek biztosítanak online megoldásokat, míg az x985BT esetében az offline, és az online megoldás is működik: https://navigyurci.hu/2015/09/10/wayteq-x985bt-hagyomanyos-gps-a-wayteq-tol/

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!
    Az X985BT és a TMC viszonyáról idézet egy másik fórumról:

“Az x985 nem TMC képes. A gyári Wayteq TMC-vel sem működik. Nekem volt gyári RTA-3000 és Navgear is és az x980-nal sem működött az utóbbi. A Wayteq viszont jó volt hozzá. Én ezért tartottam meg az x980-at.
    A BT DUN-t meg azért is nem említi a specifikáció, mert ugyan képes rá, de sok készülékkel (általában az újabb okostelókkal) bizonytalan a működésre. Ezért nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy tudja.”

Felhasználó

Sziasztok,

Egy WaytekQ Xraidert használok motorozáshoz, találtam egy nagyon jól tervezhető térképet (kurviger.de), amiből exportálni tudom az útvonalat, gpx-be, de választhatok más formát is…
    Telepítettem a GPSbabelt, a mentett gpx-et nagyon jó átrakja mindenféle formátumba, de nekem egyik sem jó :(
    A navin az IGO primo fut.
    – készítettem egy útvonalat amit elmentettem
    – ide menti: I:\primo\save\profiles\01\routes
    – ebbe a formába: route001.dat

Sajnos nem tudom a GPSbabel átal használt IGO-s formokat használni, másolás után nem látja a navigáció.
    Értelem szerűen a konvetálás után a fenti forma szerint mentem el és másolom át az útvonalat…

Esetleg van ötlet, mit csinálok rosszul?

Előre is köszönöm.
    Chipses

Felhasználó

Üdv!
    Van egy Wayteq X980bt navim. Most sikerült szereznem hozzá egy Royaltek RTA-3000-es TMC antennát. Korábban már volt Wayteq navim, tmc antennával, minden klasszul működött. Most azonban rengeteg próbálkozás ellenére sem sikerül beállítanom. Valaki tudna segíteni? Köszönöm

Adminisztrátor

Van egy Wayteq X980bt navim. Most sikerült szereznem hozzá egy Royaltek RTA-3000-es TMC antennát. Korábban már volt Wayteq navim, tmc antennával, minden klasszul működött. Most azonban rengeteg próbálkozás ellenére sem sikerül beállítanom. Valaki tudna segíteni?

Szia Józsi!

Remélem ez hasznos lesz:
    http://archiv.navigyurci.hu/index.php?page=hir&az=541

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm, de nekem Primo-m van , azon nincs ilyen beállítási lehetőség.

Adminisztrátor

Köszönöm, de nekem Primo-m van , azon nincs ilyen beállítási lehetőség.

Próbáld ki ezt:

[tmc]
    port=”COM,1″
    baud=9600
    source=”royaltek”
    auto_tuning=1

7 bejegyzés megtekintése - 61-67 / 67
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás