Segitség
Címkézve: royalteq, tmc beállítása, tmc vevő, wayteq
- This topic has 66 hozzászólás, 21 résztvevő, and was last updated 7 years, 8 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. január. 16. szombat-08:41 #35153GyurciAdminisztrátor
A TMC képességről szeretném a szakmai véleményedet kikérni, a 995-ös, illetve a 985-ös esetén. Mindkettőnél működik? Az eddigi 965-nél megelégedéssel használtam.
Szia Zotya!
Az Android esetében a különféle navigációs szoftverek biztosítanak online megoldásokat, míg az x985BT esetében az offline, és az online megoldás is működik: https://navigyurci.hu/2015/09/10/wayteq-x985bt-hagyomanyos-gps-a-wayteq-tol/
Üdv,
Gyurci2016. január. 30. szombat-15:05 #35201DM43FelhasználóSziasztok!
Az X985BT és a TMC viszonyáról idézet egy másik fórumról:“Az x985 nem TMC képes. A gyári Wayteq TMC-vel sem működik. Nekem volt gyári RTA-3000 és Navgear is és az x980-nal sem működött az utóbbi. A Wayteq viszont jó volt hozzá. Én ezért tartottam meg az x980-at.
A BT DUN-t meg azért is nem említi a specifikáció, mert ugyan képes rá, de sok készülékkel (általában az újabb okostelókkal) bizonytalan a működésre. Ezért nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy tudja.”2016. augusztus. 6. szombat-22:52 #36190ChipsesFelhasználóSziasztok,
Egy WaytekQ Xraidert használok motorozáshoz, találtam egy nagyon jól tervezhető térképet (kurviger.de), amiből exportálni tudom az útvonalat, gpx-be, de választhatok más formát is…
Telepítettem a GPSbabelt, a mentett gpx-et nagyon jó átrakja mindenféle formátumba, de nekem egyik sem jó :(
A navin az IGO primo fut.
– készítettem egy útvonalat amit elmentettem
– ide menti: I:\primo\save\profiles\01\routes
– ebbe a formába: route001.datSajnos nem tudom a GPSbabel átal használt IGO-s formokat használni, másolás után nem látja a navigáció.
Értelem szerűen a konvetálás után a fenti forma szerint mentem el és másolom át az útvonalat…Esetleg van ötlet, mit csinálok rosszul?
Előre is köszönöm.
Chipses2017. március. 28. kedd-13:26 #37430sipoczjozsiFelhasználóÜdv!
Van egy Wayteq X980bt navim. Most sikerült szereznem hozzá egy Royaltek RTA-3000-es TMC antennát. Korábban már volt Wayteq navim, tmc antennával, minden klasszul működött. Most azonban rengeteg próbálkozás ellenére sem sikerül beállítanom. Valaki tudna segíteni? Köszönöm2017. március. 28. kedd-18:12 #37431GyurciAdminisztrátorVan egy Wayteq X980bt navim. Most sikerült szereznem hozzá egy Royaltek RTA-3000-es TMC antennát. Korábban már volt Wayteq navim, tmc antennával, minden klasszul működött. Most azonban rengeteg próbálkozás ellenére sem sikerül beállítanom. Valaki tudna segíteni?
Szia Józsi!
Remélem ez hasznos lesz:
http://archiv.navigyurci.hu/index.php?page=hir&az=541Üdv,
Gyurci2017. március. 28. kedd-19:35 #37432sipoczjozsiFelhasználóKöszönöm, de nekem Primo-m van , azon nincs ilyen beállítási lehetőség.
2017. március. 28. kedd-19:55 #37433GyurciAdminisztrátorKöszönöm, de nekem Primo-m van , azon nincs ilyen beállítási lehetőség.
Próbáld ki ezt:
[tmc]
port=”COM,1″
baud=9600
source=”royaltek”
auto_tuning=1 - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.