Segítséget kérek Mio S480 frissítéshez

Kezdőlap Fórumok Mio Segítséget kérek Mio S480 frissítéshez

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor
    Sziasztok! S.O.S. ! Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Azért írtam ide, mert ezt látom aktív fórumnak, valamint új is vagyok és végül is tomtom-om is van.. Vettem fél éve használtan egy tomtom készüléket. Nagyon jó gép, de frissíteni nem tudtam, senki nem vállalta. Ezért megvettem most a legújabb Mio S480-at, amit Gyurci is :) A problémám az, hogy miután elolvastam mindent, rájöttem, hogy ez a frissítés nem kis feladat. Nem vagyok profi számítógépes, nem szeretném elrontani. A munkám miatt sürgősen frissítenem kellene az új Mio-t, mert iszonyatosan alap. Nincs benne pl. útvonaltervezés (több pont megadásával). Nem lehet poi pontot menteni (ez a tomtom-ban benne volt). Érthetetlen, hogy miután bejelöltem, hogy kerülje ki a díjköteles utakat, de az autópályát nem (mert vannak ingyenes szakaszok) simán, minden figyelmeztetés nélkül felvitt Székesfehérvár után az M7-es autópályára, ami fizetős, ezért vennem is kellett matricát, utólag. Egész nap vezetek, patikákat látogatok, szükségem lenne az összes poi pontra (gyógyszertárak). Utána pedig jó lenne, ha képes lenne az eszköz úgy navigálni a gyógyszertárakhoz egymás után, ahogy a legrövidebb, leggyorsabb. Tudtok valakit, aki ezzel foglalkozik, megbízható, budapesti vagy veszprémi vagy székesfehérvári? Ha ma nem sikerül találnom valakit aki segítene, akkor vasárnap neki állok egyedül, de jobb lenne ha elvállalná egy szakember.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás