Sygic Voucher Navi
Kezdőlap › Fórumok › Mi lehet a baj? Kérdések és válaszok › Sygic Voucher Navi
Címkézve: her wego, hiba, nem indul, nincs internetkapcsolat, sygic voucher edition
- This topic has 7 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 7 years, 11 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. szeptember. 20. kedd-09:05 #36453LajosFelhasználó
Üdvözlök Mindenkit!
Vásároltam egy Wayteq x995-ös navigációt amihez jár a Sygic szoftvere egy darabig működött de most nem tudom használni,letöröltem újratelepítettem de indításkor azt írja nincs internetkapcsolat onnan nem tudok tovább lépni.Feltelepítettem a Here WeGo-t de az sem működik a navigáció nem indítható el próbálja később üzenettel áll.Köszönettel veszek minden segítséget.A Play áruházból töltöttem le a programokat az okozhatja hogy indításkor elfordulnak a képernyőn mintha mobiltelefon lenne?2016. szeptember. 20. kedd-11:28 #36459GyurciAdminisztrátorVásároltam egy Wayteq x995-ös navigációt amihez jár a Sygic szoftvere egy darabig működött de most nem tudom használni, letöröltem újratelepítettem de indításkor azt írja nincs internetkapcsolat onnan nem tudok tovább lépni.
Feltelepítettem a Here WeGo-t de az sem működik a navigáció nem indítható el próbálja később üzenettel áll. Köszönettel veszek minden segítséget. A Play áruházból töltöttem le a programokat az okozhatja hogy indításkor elfordulnak a képernyőn mintha mobiltelefon lenne?
Kedves Lajos!
A Sygic-kal kapcsolatos hozzászólásod ismert hiba, a megoldás itt található:
https://navigyurci.hu/2016/01/11/a-wayteq-x995-sygic-vaucher-edition-aktivalasa/Amennyiben ez nem oldja meg a problémát, akkor a cikk alsó részén bekezdés kiemelt rész lép életbe.
A Here WeGo-val kapcsolatos hibát nem tapasztaltam, nálam működik. Az elfordulás nem lehet probléma, nálam is elfordul. A használni kívánt térkép le van töltve a készülékre? Ha nem, akkor csatlakozva vagy az internethez?
Üdv,
Gyurci2016. szeptember. 22. csütörtök-11:19 #36486LajosFelhasználóKöszönöm a választ a Sygic probléma megoldódott,a Here WeGo továbbra is írja hogy nem lehet elindítani a navigációt próbálja később.Érdekes bármelyik navi programot telepítettem rá a Sygicen kívül egy sem működik nem talál műholdat.Pl. IGO.
2016. szeptember. 23. péntek-07:25 #36489GyurciAdminisztrátorSzívesen! Ez tényleg érdekes. Mindenből a legfrissebb van fent (szoftver, navigációs szoftver)?
2016. szeptember. 24. szombat-12:40 #36492LajosFelhasználóÜdvözletem!
Köszönöm a segítséget,frissítettem a Here programot és jó lett működik.Ez a navigáció csak a GPS rendszert ismeri ?2016. szeptember. 26. hétfő-10:11 #36516GyurciAdminisztrátorEz a navigáció csak a GPS rendszert ismeri ?
Nagyon szívesen! Ezt a kérdést nem értem, mi az hogy csak a GPS rendszert ismeri?
2016. szeptember. 26. hétfő-14:28 #36518LajosFelhasználóArra gondolok konkrétan hogy a Glonass és Beidou rendszerekkel nem tud kommunikálni.
2016. szeptember. 26. hétfő-15:55 #36519GyurciAdminisztrátorArra gondolok konkrétan hogy a Glonass és Beidou rendszerekkel nem tud kommunikálni.
Ez nem csak szoftver, hanem a hardver kérdése is. Van némely Garmin készülékben, az újabb Nokia okostelefonokban is (Sony, iPhone 4S, Galaxy Note), és mintha a Be-On-Road (Aponia Software) biztosan tudná a GLONASS-t használni. Baidu-t használó készülékről/szoftverről egyáltalán nem hallottam.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.