Sygic Voucher Navi

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdvözlök Mindenkit!
    Vásároltam egy Wayteq x995-ös navigációt amihez jár a Sygic szoftvere egy darabig működött de most nem tudom használni,letöröltem újratelepítettem de indításkor azt írja nincs internetkapcsolat onnan nem tudok tovább lépni.Feltelepítettem a Here WeGo-t de az sem működik a navigáció nem indítható el próbálja később üzenettel áll.Köszönettel veszek minden segítséget.A Play áruházból töltöttem le a programokat az okozhatja hogy indításkor elfordulnak a képernyőn mintha mobiltelefon lenne?

Adminisztrátor

Vásároltam egy Wayteq x995-ös navigációt amihez jár a Sygic szoftvere egy darabig működött de most nem tudom használni, letöröltem újratelepítettem de indításkor azt írja nincs internetkapcsolat onnan nem tudok tovább lépni.

Feltelepítettem a Here WeGo-t de az sem működik a navigáció nem indítható el próbálja később üzenettel áll. Köszönettel veszek minden segítséget. A Play áruházból töltöttem le a programokat az okozhatja hogy indításkor elfordulnak a képernyőn mintha mobiltelefon lenne?

Kedves Lajos!

A Sygic-kal kapcsolatos hozzászólásod ismert hiba, a megoldás itt található:
    https://navigyurci.hu/2016/01/11/a-wayteq-x995-sygic-vaucher-edition-aktivalasa/

Amennyiben ez nem oldja meg a problémát, akkor a cikk alsó részén bekezdés kiemelt rész lép életbe.

A Here WeGo-val kapcsolatos hibát nem tapasztaltam, nálam működik. Az elfordulás nem lehet probléma, nálam is elfordul. A használni kívánt térkép le van töltve a készülékre? Ha nem, akkor csatlakozva vagy az internethez?

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm a választ a Sygic probléma megoldódott,a Here WeGo továbbra is írja hogy nem lehet elindítani a navigációt próbálja később.Érdekes bármelyik navi programot telepítettem rá a Sygicen kívül egy sem működik nem talál műholdat.Pl. IGO.

Adminisztrátor

Szívesen! Ez tényleg érdekes. Mindenből a legfrissebb van fent (szoftver, navigációs szoftver)?

Felhasználó

Üdvözletem!
    Köszönöm a segítséget,frissítettem a Here programot és jó lett működik.Ez a navigáció csak a GPS rendszert ismeri ?

Adminisztrátor

Ez a navigáció csak a GPS rendszert ismeri ?

Nagyon szívesen! Ezt a kérdést nem értem, mi az hogy csak a GPS rendszert ismeri?

Felhasználó

Arra gondolok konkrétan hogy a Glonass és Beidou rendszerekkel nem tud kommunikálni.

Adminisztrátor

Arra gondolok konkrétan hogy a Glonass és Beidou rendszerekkel nem tud kommunikálni.

Ez nem csak szoftver, hanem a hardver kérdése is. Van némely Garmin készülékben, az újabb Nokia okostelefonokban is (Sony, iPhone 4S, Galaxy Note), és mintha a Be-On-Road (Aponia Software) biztosan tudná a GLONASS-t használni. Baidu-t használó készülékről/szoftverről egyáltalán nem hallottam.

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás