Tanácsot kérek
Kezdőlap › Fórumok › Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? › Tanácsot kérek
Címkézve: élettartam frissítés, navon, regisztráció
- This topic has 363 hozzászólás, 70 résztvevő, and was last updated 5 years, 6 months telt el by
Bandy.
- SzerzőBejegyzés
- 2019. február. 27. szerda-07:57 #38653
Gyurci
AdminisztrátorÉs ez azt is jelenti, hogy mostantól, ha frissül a térkép, akkor azzal egyidejűleg a magyar hang ott is megszűnik?
Szia!
A magyar hang nem, de én is úgy látom, hogy a MyDrive Connect megint csak angolul kommunikál. :(
Üdv,
Gyurci2019. március. 9. szombat-10:55 #38691Becker
FelhasználóSzia! Van egy tomtom go 5000 navim és szeretnék bele venni egy 32 gb memória kártyát. Melyik márkát érdemes venni? Csak azért kérdezem mert volt itthon egy 1 gb micro kártya de azt nem ismerte föl.Annyi van ráírva hogy made in korea.
2019. március. 27. szerda-00:37 #38709Malibu
FelhasználóSzia Gyurci!
Bocs, hogy zavarlak, de egy kis segítségre volna szükségem.
Frissítettem a mydrive connectet, és már nem magyar nyelven van, hanem angol. Mi lehet az oka, van erre valamilyen megoldás?
Előre is köszi a segítséget!2019. április. 2. kedd-13:51 #38726Gyurci
AdminisztrátorBocs, hogy zavarlak, de egy kis segítségre volna szükségem. Frissítettem a mydrive connectet, és már nem magyar nyelven van, hanem angol. Mi lehet az oka, van erre valamilyen megoldás? Előre is köszi a segítséget!
Szia,
jelenleg nem tudok. Viszont hamarosan csinálok egy leírást és az alapján talán könnyebb lesz használnod a programot.
Üdvözlettel,
Gyurci2019. június. 18. kedd-21:08 #38808Bandy
FelhasználóSzia Gyurci! Az alábbi kérdésem lenne. Kaptam (anyuméktól) egy Navon PNA A500 GPS-t, hogy segítsek lefrissíteni. Valami oknál fogva a rendszer (Naviextras) nem engedi. A rendszert lefrissítette, azonban a térképeket nem engedi. A dobozon élettartam frissítésű matrica van, és a számlán is ez szerepel. Hol hibázok? Köszi
2019. június. 19. szerda-13:59 #38810Gyurci
AdminisztrátorSzia Gyurci! Az alábbi kérdésem lenne. Kaptam (anyuméktól) egy Navon PNA A500 GPS-t, hogy segítsek lefrissíteni. Valami oknál fogva a rendszer (Naviextras) nem engedi. A rendszert lefrissítette, azonban a térképeket nem engedi. A dobozon élettartam frissítésű matrica van, és a számlán is ez szerepel. Hol hibázok? Köszi
Szia Bandy!
Köszönöm a kérdést, lehet hogy megér egy hosszabb történetet is. A lényeg belőle ez (elvileg az útmutató minden élettartam frissítéssel rendelkező készülék dobozában megtalálható).
———-
“A Navon készülékeket regisztrálni kell az élettartam frissítésért. A regisztrációt a gyártó honlapján teheti meg , a http://www.smartnavon.eu címen a navigáció / regisztráció menü alatt.Hogyan és ki regisztrálhat az élettartam frissítésért?
– A termék első vásárlóját/használóját illeti meg
– A vásárlást igazoló adatokat fel kell tölteni a gyártó honlapjára
– A regisztáció végén a regisztrált személy kap egy Élettartam Frissítés Igazolást, amely az összes frissítés letöltésére feljogosítja
– Minden egyes regisztráció külön elbíráláson esik át- ahol a Navon fenntartja a jogot a regisztráció elutasítására
– A terméket a vásárlástól számított 60 naptári napon belül regisztrálni kell
– Érvényes elektronikus levelezési címmel (e-mail) kell rendelkezni az aktiváláshoz
– Regisztrálást követően a Navon részletes útmutatót tartalmazó e-mailt küldTovábbi információért látogasson el a http://www.smartnavon.eu weboldalra. A pontos link a:
http://www.smartnavon.eu/registration/?lang=hu
———-Amúgy ez ÁLTALÁBAN nagyon egyszerű, ebben a talán a GArmin jár élen. Amikor felismeri a szoftver, akkor a gyári szám szerinti frissítést AUTOMATIKUSAN rendeli hozzá…
Üdvözlettel,
Gyurci2019. június. 20. csütörtök-21:44 #38813Bandy
FelhasználóKedves Gyurci!
Tulajdonképpen a regisztrációt időben megtettük, és egyszer már engedett is frissíteni (mármint a térképet is), de most megmakacsolta magát…
A szoftvert engedte, és ugyan kiírta, hogy van térképfrissítési lehetőség is, azonban nem tudok semmire rákattintani.
Ha a saját navim új térképét felteszem, a navigációs program nem indul el (pedig néz-azonos Hungary.fbl fájlt raktam rá) ha visszateszem a régit azzal megy. Melyik fájlt kell még felülírnom ahhoz, hogy elfogadja?
Az újra regisztrálás – másik e-mail címről – (60 napon belüli dátummal) megoldja-e a problémát, vagy a navi IP címét azonosítja és elutasításra kerül? Esetleg ha az fbl. fájt azzal a dátummal másolom fel, ami a régi volt? Vagy figyeli a terjedelmet is?Köszönettel:
Bandy2019. június. 20. csütörtök-22:12 #38814Bandy
FelhasználóTudok itt esetleg képet csatolni, (a jobb érthetőség érdekében)
Köszönettel2019. június. 21. péntek-10:04 #38817Gyurci
AdminisztrátorTulajdonképpen a regisztrációt időben megtettük, és egyszer már engedett is frissíteni (mármint a térképet is), de most megmakacsolta magát…,A szoftvert engedte, és ugyan kiírta, hogy van térképfrissítési lehetőség is, azonban nem tudok semmire rákattintani.
Ha a saját navim új térképét felteszem, a navigációs program nem indul el (pedig néz-azonos Hungary.fbl fájlt raktam rá) ha visszateszem a régit azzal megy. Melyik fájlt kell még felülírnom ahhoz, hogy elfogadja? Az újra regisztrálás – másik e-mail címről – (60 napon belüli dátummal) megoldja-e a problémát, vagy a navi IP címét azonosítja és elutasításra kerül? Esetleg ha az fbl. fájt azzal a dátummal másolom fel, ami a régi volt? Vagy figyeli a terjedelmet is?Kedves Bandy,
https://navigyurci.hu/bandy01/
https://navigyurci.hu/bandy01_02/a képeket képfeltöltőre tudod feltenni, és a linket bekopizni ide. A nekem kép alapján adódik a kérdés, ugye frissíteni a Naviextras Toolboxon keresztül próbáltad, mert a képen a naviextras.com oldal látszik, ami két különböző dolog. A másik készülékedről hiába másolod át az fbl fájlt, annak a licence nem lesz jó erre a készülékre, ezért nem működik.
Kérlek tegyél fel
Üdvözlettel,
Gyurci- A hozzászólás módosításra került: 5 years, 7 months telt el-
Gyurci. Indok: képek feltöltése
2019. június. 23. vasárnap-12:04 #38819Bandy
Felhasználó2019. június. 23. vasárnap-12:06 #388202019. június. 23. vasárnap-13:05 #38821Bandy
FelhasználóKitaláltam!!!!
Két hét múlva jár le az egy éves jótállás. Visszaküldöm, hogy nem tudja az ígért szolgáltatást…
Vagy más ötlet?2019. június. 24. hétfő-16:28 #38822Bandy
FelhasználóSzia Gyurci!
Újabb fejlemény. Anyumék találtak egy megyei “szakszervíz”-t. Annak kiváló munkatársa lefrissítette egy újabb regisztráció után a GPS-t. Adott továbbá egy regisztrációs kódot nekik, de azt mondta, hogy ez csak három évig jó…. Ennyit az élettartam fissítésről…
Lehet, hogy tényleg csak három az élet? :)
2019. július. 8. hétfő-11:17 #38825Gyurci
AdminisztrátorLehet, hogy tényleg csak három az élet? :)
Szia, elnézést a kései válaszért, de közbejött ez-az…
Határozottan elképzelhető.Üdv,
Gyurci2019. július. 21. vasárnap-08:35 #38827DM43
FelhasználóSziasztok!
A Navon A500 élettartam frissítésével kapcsolatban a következőt találtam:A készüléken található liszensz élettartama 3 év, így 3 évig kap frissítést a készülék, amely elteltével újabb liszensz igényelhető (díjmentesen) a készülék sorozatszáma alapján. 3 év elteltével liszensz igényléssel kérjük keresse a Navon ügyfélszolgálatát.
- A hozzászólás módosításra került: 5 years, 7 months telt el-
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.