tom tom navi

Kezdőlap Fórumok TomTom tom tom navi

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 99
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Bocsi hogy ilyen értetlen vagyok,mert ugye a csatlakoztatott okostelefon Bluetooth Tethering szolgáltatásának segítségével érhetik el a Traffic Live szolgáltatást ezt értem. De a sim kártyás verziót azt nem nagyon vágom hogy ha utazok ugye GPS keresztül veszi a jelet a navi. De sim kártyának mi a szerepe van? Akkor az egy internet kártya és ha igen az hogy csatlakozik a serverzez? Na ezt nem vágom.

Kedves Róbert!

Javasolom, hogy olvasd el az oldalon az idevágó cikkeket. Ha még utána is marad kérdésed írj!
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Hát nem sokat segítettél mivel már elolvasgattam és ezért merülnek fel ezek a kérdések. Nem vagyok ebben a témában egy nagy guru mint láthatod,de engem csak egy valami érdekel amit linket küldtem youtobe hogy a illetőnek GO 6000 van szintén sim kártyás és ami 1.1.5 éve készült a felvétel csak Ausztriától kifelé működött LIVE TRAFFIC. Az nálunk is ugyan úgy működik már? És nem az RDS TMC re gondolok.

Adminisztrátor

Szia Hát nem sokat segítettél mivel már elolvasgattam és ezért merülnek fel ezek a kérdések. Nem vagyok ebben a témában egy nagy guru mint láthatod,de engem csak egy valami érdekel amit linket küldtem youtobe hogy a illetőnek GO 6000 van szintén sim kártyás és ami 1.1.5 éve készült a felvétel csak Ausztriától kifelé működött LIVE TRAFFIC. Az nálunk is ugyan úgy működik már? És nem az RDS TMC re gondolok.

Szerintem pedig nem olvasol, csak kérdezel:
    https://navigyurci.hu/2015/04/13/tomtom-live-traffic-mi-kell-hozza/

Nagyon szívesen válaszolok azokra a kérdésekre, amelyek a navigyurci.hu-n megjelent cikkekből kimaradtak. De elolvasni őket neked kell. Vagy nézhetsz helyette több éves Youtube videókat is.

Felhasználó

Szia! köszi a türelmedet. Felhívtam a navigacioshop.hu/ és lehet hogy egy hónapot is kell várnom rá ha megrendelem mert egyenlőre nincs a GO 5000.Kicsit elkeserít mert a honlapon nincs ki írva. Most nem tudom hogy megrendeljem és várjak vagy mit csináljak.

Adminisztrátor

Szia! köszi a türelmedet. Felhívtam a navigacioshop.hu/ és lehet hogy egy hónapot is kell várnom rá ha megrendelem mert egyenlőre nincs a GO 5000.Kicsit elkeserít mert a honlapon nincs ki írva. Most nem tudom hogy megrendeljem és várjak vagy mit csináljak.

Szívesen! Az egy hónap az viccesen sok, bár szerintem lehet hogy megéri várni rá… Esetleg vehetsz egy olyan verziót, amibe nincs beépítve a SIM kártya hanem okostelefonnal tudsz csatlakozni hozzá. Pl, egy ilyet:
    https://navigyurci.hu/2014/04/18/tomtom-go-500-navigalni-kivalo/

https://navigyurci.hu/2014/04/18/tomtom-go-500-navigalni-kivalo/agy használtan:
    http://www.jofogas.hu/budapest/Olcsositas_Tomtom_GO_500_elado_25224937.htm?ma=1

Felhasználó

Szia!Köszi de használtat nem akarok,de már eldöntöttem hogy a GO 5000 lesz.

Adminisztrátor

Szia!Köszi de használtat nem akarok,de már eldöntöttem hogy a GO 5000 lesz.

Szerintem jó választás.

Felhasználó

Köszi segítséged!
    Útmutatásod alapján megtaláltam az eddig – előlem – bujkáló információt. A térkép lejárt…
    Azt hiszem, hogy 15ezer körül nem éri meg a frissítést megvenni. Hosszú távon nem lenne jövedelmező számomra. Milyen win alapú navit tudnál ajánlani helyette ( Jó lenne ugyanebben az árkategóriában találni) amelyikbe kártyán beteszem a meglévő IGO8-amat, és amihez sokkal könnyebb térképfrissítést szerezni….

Adminisztrátor

Útmutatásod alapján megtaláltam az eddig – előlem – bujkáló információt. A térkép lejárt… Azt hiszem, hogy 15 ezer körül nem éri meg a frissítést megvenni. Hosszú távon nem lenne jövedelmező számomra. Milyen win alapú navit tudnál ajánlani helyette (Jó lenne ugyanebben az árkategóriában találni) amelyikbe kártyán beteszem a meglévő IGO8-amat, és amihez sokkal könnyebb térképfrissítést szerezni…

Szia Win alapú használható navit, csak a Beckert tudnám mondani, ám én mégis egy ugyanilyen Start 25-öt javasolnék, élettartam frissítéssel. Az olyan 40 – 45 ezer forint körül elérhető, és később nincs több gondod a frissítésekkel.

Üdv,
    Gyurci
    ui: a szerzős térképfrissítéseket, személy szerint nem támogatom.

Felhasználó

Szia! És arról lehet tudni valamit hogy nálunk mikortól várható az online keresés és hogy úgy működjön mint Ausztriától kifelé. Vagy ez a Live Traffic miben különbözik,gyorsabb volna a másik.

Adminisztrátor

És arról lehet tudni valamit hogy nálunk mikortól várható az online keresés és hogy úgy működjön mint Ausztriától kifelé. Vagy ez a Live Traffic miben különbözik,gyorsabb volna a másik.

Szia! A TomTom Places magyarországi bevezetéséről semmilyen hír nincsen, a TomTom Live Traffic pedig gyorsabb, és pontosabb mint az RDS-s társa.

Felhasználó

Köszi.

Felhasználó

Kedves Gyurci

Nőként és hozzá nem értőként a tanácsodat kérném. Férjemnek GPS-t szeretnék venni, Tomtom-ra gondoltam, ami fontos, hogy élettartam frissítésű és teljes Európa térkép legyen benne. Melyiket tanácsolnád jó szívvel? Ha már itt tartok, elmagyaráznád, hogy mi a különbség a Start és a Via sorozat között? Köszönöm előre is.

Felhasználó

Szia! A GO 5000 tudom tölteni egy Sony Xperia E1 mobiltelefon usb töltőjével 220 voltról? http://baggout.com/product/ORIGINAL-Sony-XPERIA-Charger-AND-Micro-USB-Data-Cable-FOR-XPERIA-HTC/989885

Felhasználó

Szia! Tudom tölteni a GO 5000 egy Sony Xperia E1 mobiltelefon usb töltőjével 220-ról. Nem lehet baja?

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 99
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás