tom tom navi
Címkézve: install, speedcams, telepítés sd kártyára, tomtom, tomtom for android, útvonal terv
- This topic has 98 hozzászólás, 15 résztvevő, and was last updated 9 years, 9 months telt el by
Becker.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. július. 2. csütörtök-21:58 #34025
Therminator
FelhasználóIgen , de nekem úgy tünik a térkép a számítógépen van a térkép és nem tudom visszatenni a GPS-re . Valami oldal címét adtad meg és azon volt , hogy mit kell csinálnom .PL. ny<omjam hosszan a bekapcsoló gombot ,meg ilyesmi . Ja most látom adtál egy címet ,megpróbálom .
2015. július. 2. csütörtök-22:03 #34027Therminator
FelhasználóLáttam is a térképemet ,de nem tudtam visszatenni ,mert ahogy beindítottaM A gps-t eltünt .
2015. július. 2. csütörtök-22:11 #34028Therminator
FelhasználóMindíg azt írja ,hogy megszakadt a frissítés
2015. július. 2. csütörtök-22:43 #34029Therminator
FelhasználóVégigcsináltam ,de megint leszakadt .Azt írta ” megszakadt a frissítés ” . Ismerös akkor is csináltuk , de ezután találtál egy beállítást és az lett a jó . A fenyöbe ,hogy nem mentettem el .
2015. július. 3. péntek-06:54 #34031Gyurci
AdminisztrátorA fenyöbe ,hogy nem mentettem el.
:(
2015. július. 3. péntek-12:06 #34039gaba70
FelhasználóSzia!
A 8 GB-ba a teljes Európa térkép is elfér. Ha még három napon belül vagy, akkor vidd vissza, ha nem akkor pedig add le garanciális javításra.
Üdv,
GyurciVisszavittem a Mediába. Srác rádugta a gépre, beléptem a fiókomba.Azt írta hogy naprakész, de csak valami 1.4GB volt foglalt a memóriában. Tegyük fel újra. 45 perc alatt simán felment, azóta is gond nélkül működik. Csak azt nem értem,itthon miért nem sikerült.Legalább tízszer próbálkoztam vele. Lehet hogy a gépemmel van valami probléma? Attól félek hogy a következő térképfrissítésnél megint ezt fogja csinálni.
2015. július. 3. péntek-12:39 #34040Gyurci
AdminisztrátorVisszavittem a Mediába. Srác rádugta a gépre, beléptem a fiókomba.Azt írta hogy naprakész, de csak valami 1.4GB volt foglalt a memóriában. Tegyük fel újra. 45 perc alatt simán felment, azóta is gond nélkül működik. Csak azt nem értem,itthon miért nem sikerült.Legalább tízszer próbálkoztam vele. Lehet hogy a gépemmel van valami probléma? Attól félek hogy a következő térképfrissítésnél megint ezt fogja csinálni.
Szia!
Sajnos látatlanban nehéz erre válaszolni. Amit leírtál a hibaleírásban, az teljesen korrekt, de semmilyen kapaszkodó nincs benne. Talán megszakadt a frissítés, és pont a licence esetében hibát okozott? Ez lehet, de nem egymás után többször. Vagy egy olyan térképcsomag volt fent a szerveren, ami nem tartalmazott licence fájlt? Ez elég utópisztikusan hangzik. Esetleg lehet a vírusirtó, ami egy meghatározott fájlt minden alkalommal megfogott, és anélkül nem működik a térkép?
Ez mind lehetséges, de inkább mégsem. Egyszóval bármennyire is szeretnék, nem tudok hihető magyarázatot adni a problémádra. :( Legközelebb próbáld meg egy másik gépről frissíteni, lehet hogy az segít (ha vírusirtó vagy szoftveres probléma).
Üdv,
Gyurci2015. július. 3. péntek-14:15 #34041Pali
FelhasználóKedves Gyurci!
az új start 50 készüléket tegnap frissítettem
15.301 prg verzió és a
európa v950.6565(05/2015) térkép került rá
sd kártya nincs benne
Mit kell tenni, hogy az új 951-es térkép kerüljön rá?
A másik kérdés:
Miként lehet megnézni a megtervezett útvonal menti benzinkutakat és pihenőhelyeket?
Indulás előtt csak az út elején lévőket mutatja.
Válaszodat előre is köszönöm.2015. július. 3. péntek-15:11 #34042Therminator
FelhasználóKedves Gyurci , nem tudom visszanézni a 2015 1 . 27-28…i levelezésünket , ott van valahol a megoldás kulcsa . Therminator keresövel csak két levél jön be , a többit nem találom .
2015. július. 3. péntek-16:03 #34043Gyurci
AdminisztrátorKedves Gyurci , nem tudom visszanézni a 2015 1 . 27-28…i levelezésünket , ott van valahol a megoldás kulcsa . Therminator keresövel csak két levél jön be , a többit nem találom.
“Gyurcikám KÖSZÖNÖM SZÉPEN , SIKERÜLT , ez segített
“https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10123/locale/hu_HU”
Utána még mindíg nem volt térképem ,viszont a MY TomTom -nál megjelent a térkép (5993mb), letöltöttem és szépen végíg ment , utána megjelent a trafipax , azt is letöltöttem és most megy . Köszönöm Istvánnak is a segítséget ,önbizalmat adott ,hogy nem csak velem történik ez . Ha Sopron felé jársz vendégem vagy pár sörre.
:)))
2015. július. 3. péntek-17:33 #34044Gyurci
Adminisztrátoraz új start 50 készüléket tegnap frissítettem a 15.301 prg verzió és a európa v950.6565(05/2015) térkép került rá,
sd kártya nincs benne. Mit kell tenni, hogy az új 951-es térkép kerüljön rá?A másik kérdés: Miként lehet megnézni a megtervezett útvonal menti benzinkutakat és pihenőhelyeket?Indulás előtt csak az út elején lévőket mutatja.
Szia!
Az első kérdésedre a válasz: amíg a MyDrive fel nem ajánlja, sehogy (amúgy szerintem az új Start sorozathoz a v950 jár, Május 25.-e óta):
https://navigyurci.hu/2015/05/20/megjelent-a-tomtom-uj-v950-es-terkepe/
A második kérdésedre a válasz: “keresés”/”útvonal mentén” (a keresőszó a “benzinkút” illetve a “pihenőhely”).
Üdv,
Gyurci2015. július. 4. szombat-22:19 #34048Therminator
FelhasználóGyurcikám , megint köszönöm szépen a segítségedet , nagyon rendes vagy ! A hiba szerencsére kiderült :::::: A gépem csatlakozója rossz , erre úgy jöttem rá , hogy megcseréltem a vezetéket és a net. nem ment . A Wifi jel is kevés volt , zsinóros csatlakozással sikerült visszatelepítenem a térképet . Még egyszer köszönöm szépen a jóindulatú segítségedet . Üdv Thermi …
2015. július. 5. vasárnap-07:30 #34049Gyurci
AdminisztrátorGyurcikám , megint köszönöm szépen a segítségedet , nagyon rendes vagy ! A hiba szerencsére kiderült :::::: A gépem csatlakozója rossz , erre úgy jöttem rá , hogy megcseréltem a vezetéket és a net. nem ment . A Wifi jel is kevés volt , zsinóros csatlakozással sikerült visszatelepítenem a térképet . Még egyszer köszönöm szépen a jóindulatú segítségedet
Nagyon szívesen!
Üdv,
Gyurci2015. július. 8. szerda-18:37 #34076tom tom
FelhasználóSzia!
Kb egy hete kérdeztelek egy Tom Tom-os problémával (34010), és ígértem, hogy megírom a fejleményeket. Bevittem a Teréz krt 7. számú szervizbe, hogy valószínű kijelzőcsere kellene, másnap telefonáltak, hogy nem javítható és nem az a baj, hanem a processzor ment tönkre, alkatrészként még fel tudnák használni, kaptam érte 4e Ft-ot.
Ők is azt mondták, egy külön GPS talán jobb mint egy okos tel. erre a célra is.
Az én készülékem meghibásodása ellenére azt mondták a Tom Tom-ok azért jó készülékek, nem volt szerencsém.Esetleg még a Garminok.
Nekem igazából Magyarország és Horvátország navigálásához kell, és nem használom még heti rendszerességgel sem, az nagyon jó volt a régi készülékemnél, hogy tévesztés esetén egyből újratervezett.
Olyat szeretnék venni, ami bővíthető kártyás illetve örökös frissítésű, de az ár se legyen túl magas. A kinézettek Tom Tom Start 25M, vagy Garmin 54LM. Szeretném megkérdezni mi a véleményed, ezek közül inkább melyik, vagy amihez nekem kell esetleg lehetnek más jelöltek is?Üdvözlettel
István2015. július. 9. csütörtök-06:24 #34077Gyurci
AdminisztrátorKb egy hete kérdeztelek egy Tom Tom-os problémával (34010), és ígértem, hogy megírom a fejleményeket. Bevittem a Teréz krt 7. számú szervizbe, hogy valószínű kijelzőcsere kellene, másnap telefonáltak, hogy nem javítható és nem az a baj, hanem a processzor ment tönkre, alkatrészként még fel tudnák használni, kaptam érte 4e Ft-ot.
Ők is azt mondták, egy külön GPS talán jobb mint egy okos tel. erre a célra is.
Az én készülékem meghibásodása ellenére azt mondták a Tom Tom-ok azért jó készülékek, nem volt szerencsém.Esetleg még a Garminok.
Nekem igazából Magyarország és Horvátország navigálásához kell, és nem használom még heti rendszerességgel sem, az nagyon jó volt a régi készülékemnél, hogy tévesztés esetén egyből újratervezett. Olyat szeretnék venni, ami bővíthető kártyás illetve örökös frissítésű, de az ár se legyen túl magas. A kinézettek Tom Tom Start 25M, vagy Garmin 54LM. Szeretném megkérdezni mi a véleményed, ezek közül inkább melyik, vagy amihez nekem kell esetleg lehetnek más jelöltek is?Szia István!
Mindkét készülék jó, de az útvonaltervezése miatt, mégis inkább a TomTom Start 25M-et ajánlanám. Nagy előny az is, hogy a későbbiekben igény esetén TMC vevővel bővíthető.
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.