tom tom navi

Kezdőlap Fórumok TomTom tom tom navi

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 99
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Igen , de nekem úgy tünik a térkép a számítógépen van a térkép és nem tudom visszatenni a GPS-re . Valami oldal címét adtad meg és azon volt , hogy mit kell csinálnom .PL. ny<omjam hosszan a bekapcsoló gombot ,meg ilyesmi . Ja most látom adtál egy címet ,megpróbálom .

Felhasználó

Láttam is a térképemet ,de nem tudtam visszatenni ,mert ahogy beindítottaM A gps-t eltünt .

Felhasználó

Mindíg azt írja ,hogy megszakadt a frissítés

Felhasználó

Végigcsináltam ,de megint leszakadt .Azt írta ” megszakadt a frissítés ” . Ismerös akkor is csináltuk , de ezután találtál egy beállítást és az lett a jó . A fenyöbe ,hogy nem mentettem el .

Adminisztrátor

A fenyöbe ,hogy nem mentettem el.

:(

Felhasználó

Szia!

A 8 GB-ba a teljes Európa térkép is elfér. Ha még három napon belül vagy, akkor vidd vissza, ha nem akkor pedig add le garanciális javításra.

Üdv,
    Gyurci

Visszavittem a Mediába. Srác rádugta a gépre, beléptem a fiókomba.Azt írta hogy naprakész, de csak valami 1.4GB volt foglalt a memóriában. Tegyük fel újra. 45 perc alatt simán felment, azóta is gond nélkül működik. Csak azt nem értem,itthon miért nem sikerült.Legalább tízszer próbálkoztam vele. Lehet hogy a gépemmel van valami probléma? Attól félek hogy a következő térképfrissítésnél megint ezt fogja csinálni.

Adminisztrátor

Visszavittem a Mediába. Srác rádugta a gépre, beléptem a fiókomba.Azt írta hogy naprakész, de csak valami 1.4GB volt foglalt a memóriában. Tegyük fel újra. 45 perc alatt simán felment, azóta is gond nélkül működik. Csak azt nem értem,itthon miért nem sikerült.Legalább tízszer próbálkoztam vele. Lehet hogy a gépemmel van valami probléma? Attól félek hogy a következő térképfrissítésnél megint ezt fogja csinálni.

Szia!

Sajnos látatlanban nehéz erre válaszolni. Amit leírtál a hibaleírásban, az teljesen korrekt, de semmilyen kapaszkodó nincs benne. Talán megszakadt a frissítés, és pont a licence esetében hibát okozott? Ez lehet, de nem egymás után többször. Vagy egy olyan térképcsomag volt fent a szerveren, ami nem tartalmazott licence fájlt? Ez elég utópisztikusan hangzik. Esetleg lehet a vírusirtó, ami egy meghatározott fájlt minden alkalommal megfogott, és anélkül nem működik a térkép?

Ez mind lehetséges, de inkább mégsem. Egyszóval bármennyire is szeretnék, nem tudok hihető magyarázatot adni a problémádra. :( Legközelebb próbáld meg egy másik gépről frissíteni, lehet hogy az segít (ha vírusirtó vagy szoftveres probléma).

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!
    az új start 50 készüléket tegnap frissítettem
    15.301 prg verzió és a
    európa v950.6565(05/2015) térkép került rá
    sd kártya nincs benne
    Mit kell tenni, hogy az új 951-es térkép kerüljön rá?
    A másik kérdés:
    Miként lehet megnézni a megtervezett útvonal menti benzinkutakat és pihenőhelyeket?
    Indulás előtt csak az út elején lévőket mutatja.
    Válaszodat előre is köszönöm.

Felhasználó

Kedves Gyurci , nem tudom visszanézni a 2015 1 . 27-28…i levelezésünket , ott van valahol a megoldás kulcsa . Therminator keresövel csak két levél jön be , a többit nem találom .

Adminisztrátor

Kedves Gyurci , nem tudom visszanézni a 2015 1 . 27-28…i levelezésünket , ott van valahol a megoldás kulcsa . Therminator keresövel csak két levél jön be , a többit nem találom.

“Gyurcikám KÖSZÖNÖM SZÉPEN , SIKERÜLT , ez segített

“https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10123/locale/hu_HU”

Utána még mindíg nem volt térképem ,viszont a MY TomTom -nál megjelent a térkép (5993mb), letöltöttem és szépen végíg ment , utána megjelent a trafipax , azt is letöltöttem és most megy . Köszönöm Istvánnak is a segítséget ,önbizalmat adott ,hogy nem csak velem történik ez . Ha Sopron felé jársz vendégem vagy pár sörre.

:)))

Adminisztrátor

az új start 50 készüléket tegnap frissítettem a 15.301 prg verzió és a európa v950.6565(05/2015) térkép került rá,
    sd kártya nincs benne. Mit kell tenni, hogy az új 951-es térkép kerüljön rá?

A másik kérdés: Miként lehet megnézni a megtervezett útvonal menti benzinkutakat és pihenőhelyeket?Indulás előtt csak az út elején lévőket mutatja.

Szia!

Az első kérdésedre a válasz: amíg a MyDrive fel nem ajánlja, sehogy (amúgy szerintem az új Start sorozathoz a v950 jár, Május 25.-e óta):

https://navigyurci.hu/2015/05/20/megjelent-a-tomtom-uj-v950-es-terkepe/

A második kérdésedre a válasz: “keresés”/”útvonal mentén” (a keresőszó a “benzinkút” illetve a “pihenőhely”).

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Gyurcikám , megint köszönöm szépen a segítségedet , nagyon rendes vagy ! A hiba szerencsére kiderült :::::: A gépem csatlakozója rossz , erre úgy jöttem rá , hogy megcseréltem a vezetéket és a net. nem ment . A Wifi jel is kevés volt , zsinóros csatlakozással sikerült visszatelepítenem a térképet . Még egyszer köszönöm szépen a jóindulatú segítségedet . Üdv Thermi …

Adminisztrátor

Gyurcikám , megint köszönöm szépen a segítségedet , nagyon rendes vagy ! A hiba szerencsére kiderült :::::: A gépem csatlakozója rossz , erre úgy jöttem rá , hogy megcseréltem a vezetéket és a net. nem ment . A Wifi jel is kevés volt , zsinóros csatlakozással sikerült visszatelepítenem a térképet . Még egyszer köszönöm szépen a jóindulatú segítségedet

Nagyon szívesen!
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Kb egy hete kérdeztelek egy Tom Tom-os problémával (34010), és ígértem, hogy megírom a fejleményeket. Bevittem a Teréz krt 7. számú szervizbe, hogy valószínű kijelzőcsere kellene, másnap telefonáltak, hogy nem javítható és nem az a baj, hanem a processzor ment tönkre, alkatrészként még fel tudnák használni, kaptam érte 4e Ft-ot.
    Ők is azt mondták, egy külön GPS talán jobb mint egy okos tel. erre a célra is.
    Az én készülékem meghibásodása ellenére azt mondták a Tom Tom-ok azért jó készülékek, nem volt szerencsém.Esetleg még a Garminok.
    Nekem igazából Magyarország és Horvátország navigálásához kell, és nem használom még heti rendszerességgel sem, az nagyon jó volt a régi készülékemnél, hogy tévesztés esetén egyből újratervezett.
    Olyat szeretnék venni, ami bővíthető kártyás illetve örökös frissítésű, de az ár se legyen túl magas. A kinézettek Tom Tom Start 25M, vagy Garmin 54LM. Szeretném megkérdezni mi a véleményed, ezek közül inkább melyik, vagy amihez nekem kell esetleg lehetnek más jelöltek is?

Üdvözlettel
    István

Adminisztrátor

Kb egy hete kérdeztelek egy Tom Tom-os problémával (34010), és ígértem, hogy megírom a fejleményeket. Bevittem a Teréz krt 7. számú szervizbe, hogy valószínű kijelzőcsere kellene, másnap telefonáltak, hogy nem javítható és nem az a baj, hanem a processzor ment tönkre, alkatrészként még fel tudnák használni, kaptam érte 4e Ft-ot.

Ők is azt mondták, egy külön GPS talán jobb mint egy okos tel. erre a célra is.

Az én készülékem meghibásodása ellenére azt mondták a Tom Tom-ok azért jó készülékek, nem volt szerencsém.Esetleg még a Garminok.
    Nekem igazából Magyarország és Horvátország navigálásához kell, és nem használom még heti rendszerességgel sem, az nagyon jó volt a régi készülékemnél, hogy tévesztés esetén egyből újratervezett. Olyat szeretnék venni, ami bővíthető kártyás illetve örökös frissítésű, de az ár se legyen túl magas. A kinézettek Tom Tom Start 25M, vagy Garmin 54LM. Szeretném megkérdezni mi a véleményed, ezek közül inkább melyik, vagy amihez nekem kell esetleg lehetnek más jelöltek is?

Szia István!

Mindkét készülék jó, de az útvonaltervezése miatt, mégis inkább a TomTom Start 25M-et ajánlanám. Nagy előny az is, hogy a későbbiekben igény esetén TMC vevővel bővíthető.

Üdv,
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 99
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás