tom tom navi

Kezdőlap Fórumok TomTom tom tom navi

9 bejegyzés megtekintése - 91-99 / 99
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok! Teljesen új vagyok itt, de van egy problémánk. 1 éve vettünk egy TomTom Via 135-öt ami felújított. Most szerettem volna frissíteni, letöltöttem hozzá mindent a tomtom oldalról, de folyamatosan azt mondja, hogy nincs eszköz kapcsolva a rendszerhez… pedig van…Nem tudom hol a hiba…. Már próbáltam más kábellel… Próbáltam, hogy beleraktam memóriakártyát… és még mindig ugyanaz az üzenet érkezik. Nem vagyok nagy műszak zseni, de azért megértem. Előre is köszönöm.

Adminisztrátor

…van egy problémánk. 1 éve vettünk egy TomTom Via 135-öt ami felújított. Most szerettem volna frissíteni, letöltöttem hozzá mindent a tomtom oldalról, de folyamatosan azt mondja, hogy nincs eszköz kapcsolva a rendszerhez…

Kedves Ágnes!

Valószínűleg a driver nem települt fel megfelelően. A rendszereszközök (eszközkezelő?) között keresd meg a TomTom készüléket, és nézd meg hogy van-e a felirat mellett sárga felkiáltójel. Ha van, jobb klatty – frissítés. Ha így sem oldódik meg, akkor másik gép (másik op.rendszer) lesz a megoldás.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!
    Nagyon köszönöm akkor újrakezdem…. hátha lesz valami… Ha nem sikerült akkor írok megint…

Üdv. Ági

Adminisztrátor

Kedves Ági!

Sok sikert,
    üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Tom Tom Start 25M készüléket vettem a napokban és a szélvédőn való rögzítésről kérdeznék.
    Eddig GO 730-om volt, aminél tapadókorong segítségével kellett feltenni egy váz szerűséget és arra ráakasztani a készüléket.
    Ez a tapadókorong sokszor lejött, de az utolsó alkalommal, úgy másfél évvel ezelőtt olyan jól sikerült feltenni, hogy azóta meg se mozdul.
    Nem lehet erre rögzíteni valaminek a segítségével az új készüléket?
    Félek, hogy a mostani új készülék tapadókorongja nem lesz ennyire stabil, ui. minden út végén, sokszor útközben megálláskor is, sajnos mindig célszerű levenni a szélvédőről a GPS-t.
    Vagy van valami jó trükk a rögzítésre?

Üdv
    István

Adminisztrátor

Tom Tom Start 25M készüléket vettem a napokban és a szélvédőn való rögzítésről kérdeznék. Eddig GO 730-om volt, aminél tapadókorong segítségével kellett feltenni egy váz szerűséget és arra ráakasztani a készüléket. Ez a tapadókorong sokszor lejött, de az utolsó alkalommal, úgy másfél évvel ezelőtt olyan jól sikerült feltenni, hogy azóta meg se mozdul. Nem lehet erre rögzíteni valaminek a segítségével az új készüléket? Félek, hogy a mostani új készülék tapadókorongja nem lesz ennyire stabil, ui. minden út végén, sokszor útközben megálláskor is, sajnos mindig célszerű levenni a szélvédőről a GPS-t. Vagy van valami jó trükk a rögzítésre?

Kedves István!

Arra nem tudok lehetőséget, hogy a régi GO 730 tartójával tedd fel a Start 25M-et, viszont szerintem ha a szélvédőt (vagy legalább a GPS helyét) rendszeresen tisztán tartod, nem lesz baj.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia! Még mindig nem vetem a GO 5000 otthoni USB töltőt mert írtad te is hogy legalább 1500 mA legyen, és most találtam egy ilyet és kíváncsi volnék a véleményedre. Hogy ez jó volna? http://www.metroman.hu/product/Tapegyseg-akku-tolto-inverter/-USB-tolto/55042-4xUSB-telefon-gps-tablet-tolto-2000ma

Adminisztrátor

Még mindig nem vetem a GO 5000 otthoni USB töltőt mert írtad te is hogy legalább 1500 mA legyen, és most találtam egy ilyet és kíváncsi volnék a véleményedre. Hogy ez jó volna? http://www.metroman.hu/product/Tapegyseg-akku-tolto-inverter/-USB-tolto/55042-4xUSB-telefon-gps-tablet-tolto-2000ma

Szia!

Igen ez lehet jó.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia! És mivel 4 db USB aljzat van rajta az nem lehet gond hogy ha a 1 USB 2.1 A (2100 mA) töltési képesség be dugom? Mert ugye a többi 2 USB: 1,05 A (1050 mA) töltési képesség 3 USB: 0,7 A (700 mA) töltési képesség 4 USB: 0,53 A (530 mA) töltési képesség. És azt lehet tudni hogy a GO 5000-nek a gyári töltőjének mennyi az mA? PL:1000mA, 1500mA?

9 bejegyzés megtekintése - 91-99 / 99
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás