TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)
Kezdőlap › Fórumok › TomTom › TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)
Címkézve: hibabejelentő, map error, tele atlas, térkép hiba bejelentő, tomtom
- This topic has 270 hozzászólás, 29 résztvevő, and was last updated 7 years, 4 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2009. december. 20. vasárnap-19:10 #24056
Gyurci
Adminisztrátoruckertr Mondta
Erről jut eszembe… Nem messze onnan az Alíz utca teljesen hiányzik.
Alíz utca? keresek egy iGO-t. Meg is van. A Szerémi úttal párhuzamos, a Barázda utcát, és a Hengermalom utat köti össze. Köszönöm.
2009. december. 27. vasárnap-14:36 #24057lautnermark
Felhasználó1./
Bp.,19.,Templom tér hátsó utcája(Ady Endre úttól DNY-ra fekvő utcája) a Fő útca felől zsákutca lett.A Kisfaludy utcán csak egyenesen lehet haladni.
2./
M5 kivezető(Nagykörösi út,a 2*3 sáv) sebességhatára a valóságban a Határ út felől a felüljáró kezdetéig 70km/h,innen a Budapest vége táblától 90km/h,majd az autópálya táblától 130km/h.
3./
Régi M0-on haladva,a 6-s úti lejáróhoz közeledve(Nagytéténybe mentem,a navi a 6-snál vitt le)a lejáró elött egyszercsak megszólalt,hogy térjek le.Igenám,de nem mondott hozzá semmi kiegészítő információt és amikor ezt bemondta,akkor voltam az eggyel korábbi(halásztelki) lehajtónál.Igen,PONT ott.Ha nem ismerném az utat ill. nem néztem volna a kijelzőre,hanem csak a hangutasításra figyelek,akkor lementem volna Halásztelekre.2009. december. 27. vasárnap-15:26 #24059Gyurci
Adminisztrátorlautnermark Mondta:
Szia. Köszönöm. :)
A következő adaggal küldöm.
2009. december. 27. vasárnap-22:21 #24060peti1
FelhasználóAz M0 autóút Gyál utánni szakaszát nálam fizetősnek írja. De csak gyál és A M5 autópálya szakasznál. Ez mitől van? Úgy veszi mintha M5-höz tartozna. De Bp irányába az M5ös is ingyenes. Gyál-Pestszentlöricnél ki akar vezetni a 0-ról majd menjek be gyálra majd az M5-re
2009. december. 28. hétfő-01:09 #24061Gyurci
Adminisztrátorpeti1 Mondta:
Köszi. :) Bejelentem, megnézik.
2009. december. 28. hétfő-01:18 #24062Gyurci
AdminisztrátorA mai napig minden bejelentve! :)
2010. január. 3. vasárnap-19:58 #24080uckertr
FelhasználóKarácsonyi családlátogatás során gyűjtött hibák:)
M0: A táblákon már kint van az SRB, TomTom még SCG-t ír országnak M5 felé.
Békéscsaba elkerülőn Békés és Doboz felé is körforgalom van.
Békéscsaba: Orosházi út és Gyár utca kereszteződése körforgalom. Ez régi, de TopMapnak is én adtam le annó… :)
Bélmegyer és Vésztő között a kereszteződés kicsit arrébb van. Nem a térképen jelzett helyen, hanem pontosan a főút ívében.
Tarhostól keletre Vésztő felé szintén máshogy néz ki a kereszteződés. (Más a “főút” és az ív…)
Dunaszeg nyugati végében Mosonmagyaróvár felé új utcák vannak a temető után.
Fótról Csomád felé baloldalt már Csomádon van egy nem annyira új lakópark, ami nem pontosan van fent. Utcák hiányoznak…
Fótról Csomád felé baloldalt még Csomád előtt van egy külterületi rész utcákkal, lakóházakkal…
Fótról Csomád felé jobboldalt a vasút után nem pontosak az utcák.
Fótról Csomád fele még a vasút előtt el lehet menni balra egy alsóbbrendű úton a Sugár út felé. Ez egyedül a Navteq térképen van rajta, de úgy vettem észre használják… Nem az új lakóparknál lévő útra gondolok, hanem ami lejjebb van a vasút felé.
2010. január. 3. vasárnap-20:01 #24083uckertr
Felhasználó“Fótról Csomád felé jobboldalt a vasút után nem pontosak az utcák.”
Az első vasúti átjáróról van szó… :)
2010. január. 4. hétfő-08:04 #24084Gyurci
AdminisztrátorTovábbítottam, köszönjük. :)
2010. január. 12. kedd-20:43 #24130uckertr
FelhasználóPándy Kálmán Korház Gyulán teljesen hiányzik…
5700 Gyula, Semmelweis u. 1.
Tel: 66/526526
2010. január. 13. szerda-09:21 #24131Gyurci
AdminisztrátorHoppá, tényleg. A következő adaggal elküldöm.
Köszönöm. :)
2010. január. 14. csütörtök-14:05 #24133peti1
FelhasználóÁltalába mennyi idő alatt javitják ki a hibát? Ha beirod a gps-be pl, hogy pécelről elakarsz menni bp 20.kerület pacsirta utca 150. Leggyorsabb utvonalon. M0 majd M5 alapba ilyen utvonalat ad. De megkérdi, hogy elakarod e kerülni a fizetös utvonalat. Ha azt mondod neki, hogy igen elakarod akkor az M0-nál gyálon levisz az autoutról, hogy a további szakasz már fizetős. De ha azt mondod neki nem akarod elkerülni a fizetős részt akkor vissz normálisan és nem kerülővel.
2010. január. 14. csütörtök-14:22 #24134peti1
FelhasználóMég 1 hiba! Bp 14.kerületében Bagolyvár utca kimegy a fogarasi utig.
2010. január. 14. csütörtök-17:00 #24135Gyurci
AdminisztrátorKöszönöm. Mindkettő megy a következő csomaggal. :)
A hibajavítás átlag fél év.
2010. január. 19. kedd-19:55 #24138hucky
FelhasználóBár már jeleztem, azér beírom ide is:
Budai alsó rakpart teljes hosszában járható, nem csak a Margit hídig. A Margit hídtól É-ra új lehajtó készült az budai alsó rakpartra!
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.