Utinavi PC

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdvözletem! Csak nemrég fedeztem fel az UTINAVI szoftver létezését, aminek pc-s verzója is létezik. Legalább is a webes felülettel rendelkező árúházak kínálatában ott van(zárójelben, hogy létezik pc és pda verzió is). Nos nekem pont a pc verzió kellene, mivel laptopon szeretném használni. Jelenleg AEROMAP 2.85 van a gépemen, ami nem roszz, de …
    Nos tudnál segíteni, hogy és hol tudom megvásárolni?

Adminisztrátor

@ j22 Szia. Tudomásom szerint ez nincs forgalomban, de rákérdezek.

Adminisztrátor

Én a dolgok mai állása szerint, nem erőltetném azt a Utinavis dolgot. Még ha találnál is ilyet, mikori térképek vannak hozzá? Már ha szükséged van friss térképre. Ha nem, szerintem az Autorute 2010 nagyon jó laptopra.

Felhasználó

Köszönöm a válaszokat. Az AutoRoute 2010 programot ismerem, trial verzió megy a gépen, tesztelem.
    Az Utinavi gondolom nagyon hasonlít az IGO-ra, ezért is szerettem volna megvenni, mert így jogtiszta softhoz jutnék.
    Az említett IGO ugye pc-re nem is létezik, de sajna tökéletesen fut rajta.
    Szép napot!
    (ui: említett soft nincs a gépemen)

Felhasználó

Köszönöm a válaszokat. Az AutoRoute 2010 programot ismerem, trial verzió megy a gépen, tesztelem.
    Az Utinavi gondolom nagyon hasonlít az IGO-ra, ezért is szerettem volna megvenni, mert így jogtiszta softhoz jutnék.
    Az említett IGO ugye pc-re nem is létezik, de sajna tökéletesen fut rajta.
    Szép napot!
    (ui: említett soft nincs a gépemen)

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás