Utinavi PC
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › Utinavi PC
- This topic has 4 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 14 years, 1 month telt el by
j22.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. január. 7. péntek-23:01 #23901
j22
FelhasználóÜdvözletem! Csak nemrég fedeztem fel az UTINAVI szoftver létezését, aminek pc-s verzója is létezik. Legalább is a webes felülettel rendelkező árúházak kínálatában ott van(zárójelben, hogy létezik pc és pda verzió is). Nos nekem pont a pc verzió kellene, mivel laptopon szeretném használni. Jelenleg AEROMAP 2.85 van a gépemen, ami nem roszz, de …
Nos tudnál segíteni, hogy és hol tudom megvásárolni?2011. január. 8. szombat-09:17 #25040Gyurci
Adminisztrátor@ j22 Szia. Tudomásom szerint ez nincs forgalomban, de rákérdezek.
2011. január. 8. szombat-09:24 #25041sklave
AdminisztrátorÉn a dolgok mai állása szerint, nem erőltetném azt a Utinavis dolgot. Még ha találnál is ilyet, mikori térképek vannak hozzá? Már ha szükséged van friss térképre. Ha nem, szerintem az Autorute 2010 nagyon jó laptopra.
2011. január. 8. szombat-10:11 #25044j22
FelhasználóKöszönöm a válaszokat. Az AutoRoute 2010 programot ismerem, trial verzió megy a gépen, tesztelem.
Az Utinavi gondolom nagyon hasonlít az IGO-ra, ezért is szerettem volna megvenni, mert így jogtiszta softhoz jutnék.
Az említett IGO ugye pc-re nem is létezik, de sajna tökéletesen fut rajta.
Szép napot!
(ui: említett soft nincs a gépemen)2011. január. 8. szombat-10:12 #25045j22
FelhasználóKöszönöm a válaszokat. Az AutoRoute 2010 programot ismerem, trial verzió megy a gépen, tesztelem.
Az Utinavi gondolom nagyon hasonlít az IGO-ra, ezért is szerettem volna megvenni, mert így jogtiszta softhoz jutnék.
Az említett IGO ugye pc-re nem is létezik, de sajna tökéletesen fut rajta.
Szép napot!
(ui: említett soft nincs a gépemen) - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.