Útvonal konvertálás

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Megtervezett útvonalak konvertálását I go 8 -ra az alábbi linken megtaláltam.
    joubert.hu/mnugps/mnutrk
    Kérdezem valaki tudja-e, hogy I go Primora hogyan lehet?
    Továbbá ezeket hogyan kell a készülékre rátenni?

Adminisztrátor

Szerintem itt mindent megtalálsz amire szükséged van:
    https://navigyurci.hu/2011/07/23/routeconverter-kezdoknek-is/

Véleményem szerint a *.kml fájl az iGO primo alatt is fog működni.

Felhasználó

Köszönöm, átolvastam, itt fordított a helyzet. Az útvonal megvan, át is tudom konvertálni a linken leírt módon, bármibe. joubert.hu/mnugps/mnutrk
    Kérdésem, a*.kml fáljal mit kell csinálnom, hova másoljam be, a készülékbe hogy utána a mentett útvonalak között megtaláljam.
    Elmagyarázom. Motoros csapat vagyunk többféle gps készülékkel. Barátom megtervezte az útvonalat Ausztriai hegyi túrák. Nekik Tomtom készülékük van rámásolja és működik. Az Igo primonál konvertálni kellhet. Mivel Igo 8 ra le van írva azt próbáltam (egyébként úgy nem ment), de már az nem érdekel mivel most viszont új készülékem van és az Igo primóra tenném rá az útvonalakat.
    Kérem írd meg, ha csak annyi elég hogy pld valahova bemásoljam a készülékbe, írd le hogyan és hova, milyen formátumban, vagy a készülékben tovább kell konvertálni. Amennyiben működik ezeket a csodás utakat a későbbiekben meg kívánom osztani, hogy más is lejárhassa.
    Köszi

Adminisztrátor

Kérdésem, a*.kml fáljal mit kell csinálnom, hova másoljam be, a készülékbe hogy utána a mentett útvonalak között megtaláljam?

Emlékezetem szerint a Naviextras Toolbox-ban van egy menüpont (talán Extrák?), ott azon keresztül tudod bemásolni.

Felhasználó

Köszönöm!
    Esetleg ilyen formában le tudnád írni?
    Ezt be kell (pl. USB-n keresztül) másolnunk az …\IGO8\save\TRACKS mappába. Ajánlatos a trackxxx.trk névkonvenció használata, ahol az xxx a soron következő sorszám. A mappában látni fogjuk, mit kell választanunk… Ha a mappa üres, legyen a fájl neve “Track000.trk”!

Ezek után indítsuk el a navigációs programot (az iGO8-at)!

Kiválasztva a Kezelés/ Nyomvonalak menüpontokat láthatjuk az újonan készült útvonalat Title névvel…

Válasszuk ki és utána a Title szóra kattintva nevezzük át! Válasszuk ki a kedvünkre való színt is az alsó színes pöttyök közül! Ilyen színnel látszik majd a térképen az útvonalunk 2D-s nézetben (3D-ben sajnos nem!).
    Ha minden rendben van, nyomjuk meg az Exportálás gombot is, majd a Képernyőkitöltést is alul! Ekkor meg kell jelenni a kijelzőn a tervezett útvonalunknak!
    Hogyan kell ez a primóban?
    Csinált már ilyet valaki?

Felhasználó

Köszönöm, már nem kell segítség, egy barátom megtalálta Angol fórumon és meg is csinálta.
    Témát lezártnak tekintem.

Adminisztrátor

Ok.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • ‘Útvonal konvertálás’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás