Waze
Címkézve: saját hang felvétel, voice recorder, waze
- This topic has 6 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 4 years, 9 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. június. 17. szerda-06:28 #33849GyurciAdminisztrátor
Ilyen navigáció még nem volt a telefonján
http://hvg.hu/tudomany/20150616_waze_navigacio_arnold_schwarzenegger(Bocs Sanya, rendrakás címén kitöröltem…)
2015. szeptember. 6. vasárnap-12:11 #34441sanyaFelhasználó2015. szeptember. 7. hétfő-08:41 #34444GyurciAdminisztrátorKöszi, ez érdekes…
2017. május. 9. kedd-17:31 #37611sanyaFelhasználó2017. május. 11. csütörtök-07:22 #37630GyurciAdminisztrátorKöszi, ez jópofa!
2019. december. 11. szerda-11:00 #39542misaFelhasználóÜdvözletem Gyurci!
Nagyon régen jártam az oldalon.Vezetés közben a Wazet használom és ehhez a mobilt meg kell érinteni ha egy veszélyt bejelentek. Sok baleset van mobilozás miatt,a rendőrség is nagyon figyeli.
A kérdésem, van-e olyan navi amit hang utasításokkal lehet működtetni, tudomásom szerint a Waze csak érintéssel működik!
Köszönöm2019. december. 12. csütörtök-07:24 #39545GyurciAdminisztrátor…a Wazet használom és ehhez a mobilt meg kell érinteni ha egy veszélyt bejelentek. Sok baleset van mobilozás miatt,a rendőrség is nagyon figyeli. A kérdésem, van-e olyan navi amit hang utasításokkal lehet működtetni, tudomásom szerint a Waze csak érintéssel működik!
Kedves Misa, Üdv!
Legjobb tudomásom szerint ez a funkció a Waze-ban nem elérhető, és más hasonló alkalmazást sem tudok ahol a hangalapú kezelés működik. Azaz korlátozottan a Google Maps-ben, de a bejelentéskre a leírás szerint nem vonatkozik:
https://support.google.com/websearch/answer/2940021?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=hu
“Útvonalterv és utazás
– Útvonaltervezés: „Navigate to Safeway” (Útvonalterv az Intersparhoz) vagy „Directions to 1299 Colusa Avenue Berkeley California” (Útvonalterv a budapesti Váci utca 1-hez).
– Közeli helyek keresése: „Where’s the closest coffee shop?” (Hol van a legközelebbi kávézó?)Amúgy nem is értem, hogy ez eddig miért jutott egy fejlesztő eszébe sem, hiszen ez egy többlépcsős folyamat (bejelentő gomb/ikon kiválasztása/ezen belül a megfelelő gomb megnyomása) egy nagyobb odafigyelést igénylő folyamat…
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.